ESSO

Contactgegevens ESSO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESSO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESSO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KIELSBROEK 4; 2020; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32485457 32485457

Fax (fax): +32 (53) 592-11-38 +32 (53) 592-11-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESSO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESSO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESSO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESSO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESSO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESSO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESSO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESSO
Products information ESSO

BTW identificatienummer (tax): BE08749755859
Ondernemingsnummer: 1745697021
Hoofdstad (capital): 284,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ESSO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESSO
(Get full report from official database of BE for ESSO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESSO
Addition kinds of activities for ESSO

317201. Lederen geldhouders | Leather money holders
28349904. Extracten van botanische stoffen: poederachtig, pilair, vast, of vloeibaar | Extracts of botanicals: powdered, pilular, solid, or fluid
32920504. Tubing, asbest | Tubing, asbestos
35890301. Afvalwaterzuivering apparatuur | Sewage treatment equipment
51360400. Mannen en jongens meubilair | Men's and boys' furnishings
83220503. Gezinsdienstbureau | Family service agency

Werken bij ESSO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESSO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESSO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESSO. Looking for open vacancies in other companies

  • Material planning & Procurement Kits Analyst (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner m/v sta je in voor volgende verantwoordelijkheden op de parts afdeling binnnen het bedrijf. Als planner draag je de verantwoordelijkheid van alle toegewezen wisselstukken. Je houdt rekening met alle afspraken die gemaakt zijn met de leveranciers en dealers. Je bekijkt de parameters zodat je weet welke stukken besteld moeten worden en je bestelt ze. Je trekt dagelijks lijsten van de wisselstukken. Je vult de inventariscijfers aan door de voorraadbeheer toe te voegen in een rapportage Je evalueert de voorraadbeschikbaarheid om overstock te vermijden Je coördineert met de andere afdelingen, lokaal, Europese en in de operationele omgeving - .....

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst goederen, ingangscontrole en ingave goederen in de database. Inpak en productie voorzien van verpakkingsmateriaal. Afvoer van de geproduceerde goederen en ingave in de database. Orders klaarzetten voor verzending en orderpicking. Transporteurs helpen bij leveren en afhalen goederen.

  • Procesoperator (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

  • Poetshulp Vlimmeren (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: FRANK SPRUYT

    Type: Vaste Job

    Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

  • Service technieker kranen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Je zal samen met collega’s instaan voor: het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen het analyseren en oplossen van problemen

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen of vaste nacht) (M/V) (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Aviko Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in onze technische dienst waar je zorgt voor de uitvoering van het mechanisch en/of elektrisch onderhoud in onze fabriek. Samen met je collega's houd je onze productie- en inpaklijnen in topconditie! Zowel storingen oplossen als preventief onderhoud behoren tot jouw takenpakket. Je werkt bovendien actief mee aan 5S en bent bereid om ook medewerkers de nodige informatie/uitleg ivm machines te geven.

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Stagiair public relations (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. Momenteel zoeken we een enthousiaste, geëngageerde stagiair ter ondersteuning van het PR-team in onze kantoren in Antwerpen. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit de uitleen van de kledingcollecties aan stylisten die werken voor modemagazines, televisieprogramma’s en bekendheden. Daarnaast staat ook het contact met journalisten en bloggers centraal, net als het schrijven en vertalen van persberichten, ondersteunende administratieve taken en het assisteren bij eventuele presentaties en events, zoals onze halfjaarlijkse persdagen.

Zoek naar antwoorden van ESSO in sociale netwerken
Look for responds of ESSO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESSO. Laat een reactie achter voor ESSO. ESSO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESSO. Leave a respond for ESSO. ESSO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESSO op de google maps. Adres en contacten ESSO
Location of ESSO on the google maps. Address and contacts of ESSO

Andere gerelateerde bedrijven als come ESSO ESSO: CRAWFORD DOOR | MUT.INSURANCE CLAIMS OFF. | REGINE VEREECKE | Cauwenberghs G BVBA | Alcotest (L')

Other related companies as ESSO: CRAWFORD DOOR | MUT.INSURANCE CLAIMS OFF. | REGINE VEREECKE | Cauwenberghs G BVBA | Alcotest (L')

ESSO is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESSO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08749755859. Het bedrijf ESSO bevindt zich op het adres: KIELSBROEK 4; 2020; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 284,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen. Producten gemaakt in ESSO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ESSO is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESSO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESSO, openstaande posities, locatie van ESSO op de kaart.

ESSO is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESSO, company assigned to the tax number BE08749755859. The company ESSO is located at the address: KIELSBROEK 4; 2020; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 284,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Benzinestations and brandstoffen. Products created in ESSO were not found.
The main activity of ESSO is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ESSO is not available. You also can look at reviews of ESSO, open positions, location of ESSO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESSO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESSO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESSO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESSO, employees, financial statistics.