GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA
Private companiesTransportation Equipment • GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA

Contactgegevens GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand'Route 1; 1630; Linkebeek, België

Telefoon (phone): 02 377 01 36 (+32-02 377 01 36) 02 377 01 36 (+32-02 377 01 36)

Fax (fax): 02 377 55 44 (+32-02 377 55 44) 02 377 55 44 (+32-02 377 55 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA
Products information GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07119934082
Ondernemingsnummer: 4055572509
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA
(Get full report from official database of BE for GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA
Addition kinds of activities for GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA

2652. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
354502. Snijgereedschappen voor gereedschapsmiddelen | Cutting tools for machine tools
516908. Synthetische harsen, rubberen en plastic materialen | Synthetic resins, rubber, and plastic materials
616399. Leningmakelaars, nec | Loan brokers, nec
20260103. Room, zoet | Cream, sweet
36489904. Verlichtingsarmaturen, behalve elektrische: residentieel | Lighting fixtures, except electric: residential
38240200. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices

Werken bij GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • Chauffeur CE (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als distributiechauffeur : ? Verzorg je de leveringen op de afgesproken leverpunten van de klanten. ? Je kijkt er op toe dat het zorgvuldig inladen afleveren en uitladen gebeurt volgens de gestelde kwaliteitsnormen. ? Naast het rijgebeuren ben je eveneens verantwoordelijk voor het zorgvuldig invullen van o.a. rijopdrachten en administratieve formaliteiten. ? Bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. ? Word je soms ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen. ? Ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig. (pluspunt) ? Controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig. ? Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. ? Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. ? Start je de werkdag tussen 3u en 6u (bespreekbaar).

  • HSEQ bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Input van gegevens in het systeem. Je registreert nieuw personeel in het systeem, je houdt hun gegevens bij, je vult medische informatie van medische keuringen aan, waarbij nauwkeurigheid en punctualiteit zeer belangrijk zijn. - Je bereidt opstartdossiers van nieuwe arbeidskrachten voor en geeft hen een introductie. Je geeft presentaties aan nieuw personeel inzake veiligheid en kwaliteit. Dit gebeurt in het Engels en Nederlands. - Je trekt foto’s van schadegevallen op de terminal en registreert deze.

  • HUISHOUDHULPEN REGIO IZEGEM (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Izegem zoeken hulp in het huishouden. Met meer dan 3400 huishoudhulpen staan we dagelijks klaar om duizenden gezinnen te helpen in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Verkoopsmedewerker Jobstudent Kerstvakantie (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar verkoopsmedewerkers jobstudenten kerstvakantie (M/V). De firma situeert zich in de voedingssector. - Uren liggen tussen 9u30 en 18u - Werken in de kerstvakantie - Ook in de weekends! VANAF 18/12/2018!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

  • Computer Recruitment Services - WebSphere Application Server Administrator (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk383 WebSphere application server administrator (Distributed Middleware & Framework): Banking, Brussels     Background     The division strongly adheres to the corporate mission and business goals of the organisation. It follows that the mission of our division is: Ensure the availability of the production environment - failure is not an option Understand and reduce the total cost of ownership of information technology Ensure that an appropriate enterprise wide architecture exists to support the current and future needs of the business Establish testing services and processes to help improve system quality and time to market Help ensure that the right skills are available at the right place at the right time.   Division   The Middleware & Frameworks Group within the bank engineers (i.e. designs and develops), supports, and operates the communication and data management software tools and infrastructures. These enable integrating business applications with operating systems in a standardized way and whatever the Hardware platform (Windows, Unix, Linux, Mainframe, and Tandem) while enforcing "ities" (security, availability, operability, manageability, reliability, scalability, portability requirements). The group works in a Lean environment.      Role   Java application servers infrastructure design, automation, deployment, administration and support with a general expertise on Web technologies.     Main activities   Work within the "Java Application Integration Services" team, with the objective to maintain and guarantee at group level the technical evolution regarding As and Internet platforms infrastructure. This includes the following: Technical analyses and application design. Performance analysis and capacity planning Realise and document changes, evolutions Software installation, maintenance and infrastructure tuning Software Release management Technical environments administration Deployment & supervision tools scripting 2nd & 3thrd level of support for production incidents Watch duty role for production support Ensure compliance with security guidelines (Technical Security Standards) Security Vulnerability Management   Profile Necessary technical skills: Implementation and administration of Internet infrastructures Integration of the IBM WebSphere Application Server version 8.5.5 & 9.0.0 products on Linux platform (WAS server, IHS Web server and Apache based Reverse proxy server). Knowledge in AIX HACMP, Linux Pace Maker, Security (OpenSSL and certificate management), Network DMZ and deployment method  Required experience: WebSphere Application Server, JBoss EAP, Tomcat RSA Web Authentication agent for Apache Bash scripting and Ansible framework knowledge  Assets: Ansible Tower IBM WAS Certification Experience with Oracle Web Logic, Magic Software Personal Qualities: Good team spirit, ability to work together with different teams located in different EU sites Working experience in international organizations Flexibility and availability to participate on watch duty role (1 week out of 4); Willing to learn new tools and to share the experience This position is for starting... ...

  • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

Zoek naar antwoorden van GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA. Laat een reactie achter voor GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA. GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA. Leave a respond for GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA. GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA op de google maps. Adres en contacten GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA
Location of GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA on the google maps. Address and contacts of GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA: Boekatelier Hilderson | WC BOLLEBEEK-HERLEEFT | COPY SERVICE CENTER | Recutex NV | Minon P-F & J

Other related companies as GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA: Boekatelier Hilderson | WC BOLLEBEEK-HERLEEFT | COPY SERVICE CENTER | Recutex NV | Minon P-F & J

GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07119934082. Het bedrijf GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA bevindt zich op het adres: Grand'Route 1; 1630; Linkebeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 662,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA, openstaande posities, locatie van GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA op de kaart.

GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA, company assigned to the tax number BE07119934082. The company GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA is located at the address: Grand'Route 1; 1630; Linkebeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 662,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Autombile concessionaires. Products created in GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA were not found.
The main activity of GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA is not available. You also can look at reviews of GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA, open positions, location of GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAR VANDERGUCHT & ZONEN BVBA, employees, financial statistics.