GAR VANDEMAELE EN ZN NV

Contactgegevens GAR VANDEMAELE EN ZN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAR VANDEMAELE EN ZN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAR VANDEMAELE EN ZN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Menenstraat 64-66; 8560; Wevelgem, België

Telefoon (phone): 056 41 42 15 (+32-056 41 42 15) 056 41 42 15 (+32-056 41 42 15)

Fax (fax): +32 (82) 342-40-97 +32 (82) 342-40-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAR VANDEMAELE EN ZN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAR VANDEMAELE EN ZN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAR VANDEMAELE EN ZN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAR VANDEMAELE EN ZN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAR VANDEMAELE EN ZN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAR VANDEMAELE EN ZN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAR VANDEMAELE EN ZN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAR VANDEMAELE EN ZN NV
Products information GAR VANDEMAELE EN ZN NV

BTW identificatienummer (tax): BE04725738525
Ondernemingsnummer: 6437133789
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 325,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in GAR VANDEMAELE EN ZN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAR VANDEMAELE EN ZN NV
(Get full report from official database of BE for GAR VANDEMAELE EN ZN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAR VANDEMAELE EN ZN NV
Addition kinds of activities for GAR VANDEMAELE EN ZN NV

8049. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner
357201. Computer schijf en drum drives en componenten | Computer disk and drum drives and components
483299. Radio-omroepzenders, nec | Radio broadcasting stations, nec
549902. Drankwinkels | Beverage stores
23930101. Duffle zakken, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Duffle bags, canvas: made from purchased materials
31999900. Lederwaren, nec, nec | Leather goods, nec, nec
34990107. Kluisjes of kisten, metaal | Safe deposit boxes or chests, metal
50230202. dekens | Blankets

Werken bij GAR VANDEMAELE EN ZN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAR VANDEMAELE EN ZN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAR VANDEMAELE EN ZN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAR VANDEMAELE EN ZN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het volgend takenpakket: - Het picken van producten aan de hand van een computersysteem Het inscannen van producten Kwaliteitscontroles uitvoeren Het verpakken van de bestellingen Het verzendingsklaar maken van de bestellingen

  • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

  • arbeider bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het afwerken, verpakken, ... van verschillende gebakken, koeken, taarten, ...  Je houdt de werkruimte net Je hebt gevarieerd werk: ongeveer om de 2 uur een andere opdracht Bedrijfsprofiel: Belgische professionele partner voor de artisanale bereiding van boules de Berlin, eclairs en ander (h)eerlijk vriesvers banket.

  • Customer Service Export - Kallo (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Actief op zoek naar een uitdagende Customer Service functie voor de export markt? Hou je van klantencontact en ben je vlot drietalig? Dit is jouw kans! Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale grootspeler actief binnen de Voedingssector is dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker om hun export-team te versterken. Het bedrijf is gelegen in de regio Kallo/Waaslandhaven en eenvoudig te bereiken met de wagen. De verbinding met het openbaar vervoer is minder gunstig. Omschrijving Als lid van dit dynamisch export-team ben je verantwoordelijk voor de volledige administratieve opvolging van de internationale klantendosssiers, in nauwe samenwerking met sales. Dankzij jouw commerciële flair bouw je een duurzame relatie op met de klant. je zal verantwoordelijk zijn voor jouw eigen klantenportefeuille. Je bent een centraal aanspreekpunt voor verschillende interne diensten zoals: productieplanning, boekhouding, expeditie Daarnaast sta je de klant correct te woord m.b.t. vragen over leveringen, documenten, klachten met als doel een goede klantenservice te bieden. Stipt en correct opvolgen en beheren van klantendossiers, vanaf opmaak contract tot en met facturatie (Order-to-Cash). Orders worden accuraat opgevolgd opdat een vlekkeloze levering kan gebeuren in overeenstemming met de behoeften van de klant en de organisatiedoelstellingen. Veelvuldig contact met douane-agenten m.b.t. de opmaak van uitvoerdocumenten en expediteurs om containers te boeken, afspraken te maken m.b.t. correcte opmaak Bill of Lading en aanverwante documenten. Je rapporteert aan de Customer Service Manager en maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team.

