GAR HENS BVBA

Contactgegevens GAR HENS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAR HENS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAR HENS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Bevelsesteenweg 138; 2560; Nijlen (Kessel), België

Telefoon (phone): 03 481 81 24 (+32-03 481 81 24) 03 481 81 24 (+32-03 481 81 24)

Fax (fax): +32 (81) 481-44-62 +32 (81) 481-44-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAR HENS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAR HENS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAR HENS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAR HENS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAR HENS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAR HENS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAR HENS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAR HENS BVBA
Products information GAR HENS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07877166748
Ondernemingsnummer: 5653259277
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 575,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in GAR HENS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAR HENS BVBA
(Get full report from official database of BE for GAR HENS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAR HENS BVBA
Addition kinds of activities for GAR HENS BVBA

07210301. Ziektebeheersdiensten bezorgen | Crop disease control services
10810100. Metaal mijnen exploratie en ontwikkeling diensten | Metal mining exploration and development services
23390308. Rokken, tennis | Skirts, tennis
26211004. Perspulpproducten | Pressed pulp products
26550401. Bobbins, vezel: gemaakt van gekocht materiaal | Bobbins, fiber: made from purchased material
32729901. Kunst marmer, beton | Art marble, concrete
34960101. Cilinderdraad doek | Cylinder wire cloth
35560502. Vleesverwerkende machines | Meat processing machinery
38290701. Temperatuursensoren, behalve industrieel proces en vliegtuigen | Temperature sensors, except industrial process and aircraft
82310102. Medische bibliotheek | Medical library

Werken bij GAR HENS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAR HENS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAR HENS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAR HENS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operations Manager Tuinbouw (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een Operations Manager! Onze klant is een innovatief tuinbouwbedrijf in te Duffel, gespecialiseerd in de kweek van groenten en sierplanten. Zij zijn op zoek naar een verantwoordelijke die instaat voor de plantkwaliteit en de complete organisatie van een productie-unit van +/- 8 ha met een 20-tal medewerkers. Concreet betekent dit het volgende: Je stuurt een team aan van een 20-tal medewerkers en organiseert de werkzaamheden van de verschillende productieprocessen; Hierbij ben je eindverantwoordelijke voor de opkweek van de planten; Verder heb je contact met klanten en leveranciers; Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.

  • Product manager document automation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in A.I. is op zoek naar een productmanager voor alle documentautomatiseringsoplossingen, waaronder crediteurenautomatisering, mailroom automation en geautomatiseerde classificatie. Je beheert het beleveringsproces voor deze oplossingen en helpt bij de pre-sales gesprekken. Je ontwerpt een oplossing voor de klant op basis van zijn vereisten en configureert het project on-premise of in onze cloudomgeving. Je zal instaan voor: Assistentie bij voorverkoop; Functionele analyse; Solution design; Projectconfiguratie (productspecifieke training zal worden gegeven); Kleine codeerprojecten voor oplossingen op maat.

  • Senior Booking Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Diegem zijn we op zoek naar een senior Booking Agent. Je werkt voltijds, afwisselen shiften: 6h-14h, 8h-16h, 9h-17h, 10h-18h, 12h-20h. Taken: Als Booking & Planning Agent moet je boekingen verwerken in de ACS systemen om de plaats die er nog op vliegtuigen en vrachtwagens is optimaal te benutten met extra pakketten. Hiervoor is er veel contact met verschillende partijen en moet je snel kunnen denken en handelen.

  • Medewerker bloementeelt (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jou taken zijn vrij gevarieerd. Het betreft alle werkzaamheden in de bloementeelt: * inpotten, verpotten * opkuiswerkzaamheden * bestellingen klaarzetten * stekjes steken *...

  • Operator catering regio Oelegem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator catering sta je in voor het bedienen van 3 verschillende lijnen. Deze lijnen zorgen voor eigen productie. Deze volumes liggen lager, waardoor er veel ombouw en instelwerk is van de lijnen.

  • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

  • Monteur verwarming en hernieuwbare energie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: QUINTENS

    Type: Vaste Job

    Installeren van moderne verwarmingssytemen, hoofdzakelijk in nieuwbouw. Plaatsen van zonnepanelen Regio Limburg en Oost-Brabant Zeer interessante werktijden

  • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

    Type: Vaste Job

    Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van GAR HENS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GAR HENS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAR HENS BVBA. Laat een reactie achter voor GAR HENS BVBA. GAR HENS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAR HENS BVBA. Leave a respond for GAR HENS BVBA. GAR HENS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAR HENS BVBA op de google maps. Adres en contacten GAR HENS BVBA
Location of GAR HENS BVBA on the google maps. Address and contacts of GAR HENS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GAR HENS BVBA GAR HENS BVBA: T.C. DE VIERWEEGSE | Hélène | HUIS AZZARDI | ETAM LINGERIE | BOULANGERIE DANEL

Other related companies as GAR HENS BVBA: T.C. DE VIERWEEGSE | Hélène | HUIS AZZARDI | ETAM LINGERIE | BOULANGERIE DANEL

GAR HENS BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAR HENS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07877166748. Het bedrijf GAR HENS BVBA bevindt zich op het adres: Oude Bevelsesteenweg 138; 2560; Nijlen (Kessel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 575,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in GAR HENS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAR HENS BVBA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAR HENS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAR HENS BVBA, openstaande posities, locatie van GAR HENS BVBA op de kaart.

GAR HENS BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAR HENS BVBA, company assigned to the tax number BE07877166748. The company GAR HENS BVBA is located at the address: Oude Bevelsesteenweg 138; 2560; Nijlen (Kessel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 575,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Autombile concessionaires. Products created in GAR HENS BVBA were not found.
The main activity of GAR HENS BVBA is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GAR HENS BVBA is not available. You also can look at reviews of GAR HENS BVBA, open positions, location of GAR HENS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAR HENS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAR HENS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAR HENS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAR HENS BVBA, employees, financial statistics.