GAR MULKERS bvba

Contactgegevens GAR MULKERS bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAR MULKERS bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAR MULKERS bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ; ;, België

Telefoon (phone): 011 48 53 29 (+32-011 48 53 29) 011 48 53 29 (+32-011 48 53 29)

Fax (fax): +32 (56) 531-31-43 +32 (56) 531-31-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAR MULKERS bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAR MULKERS bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAR MULKERS bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAR MULKERS bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAR MULKERS bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAR MULKERS bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAR MULKERS bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAR MULKERS bvba
Products information GAR MULKERS bvba

BTW identificatienummer (tax): BE02172790527
Ondernemingsnummer: 9237823486
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 160,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in GAR MULKERS bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAR MULKERS bvba
(Get full report from official database of BE for GAR MULKERS bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAR MULKERS bvba
Addition kinds of activities for GAR MULKERS bvba

239999. Vervaardigde textielproducten, nec, nec | Fabricated textile products, nec, nec
335500. Aluminium rollen en tekenen, nec | Aluminum rolling and drawing, nec
354499. Speciale dies, gereedschappen, jigs en fixtures, nec | Special dies, tools, jigs, and fixtures, nec
13899916. Verwijdering van condensaat benzine uit veld (verzamelen) lijnen | Removal of condensate gasoline from field (gathering) lines
26770000. enveloppen | Envelopes

Werken bij GAR MULKERS bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAR MULKERS bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAR MULKERS bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAR MULKERS bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider onderhoud M/V (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden van verkavelingen en braakliggende percelen (maaien, onkruid wieden, snoeien,…) - Plaatsen en onderhouden van werfborden - Plaatsen en vervangen van vlaggen en ander publiciteitsmateriaal - Opruimen van de werven. - Beveiligen van onveilige situaties op de werven - Schoonmaken van de woningen voor oplevering - Kleine herstellingen, aanpassingen in de kantoren - Interne verhuizen, monteren en demonteren van meubilair,… - Ondersteuning bieden bij de events

  • Mecanicien vrachtwagens (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven mecanicien voor vrachtwagens. Idealiter heb je ervaring met het merk Man.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen gezocht te regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: TRIXXO HOME BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral instaan van de schoonmaken van privé woningen, waarbij je mogelijks ook strijkwerk kan verrichten. Dienstencheques Zowel deeltijds als voltijds contract mogelijk

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nevele/Aalter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques m / v (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp met dienstencheques poets je bij particulieren thuis. Je voert volgende taken uit op vraag van de klant: * Schoonmaken van de woning * Wassen en strijken van huishoudlinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Horecamedewerker Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde zijn er diverse horeca-vacatures: kassabeheer, verantwoordelijke horeca-shop, afruimen, afwassen,... Algemeen sta je in voor het bedienen van de klanten: je neemt bestellingen op, maakt de gevraagde producten op de juiste manier klaar en zorgt voor de afrekening. Je zorgt ervoor dat de shop waar je tewerkgesteld bent steeds proper en ordelijk is.

  • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

  • Arts preventieve geneeskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG Insurance

    Type: Zelfstandige activiteit

    AG Insurance is de grootste verzekeringsmaatschappij in België. Wij verdelen onze producten via verschillende kanalen aan consumenten en bedrijven. Wij bieden het volledige gamma aan verzekeringsproducten aan: brand, auto, hospitalisatie, pensioensparen, groepsverzekering… AG Insurance stimuleert zijn klanten om te genieten van het leven, elke dag opnieuw. We zetten klanten aan om volop te leven en het leven te leiden dat ze echt willen: een gezin stichten, een huis kopen, reizen, nieuwe sporten ontdekken... Zonder zorgen, want wij steunen hen bij elk van die sleutelmomenten. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je functie Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers.

  • kinderpsycholoog (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiden en behandelen van sociaal-emotionele problemen bij kinderen en jongeren. Begeleiding bij moeilijk hanteerbaar gedrag. Ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning. Procesgerichte diagnostiek.

