GAR DE SMET I BVBA

Contactgegevens GAR DE SMET I BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAR DE SMET I BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAR DE SMET I BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weggevoerdenlaan 7; 9990; Maldegem, België

Telefoon (phone): 050 71 20 42 (+32-050 71 20 42) 050 71 20 42 (+32-050 71 20 42)

Fax (fax): +32 (53) 289-14-24 +32 (53) 289-14-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAR DE SMET I BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAR DE SMET I BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAR DE SMET I BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAR DE SMET I BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAR DE SMET I BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAR DE SMET I BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAR DE SMET I BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAR DE SMET I BVBA
Products information GAR DE SMET I BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05866119384
Ondernemingsnummer: 2928100585
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 899,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in GAR DE SMET I BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAR DE SMET I BVBA
(Get full report from official database of BE for GAR DE SMET I BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAR DE SMET I BVBA
Addition kinds of activities for GAR DE SMET I BVBA

3799. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
267499. Tassen: Niet-bekleed papier en Multiwall, Nec | Bags: uncoated paper and multiwall, nec
36630108. Pagers (one-way) | Pagers (one-way)
38239908. Potentiometrische zelfbalancerende inst., Behalve x-y plotters | Potentiometric self-balancing inst., except x-y plotters
50470108. Chirurgische apparatuur en benodigdheden | Surgical equipment and supplies
73420101. Desinfecteren en deodoriseren | Disinfecting and deodorizing

Werken bij GAR DE SMET I BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAR DE SMET I BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAR DE SMET I BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAR DE SMET I BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruck chauffeur, dagdienst, regio Baasrode (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn in Baasrode zijn we op zoek naar een reachtruck chauffeur! Jouw voornaamste taken zijn het laden/lossen, het verdelen van de ladingen over verschillende posten, de opvolggegevens duidelijk registreren, alsook orderpicking.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat samen met een collega naar de werf om ramen en deuren te plaatsen. - Je werkt op renovatie projecten. - Je zorgt eveneens voor de afwerking van het raam en plaats ook gordijnbakken.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek - 16u in 1 gezin (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp die een druk bezet gezin in Diepenbeek wil bijstaan in hun prive-woning voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen, opruimen, voorbereidend kookwerk...op vier voormiddagen per week voor een totaal van ongeveer 16u per week. (Eventueel aan te vullen met andere gezinnen in de namiddagen indien meer uren gewenst dan 16u per week)

  • Student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor TVH te Waregem zoeken wij dringend studenten die meerdere weken beschikbaar zijn. Wij zoeken nog studenten voor onderstaande periodes. Je bent telkens de volledige periode beschikbaar. 02/07/18 - 27/07/18 16/07/18 - 17/08/18 23/07/18 - 17/08/18 30/07/18 - 31/08/18 20/08/18 - 21/09/18

  • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

  • Student klantendienst m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een jobstudent die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • student verkoop dierenafdeling weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - u helpt bij het onderhoud van de levende dieren (vogels-vis-reptiel-knaagdier) - bijvullen en op orde houden van de dierenafdeling - uitleg verschaffen aan de klanten en verkopen afronden - Samenwerken met medewerkers om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen.

  • Jobstudenten -zaalpersoneel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke brasserie op de Grote Markt van Ieper zoeken we jobstudenten om in het weekend op te dienen. Bediening massa Afruimen

  • Accountant / Dossierbeheerder - Focus op adviesverlening! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een accountantskantoor in Brasschaat is al sinds 1996 een financiële dienstverlener waar eenmanszaken, vrije beroepers en (internationale) KMO's beroep op kunnen doen inzake hun accounting, fiscale en juridische vraagstukken. Ze verrichten niet enkel het pure cijferwerk maar leggen eerder een sterke focus op het adviserend aspect binnen de Accountancy. Momenteel zijn ze werkzaam met ongeveer 25 medewerkers vanuit hun mooi en modern pand maar zijn dringend op zoek naar versterking van dit team. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Na je inwerkperiode werk je zelfstandig je eigen dossiers van A tot Z af. Dit gebeurt ook wel eens op locatie bij de klant maar voornamelijk op kantoor. Je hebt een sterk adviserende functie naar je klanten. Je verwerkt hun boekhoudkundige en fiscale cijfers naar optimaal en doelgericht advies. De junior accountants binnen het kantoor rekenen op jouw begeleiding. Je overziet ook hun werkzaamheden en stuurt bij waar nodig.

