GARAGE LIEVENS BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • GARAGE LIEVENS BVBA
Private companiesBusiness Services • GARAGE LIEVENS BVBA

Contactgegevens GARAGE LIEVENS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE LIEVENS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE LIEVENS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molseweg 52-54; 2440; Geel, België

Telefoon (phone): 014 58 98 66 (+32-014 58 98 66) 014 58 98 66 (+32-014 58 98 66)

Fax (fax): +32 (9) 414-82-68 +32 (9) 414-82-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE LIEVENS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE LIEVENS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE LIEVENS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE LIEVENS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE LIEVENS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE LIEVENS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE LIEVENS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE LIEVENS BVBA
Products information GARAGE LIEVENS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08180664062
Ondernemingsnummer: 6704925537
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 527,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in GARAGE LIEVENS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE LIEVENS BVBA
(Get full report from official database of BE for GARAGE LIEVENS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE LIEVENS BVBA
Addition kinds of activities for GARAGE LIEVENS BVBA

144200. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
379999. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec
14999906. Gilsoniet mijnbouw | Gilsonite mining
26210107. Weefselpapier | Tissue paper
28240000. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
34690302. Architecturale panelen of delen, porselein geëmailleerd | Architectural panels or parts, porcelain enameled
51989901. Verfborstels, rollen, spuiten | Paint brushes, rollers, sprayers
56990401. Riemen, kleding: op maat | Belts, apparel: custom

Werken bij GARAGE LIEVENS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE LIEVENS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE LIEVENS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE LIEVENS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ravels-Arendonk-Retie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels 3x 8u/week in max. 3 gastgezinnen (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk koken, ev. daarnaast ook poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Scherpenheuvel-zichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Planner voor dienst verplaatsing (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als planner ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding van de planning. Daarnaast de voorraad opvolgen en bestellen.

  • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Verkopers M/V Brussel FR/NL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en hun opties openhoudt als het gaat om geld verdienen, buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES FYSICA REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht FYSICA, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • ARCHITECTE COLLABORATEUR INDEPENDANT (H/F) (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: FOREM

    Type: Zelfstandige activiteit

    SL + Architectes recrute actuellement 2 Architectes collaborateurs (PAS DE STAGIAIRE) Votre mission : Assurer des missions d'architecture au sein de nos bureaux. Vos fonctions : Vous élaborez des projets d'architecture et de construction (bâtiments industriels, immeubles de bureaux, infrastructures publiques, rénovations, immeubles mixtes, logements, villas, appartements, etc...). Vous êtes responsable de plusieurs projets et donc chargé du suivi administratif et technique des dossiers.

  • RESERVE schoonmaak regio Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Deinze / Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van GARAGE LIEVENS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE LIEVENS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE LIEVENS BVBA. Laat een reactie achter voor GARAGE LIEVENS BVBA. GARAGE LIEVENS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE LIEVENS BVBA. Leave a respond for GARAGE LIEVENS BVBA. GARAGE LIEVENS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE LIEVENS BVBA op de google maps. Adres en contacten GARAGE LIEVENS BVBA
Location of GARAGE LIEVENS BVBA on the google maps. Address and contacts of GARAGE LIEVENS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE LIEVENS BVBA GARAGE LIEVENS BVBA: GROEP ARGENTA | SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX | Philippe (Entreprises) SA | El Nour BVBA | HUIS BLOMME

Other related companies as GARAGE LIEVENS BVBA: GROEP ARGENTA | SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX | Philippe (Entreprises) SA | El Nour BVBA | HUIS BLOMME

GARAGE LIEVENS BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE LIEVENS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08180664062. Het bedrijf GARAGE LIEVENS BVBA bevindt zich op het adres: Molseweg 52-54; 2440; Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 527,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in GARAGE LIEVENS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE LIEVENS BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE LIEVENS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE LIEVENS BVBA, openstaande posities, locatie van GARAGE LIEVENS BVBA op de kaart.

GARAGE LIEVENS BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE LIEVENS BVBA, company assigned to the tax number BE08180664062. The company GARAGE LIEVENS BVBA is located at the address: Molseweg 52-54; 2440; Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 527,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Autombile concessionaires. Products created in GARAGE LIEVENS BVBA were not found.
The main activity of GARAGE LIEVENS BVBA is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE LIEVENS BVBA is not available. You also can look at reviews of GARAGE LIEVENS BVBA, open positions, location of GARAGE LIEVENS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE LIEVENS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE LIEVENS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE LIEVENS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE LIEVENS BVBA, employees, financial statistics.