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

  • M2Q - Senior Test Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van experts bij M2Q (deel van de Cronos Groep) te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een ervaren en gedreven Senior Test Analyst. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière ? Wil jij graag ons team en onze producten naar een hoger niveau tillen? Misschien ben jij dan wel dé persoon waarnaar wij op zoek zijn.   Met een grote focus op, en een sterk geloof in de principes, tools en ontwikkelingen in software testing, kunnen wij jou een opportuniteit aanbieden om mee te werken aan complexe en uitdagende projecten binnen jouw expertisegebied. Dit in combinatie met voldoende ruimte voor opleidingen en doorgroeimogelijkheden zodat jijzelf als expert on top of your game blijft.   "Onze werknemers moeten de kans krijgen om te doen wat ze graag doen. We geven je de mogelijkheid om je skills verder te ontwikkelen en we bieden je nieuwe uitdagingen aan. We willen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijf van de nieuwste ontiwkkelingen binnen je vakgebeid zodat je deze kan toepassen op het werk."     Jouw takenpakket Je adviseert met betrekking tot de teststrategie, testtechnieken, testomgeving. Je maakt en onderhoudt (gedurende de looptijd van het testtraject) testspecificaties (logische en fysieke), uitgaande van de voorgeschreven methoden en technieken. Je levert input voor testplannen; verdeling van het systeem naar te testen onderdelen en de te hanteren testtechniek(en) en testspecificaties. Je coördineert als Lead Tester de inzet van de Test Engineers voor het uitvoeren van testgevallen. Je adviseert de Test Manager en in bepaalde projecten neem je de rol op van Test Coördinator.   Jouw ervaring en expertise Je hebt minstens 3 jaar ervaring in software testing Je hebt kennis van ISTQB, TMap en geautomatiseerd testen en testtools. Je bent in het bezit van het ISTQB certificaat of bereid om het te behalen. Het Advanced Test Analist certificaat is een plus. Je hebt kennis van het V-model en kan het toepassen op verschillende projecten. Je hebt oog voor detail en je bent kwaliteitsgericht. Kennis hebben van een aantal analyse - modelling tools is een pluspunt. Je hebt een grondige ervaring met en kennis van "Gestructureerd Testen" en de meest courante test methodologieën. Je bent stressbestendig Je hebt kennis van het Nederlands en Engels, Frans is een plus.   Wat wij jou bieden Je wordt deel van een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën. Je ontvangt een competitief salaris en een compleet voordelen pakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, GSM, verzekeringen, Cronos Care voordelen etc.) Je werkt in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group. Je krijgt ruimschoots de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en knowledge sharing events Afhankelijk van jouw motivatie, ambities en prestaties kunnen wij jou tal van interessante doorgroeimogelijkheden aanbieden   Heb je interesse of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je contact gegevens en CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van GAR MULKERS bvba in sociale netwerken
Look for responds of GAR MULKERS bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAR MULKERS bvba. Laat een reactie achter voor GAR MULKERS bvba. GAR MULKERS bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAR MULKERS bvba. Leave a respond for GAR MULKERS bvba. GAR MULKERS bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAR MULKERS bvba op de google maps. Adres en contacten GAR MULKERS bvba
Location of GAR MULKERS bvba on the google maps. Address and contacts of GAR MULKERS bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come GAR MULKERS bvba GAR MULKERS bvba: FA. RIDAN | CHARLES ROMAN | Bruggeman E | Moinette (La) | Beaurain NV

Other related companies as GAR MULKERS bvba: FA. RIDAN | CHARLES ROMAN | Bruggeman E | Moinette (La) | Beaurain NV

GAR MULKERS bvba is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAR MULKERS bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02172790527. Het bedrijf GAR MULKERS bvba bevindt zich op het adres: ; ;. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 160,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in GAR MULKERS bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAR MULKERS bvba is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAR MULKERS bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAR MULKERS bvba, openstaande posities, locatie van GAR MULKERS bvba op de kaart.

GAR MULKERS bvba is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAR MULKERS bvba, company assigned to the tax number BE02172790527. The company GAR MULKERS bvba is located at the address: ; ;. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 160,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Autombile concessionaires. Products created in GAR MULKERS bvba were not found.
The main activity of GAR MULKERS bvba is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GAR MULKERS bvba is not available. You also can look at reviews of GAR MULKERS bvba, open positions, location of GAR MULKERS bvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAR MULKERS bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAR MULKERS bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAR MULKERS bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAR MULKERS bvba, employees, financial statistics.