  • Teamleader logistiek Collect&Go Zaventem (nachtploeg) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: COLLECT DC ZAVENTEM

    Type: Vaste Job

    De medewerkers van Collect&Go leveren bestellingen tijdig en correct af. We zoeken een teamleader logistiek om de ontvangst van artikelen, het beheer van de voorraad en de levering aan onze klanten in goede banen te leiden, elke dag opnieuw. Dat gebeurt efficiënt en met oog voor deadlines. Coaching is je op het lijf geschreven. Als rasechte people manager voel je wat er leeft bij de magazijniers. Je geeft richting aan je medewerkers, motiveert hen om vooropgestelde doelen te bereiken en stimuleert hen in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Zo creëer je een werkkader waarin je medewerkers plezier beleven aan hun job. Maar je kijkt ook verder dan dat. Je kan goed plannen en organiseren, zodat elke shiftwissel vlot verloopt. Zowel bij de opstart als de afsluiting van de nachtshift is telkens een teamleader aanwezig om zeker te zijn dat de doelstellingen behaald worden en dat de dagelijkse processen vlot en veilig verlopen. Je optimaliseert bestaande processen en workflows en begeleidt veranderingsprocessen om de uiteindelijke dienstverlening voor de klant nog te verbeteren. Je komt terecht in een team van teamleaders. Je werkt in Zaventem in één van de distributiecentra van Collect&Go.

  • Proces engineer (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Functie: Jouw takenpakket bestaat uit de personeelsplanning, de onderhoudsplanning en de opvolging. Daarnaast bepaal je de prioriteiten en kan jouw team steeds bij jou terecht voor vragen of problemen. Je bent vaak op de werkvloer aanwezig en je werkt actief mee aan het verhelpen van storingen. Verder analyseer je de problemen en doe je verbetervoorstellen. Tenslotte werk je mee aan nieuwe automatiseringsprojecten in samenwerking met de verantwoordelijke ingenieur. Werkuren: Maandag tot vrijdag: ploegensysteem - vroeg, dag en laat

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Lier-Rumst) - Zelfstandige basis (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor een van onze klanten, een ziekenhuis uit regio Mechelen, zijn wij momenteel op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen, die naast hun vaste job ervaring willen opdoen in een andere werkomgeving. Geef ons door wanneer je beschikbaar bent en welke afdelingen je verkiest en wij schakelen je in op basis van jouw voorkeuren.

Zoek naar antwoorden van GAR DE SMET I BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GAR DE SMET I BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAR DE SMET I BVBA. Laat een reactie achter voor GAR DE SMET I BVBA. GAR DE SMET I BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAR DE SMET I BVBA. Leave a respond for GAR DE SMET I BVBA. GAR DE SMET I BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAR DE SMET I BVBA op de google maps. Adres en contacten GAR DE SMET I BVBA
Location of GAR DE SMET I BVBA on the google maps. Address and contacts of GAR DE SMET I BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GAR DE SMET I BVBA GAR DE SMET I BVBA: DE ROOSE HOUTHANDEL | VANDEVELDE ALAIN (PROTECTION SOLAIRE) | VAL?RIE BOQUIA | STRAGIER JACQUES | CARROSSERIE FELIX

Other related companies as GAR DE SMET I BVBA: DE ROOSE HOUTHANDEL | VANDEVELDE ALAIN (PROTECTION SOLAIRE) | VAL?RIE BOQUIA | STRAGIER JACQUES | CARROSSERIE FELIX

GAR DE SMET I BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAR DE SMET I BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05866119384. Het bedrijf GAR DE SMET I BVBA bevindt zich op het adres: Weggevoerdenlaan 7; 9990; Maldegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 899,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in GAR DE SMET I BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAR DE SMET I BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAR DE SMET I BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAR DE SMET I BVBA, openstaande posities, locatie van GAR DE SMET I BVBA op de kaart.

GAR DE SMET I BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAR DE SMET I BVBA, company assigned to the tax number BE05866119384. The company GAR DE SMET I BVBA is located at the address: Weggevoerdenlaan 7; 9990; Maldegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 899,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Autombile concessionaires. Products created in GAR DE SMET I BVBA were not found.
The main activity of GAR DE SMET I BVBA is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GAR DE SMET I BVBA is not available. You also can look at reviews of GAR DE SMET I BVBA, open positions, location of GAR DE SMET I BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAR DE SMET I BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAR DE SMET I BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAR DE SMET I BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAR DE SMET I BVBA, employees, financial statistics.