GARAGE ROSA ET FILS

Contactgegevens GARAGE ROSA ET FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE ROSA ET FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE ROSA ET FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Rose 158; 4102; Seraing (Ougr茅e), België

Telefoon (phone): 04 336 52 39 (+32-04 336 52 39) 04 336 52 39 (+32-04 336 52 39)

Fax (fax): +32 (65) 139-87-98 +32 (65) 139-87-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE ROSA ET FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE ROSA ET FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE ROSA ET FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE ROSA ET FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE ROSA ET FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE ROSA ET FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE ROSA ET FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE ROSA ET FILS
Products information GARAGE ROSA ET FILS

BTW identificatienummer (tax): BE02029968261
Ondernemingsnummer: 6625274658
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 795,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in GARAGE ROSA ET FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE ROSA ET FILS
(Get full report from official database of BE for GARAGE ROSA ET FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE ROSA ET FILS
Addition kinds of activities for GARAGE ROSA ET FILS

226902. Chemische coating of behandeling van smalle stoffen | Chemical coating or treating of narrow fabrics
232900. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
356899. Krachtoverbrenging apparatuur, nec, nec | Power transmission equipment, nec, nec
12410101. Exploratie, antracietwinning | Exploration, anthracite mining
15319900. Operatieve bouwers, nec | Operative builders, nec
30890606. Gravure van kunststoffen | Engraving of plastics

Werken bij GARAGE ROSA ET FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE ROSA ET FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE ROSA ET FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE ROSA ET FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • KLEDINGRETOUCHEUR (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingzaak met vaste waarde zijn we op zoek naar een kledingretoucheur (M/V). Je werkt vanuit het atelier van de zaak.

  • SCHILDER (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Geetbets zijn we op zoek naar een schilder, bij voorkeur met ervaring 

  • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw,poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Tremelo, Begijnendijk, en Aarschot

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • Lasser regio Oudenaarde - Ronse - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge & Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Er zijn mogelijkheden in de regio van Oost- en West-Vlaanderen

  • Poetshulp (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: OCMW-SOCIAAL HUIS ARDOOIE

    Type: Vaste Job

    Poetsvrouw voor een voltijds contract. Dagelijks ga je de woning kuisen bij voornamelijk senioren of personen met een zorgvraag in Ardooie en Koolskamp. Je werkt zelfstandig en individueel maar je kan steeds bij de verantwoordelijke terecht bij problemen of vragen. Ook via teamvergaderingen en overleg wordt je ondersteund in je job.

  • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

  • Installateur centrale verwarming en schouwrenovatie (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MEULEMANS MICHAEL

    Type: Leercontract

    Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

Zoek naar antwoorden van GARAGE ROSA ET FILS in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE ROSA ET FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE ROSA ET FILS. Laat een reactie achter voor GARAGE ROSA ET FILS. GARAGE ROSA ET FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE ROSA ET FILS. Leave a respond for GARAGE ROSA ET FILS. GARAGE ROSA ET FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE ROSA ET FILS op de google maps. Adres en contacten GARAGE ROSA ET FILS
Location of GARAGE ROSA ET FILS on the google maps. Address and contacts of GARAGE ROSA ET FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE ROSA ET FILS GARAGE ROSA ET FILS: BENZEN, GLAS & CONSULTING, BENZEN UK | COIFFURE DINA | Techno Grill | Dispo International NV | Aux Vins de France S.P.R.L.

Other related companies as GARAGE ROSA ET FILS: BENZEN, GLAS & CONSULTING, BENZEN UK | COIFFURE DINA | Techno Grill | Dispo International NV | Aux Vins de France S.P.R.L.

GARAGE ROSA ET FILS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE ROSA ET FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02029968261. Het bedrijf GARAGE ROSA ET FILS bevindt zich op het adres: Rue de la Rose 158; 4102; Seraing (Ougr茅e). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 795,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in GARAGE ROSA ET FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE ROSA ET FILS is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE ROSA ET FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE ROSA ET FILS, openstaande posities, locatie van GARAGE ROSA ET FILS op de kaart.

GARAGE ROSA ET FILS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE ROSA ET FILS, company assigned to the tax number BE02029968261. The company GARAGE ROSA ET FILS is located at the address: Rue de la Rose 158; 4102; Seraing (Ougr茅e). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 795,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Autombile concessionaires. Products created in GARAGE ROSA ET FILS were not found.
The main activity of GARAGE ROSA ET FILS is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE ROSA ET FILS is not available. You also can look at reviews of GARAGE ROSA ET FILS, open positions, location of GARAGE ROSA ET FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE ROSA ET FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE ROSA ET FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE ROSA ET FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE ROSA ET FILS, employees, financial statistics.