  • Handige winkelmedewerker - Sanitair - Familiebedrijf (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Harelbeke zijn wij op zoek naar een verkoper voor de sanitairafdeling . Samen met je collega sta je klanten met raad en daad bij. Daarnaast zal je ook regelmatig nieuwe producten aanvoeren, bv met een heftruck of elektrische transpallet. Je werkt telkens van maandag tot en met zaterdag. Natuurlijk krijg je dan enkele vaste vrije dagen tijdens de week (dit is bespreekbaar). Het loon voor deze functie is €11,50/u. Toon je interesse? Solliciteer dan snel met jouw cv erbij!

  • Huishoudhulp regio DENDERMONDE/BUGGENHOUT (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op zaterdag 13 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op zaterdag 13 oktober van 16:00-22:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Technische bachelor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1674877-inline.html?cid=Partner_VDAB Sibelga beheert de distributienetten voor elektriciteit en aardgas in Brussel. We zorgen ervoor dat elke consument zijn energieleverancier kan kiezen door de verschillende operatoren toegang te verlenen tot de netten. We staan in voor de meteropname en de verwerking van alle meter- en verbruiksgegevens. Ook het beheer van de openbare verlichting van de gemeentewegen behoort tot onze taken. Je neemt deel aan de uitbouw of de dagelijkse exploitatie van de elektriciteits- en gasnetten in een onderneming die voor grote technologische uitdagingen staat (slimme meters, slimme netten, elektrische voertuigen, ...). Via een uitgebreid opleidingsprogramma krijg je de kans om je theoretische en praktische kennis uit te diepen en kennis te maken met onze specifieke activiteiten. Een functie met echte doorgroeimogelijkheden!

  • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • Mystery Shopper (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • Onderhoudsmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van GAR VANDEMAELE EN ZN NV in sociale netwerken
Look for responds of GAR VANDEMAELE EN ZN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAR VANDEMAELE EN ZN NV. Laat een reactie achter voor GAR VANDEMAELE EN ZN NV. GAR VANDEMAELE EN ZN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAR VANDEMAELE EN ZN NV. Leave a respond for GAR VANDEMAELE EN ZN NV. GAR VANDEMAELE EN ZN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAR VANDEMAELE EN ZN NV op de google maps. Adres en contacten GAR VANDEMAELE EN ZN NV
Location of GAR VANDEMAELE EN ZN NV on the google maps. Address and contacts of GAR VANDEMAELE EN ZN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GAR VANDEMAELE EN ZN NV GAR VANDEMAELE EN ZN NV: LE COIN BEAUTة | CASA | MOULIN-ROLAND | Piette Cl | Mise en Scène

Other related companies as GAR VANDEMAELE EN ZN NV: LE COIN BEAUTة | CASA | MOULIN-ROLAND | Piette Cl | Mise en Scène

GAR VANDEMAELE EN ZN NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAR VANDEMAELE EN ZN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04725738525. Het bedrijf GAR VANDEMAELE EN ZN NV bevindt zich op het adres: Menenstraat 64-66; 8560; Wevelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 325,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in GAR VANDEMAELE EN ZN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAR VANDEMAELE EN ZN NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAR VANDEMAELE EN ZN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAR VANDEMAELE EN ZN NV, openstaande posities, locatie van GAR VANDEMAELE EN ZN NV op de kaart.

GAR VANDEMAELE EN ZN NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAR VANDEMAELE EN ZN NV, company assigned to the tax number BE04725738525. The company GAR VANDEMAELE EN ZN NV is located at the address: Menenstraat 64-66; 8560; Wevelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 325,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Autombile concessionaires. Products created in GAR VANDEMAELE EN ZN NV were not found.
The main activity of GAR VANDEMAELE EN ZN NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GAR VANDEMAELE EN ZN NV is not available. You also can look at reviews of GAR VANDEMAELE EN ZN NV, open positions, location of GAR VANDEMAELE EN ZN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAR VANDEMAELE EN ZN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAR VANDEMAELE EN ZN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAR VANDEMAELE EN ZN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAR VANDEMAELE EN ZN NV, employees, financial statistics.