GAR FIERENS P BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • GAR FIERENS P BVBA
Private companiesAgricultural Services • GAR FIERENS P BVBA

Contactgegevens GAR FIERENS P BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAR FIERENS P BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAR FIERENS P BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herentalsebaan 65; 2240; Zandhoven (Viersel), België

Telefoon (phone): 03 485 53 62 (+32-03 485 53 62) 03 485 53 62 (+32-03 485 53 62)

Fax (fax): +32 (59) 344-56-87 +32 (59) 344-56-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAR FIERENS P BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAR FIERENS P BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAR FIERENS P BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAR FIERENS P BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAR FIERENS P BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAR FIERENS P BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAR FIERENS P BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAR FIERENS P BVBA
Products information GAR FIERENS P BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08255920410
Ondernemingsnummer: 5727691650
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 528,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in GAR FIERENS P BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAR FIERENS P BVBA
(Get full report from official database of BE for GAR FIERENS P BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAR FIERENS P BVBA
Addition kinds of activities for GAR FIERENS P BVBA

349400. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec
35230407. Opslaan opslagbakken | Crop storage bins
36630106. Marine radio communicatie apparatuur | Marine radio communications equipment
50460200. Coin-operated apparatuur | Coin-operated equipment
51820102. Wijnkoelers, alcoholische | Wine coolers, alcoholic
63110000. Levensverzekering | Life insurance
80519901. Convalescent huis met continue zorgverzorging | Convalescent home with continuous nursing care

Werken bij GAR FIERENS P BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAR FIERENS P BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAR FIERENS P BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAR FIERENS P BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Medewerker Voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid & nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Juridisch Medewerker regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Juridisch Medewerker (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in Waregem. Als Juridisch Medewerker regio Waregem heb je onderstaand takenpakket: je verwerkt de nieuwe dossiers; je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande dossiers; je staat in voor de eerstelijnstelefonie en binnenkomende e-mails; je beantwoordt binnenkomende vragen van debiteuren, advocaten, notarissen, etc.; je staat in voor ad hoc juridische kwesties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp dienstencheques Bellegem - Aalbeke - Rollegem - Kortrijk (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Call agent/recruiter gezocht bij Activate Brussel! (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Werken bij Activate betekent de perfecte balans tussen een leerzame studentenjob en een superleuke tijd! Je werkt in een jong en enthousiast team waarmee je het gezicht van leuke merken of goede doelen bent. Hiervoor bieden wij jou topbegeleiding en een goed loon. Functieomschrijving Je dagelijkse werkzaamheden kunnen als volgt omschreven worden: Posten van vacatures op verschillende jobboards voor de functie Werver Inkomende sollicitaties via e-mail en de verschillende jobboards beoordelen en verwerken Nabellen van potentiële kandidaten met als doel intakegesprekken in te plannen Administratieve opvolgingen

  • Studierelevante bijbaan student marketing/ HR (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Doelstelling van de opdracht: Employer branding boosten teneinde openstaande vacatures beter in te vullen en een duidelijke Groepsbranding te hebben voor sollicitanten Duidelijke employer branding definiëren voor de integratie van de 2 firma's (gezien recente overname) Professionele linked-in ontwerpen en implementeren Jobsearch op websites vernieuwen

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

  • Key Account Manager (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFOHOS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Infohos Services is een toonaangevende ICT-speler in de ziekenhuiswereld. Onze verschillende IT-oplossingen ondersteunen meer dan 60 Belgische ziekenhuizen op verschillende vlakken - het administratief en medisch patiëntendossier, - het medicatiegebeuren, - de ziekenhuisadministratie. We begeleiden onze klanten bij het volledige implementatietraject van deze IT-oplossingen. Wat verwachten we van jou? Als Key Accountmanager zoek je samen met de ziekenhuizen die aan jou worden toegewezen hoe de Infohos-oplossingen kunnen bijdragen aan een optimale werking van het ziekenhuis. Je informeert jouw klanten over onze standaard IT-oplossingen voor de verschillende departementen. Daarnaast kijk je hoe we op maat van de ziekenhuizen extra projecten kunnen ontwikkelen. Zo bouw je een lange termijnrelatie uit met je klanten. Jouw sterktes? - Uit gesprekken met ziekenhuisdirecteurs, ICT-directeurs, diensthoofden, … kan je de informatie halen die nodig is om de noden en de pijnpunten van de ziekenhuizen te achterhalen. - Je kan het Infohosverhaal vertalen naar die noden van de klant. - Offertes opmaken en opvolgen, intern en extern terugkoppelen, … door jouw gestructureerde aanpak loopt dit van een leien dakje. - Klantentevredenheid op lange termijn is jouw streefdoel. Daarbij bewaak je steeds het evenwicht tussen de belangen van de klant en van Infohos. Jouw profiel? - Je genoot een hogere opleiding (minimum niveau bachelor) of soortgelijk door ervaring. - Je hebt een sterke affiniteit met IT, technologie en software. Heb je ervaring met het verkopen, implementeren en opzetten van grotere softwarepakketten bij organisaties? Dan is dat zeker een plus. Ook met kennis van de gezondheidssector kan je extra scoren. - Je bent nieuwsgierig, geduldig en ondernemend. - Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en proactief. Netwerken is je tweede natuur. - Je denkt klantgericht, gepassioneerd door verkoop en voelt je als een vis in het water in een B-2-B omgeving. - Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit en hebt een oplossingsgerichte houding. - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ons aanbod - Een boeiende en uitdagende rol in het salesteam van Infohos Services. - Afwisselend werk met een grote mate van zelfstandigheid en daarbij horende verantwoordelijkheden. - Een grote waaier van contacten, zowel intern als bij de klanten van Infohos Services. - Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected].

  • Aankoper bouwsector (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Als aankoper krijg je een plan van een werf en het is aan jou om het juiste materiaal aan te kopen. Je selecteert potentiële leveranciers en je zorgt dat je een goede prijs/kwaliteitsverhouding kan behalen.

  • Psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen bij groepspraktijk AXI te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een klinisch psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen die als zelfstandige in bijberoep bereid is om mee te stappen in een groeiende groepspraktijk te Merchtem (Vlaams-Brabant), met een langdurig en loyaal engagement.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van GAR FIERENS P BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GAR FIERENS P BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAR FIERENS P BVBA. Laat een reactie achter voor GAR FIERENS P BVBA. GAR FIERENS P BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAR FIERENS P BVBA. Leave a respond for GAR FIERENS P BVBA. GAR FIERENS P BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAR FIERENS P BVBA op de google maps. Adres en contacten GAR FIERENS P BVBA
Location of GAR FIERENS P BVBA on the google maps. Address and contacts of GAR FIERENS P BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GAR FIERENS P BVBA GAR FIERENS P BVBA: FLPERVASCO NV | Durboyse (La) | RESTAURANT DE CASTELEYN | Berghmans R BVBA | YVES DE WOLF

Other related companies as GAR FIERENS P BVBA: FLPERVASCO NV | Durboyse (La) | RESTAURANT DE CASTELEYN | Berghmans R BVBA | YVES DE WOLF

GAR FIERENS P BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAR FIERENS P BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08255920410. Het bedrijf GAR FIERENS P BVBA bevindt zich op het adres: Herentalsebaan 65; 2240; Zandhoven (Viersel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 528,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in GAR FIERENS P BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAR FIERENS P BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAR FIERENS P BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAR FIERENS P BVBA, openstaande posities, locatie van GAR FIERENS P BVBA op de kaart.

GAR FIERENS P BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAR FIERENS P BVBA, company assigned to the tax number BE08255920410. The company GAR FIERENS P BVBA is located at the address: Herentalsebaan 65; 2240; Zandhoven (Viersel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 528,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Autombile concessionaires. Products created in GAR FIERENS P BVBA were not found.
The main activity of GAR FIERENS P BVBA is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GAR FIERENS P BVBA is not available. You also can look at reviews of GAR FIERENS P BVBA, open positions, location of GAR FIERENS P BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAR FIERENS P BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAR FIERENS P BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAR FIERENS P BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAR FIERENS P BVBA, employees, financial statistics.