GAR DAENEN BVBA

Contactgegevens GAR DAENEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAR DAENEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAR DAENEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Truidersteenweg 462-485; 3700; Tongeren (Piringen), België

Telefoon (phone): 012 23 19 20; 012 23 37 17 (+32-012 23 19 20; 012 23 37 17) 012 23 19 20; 012 23 37 17 (+32-012 23 19 20; 012 23 37 17)

Fax (fax): +32 (57) 809-71-16 +32 (57) 809-71-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAR DAENEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAR DAENEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAR DAENEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAR DAENEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAR DAENEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAR DAENEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAR DAENEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAR DAENEN BVBA
Products information GAR DAENEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01895935058
Ondernemingsnummer: 2650421142
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in GAR DAENEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAR DAENEN BVBA
(Get full report from official database of BE for GAR DAENEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAR DAENEN BVBA
Addition kinds of activities for GAR DAENEN BVBA

2911. Petroleumraffinage | Petroleum refining
228103. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens, gesponnen | Natural and animal fiber yarns, spun
249399. Gekonstitueerde houtproducten, n.v. | Reconstituted wood products, nec
22810305. Wool garen, gesponnen | Wool yarn, spun
33560601. Titanium- en titaniumlegeringstaafjes, lakens, strips, enz. | Titanium and titanium alloy bars, sheets, strip, etc.
35319902. Luchthaven bouwmachines | Airport construction machinery
36729902. Bedradingsplaten | Wiring boards
48229900. Telegraaf en andere communicatie, nec | Telegraph and other communications, nec
51450102. Siroop, fontein | Syrups, fountain
89990104. kalligraaf | Calligrapher

Werken bij GAR DAENEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAR DAENEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAR DAENEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAR DAENEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch medewerker elektromechanica (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In de productieafdeling worden zowel standaard producten als allerhande oplossingen op maat van de klant gemaakt. Hierbij wordt er vooral kunststof en RVS verwerkt. Je helpt ook bij de assemblage van standaard waterzuiveringsinstallaties. Dit zowel op mechanisch als op elektrisch vlak. Als technisch medewerker produceer je kunststofonderdelen voor de inbouw van waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties...alsook verzorg je alle maatwerkonderdelen. Elektrische sturingen, pompen, behuizingen enz. Samen met het productieteam ben je verantwoordelijke voor de kwalitatieve bouw van de producten zodat de installaties op de werven probleemloos kunnen verlopen.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie showroom regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoper. Je staat in voor het verkopen van parketvloeren, de mensen de nodige uitleg geven omtrent de verschillende houtsoorten, rondleidingen...

  • IT-Verkoper M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

  • CHAUFFEUR CE INTERNATIONAAL M/V (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een ce rijbewijs en bij voorkeur ervaring Je kan fysiek werk aan (laden en lossen van de vrachtwagens) Je bent bereid om uit te slapen van maandag tot vrijdag Je hebt een basiskennis Frans

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Huishoudelijke hulp in Hooglede, Gits - vanaf 10 tot 38u per week (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Hooglede en Gits. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Jobstudent uitsorteerder dagdienst TE Connectivity (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Start People Inhouse TE Connectivity Oostkamp

    Type: Studentenjob

    Als uitsorteerder sta je in voor volgende zaken: • Als uitsorteerder ben je een belangrijke schakel in het op punt stellen van het leveren van kwalitatieve connectoren voor de automobielsector • Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het uitvoeren van kwaliteitscontroles zodat een optimale kwaliteit, veiligheid en continuïteit gewaarborgd blijft • In deze dynamische omgeving ben jij in je element en behoud je het overzicht • Rapporteren over afwijkingen in productieproces en productiegegevens aan supervisor • Verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkplaats

  • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • TIGLASSER MET KENNIS VAN MONTAGE EN PLANNEN LEZEN (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: DOUCHY CHRIST

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het vervaardigen van metaalconstructies volgens plannen U kunt TIG lassen

  • PROJECT LEAD (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

Zoek naar antwoorden van GAR DAENEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GAR DAENEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAR DAENEN BVBA. Laat een reactie achter voor GAR DAENEN BVBA. GAR DAENEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAR DAENEN BVBA. Leave a respond for GAR DAENEN BVBA. GAR DAENEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAR DAENEN BVBA op de google maps. Adres en contacten GAR DAENEN BVBA
Location of GAR DAENEN BVBA on the google maps. Address and contacts of GAR DAENEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GAR DAENEN BVBA GAR DAENEN BVBA: Lecluyse Johan | M.D.R. Car SPRL-BVBA | FINARCO | VRIJE BASISSCHOOL | HECTOR CHICKEN/TAKE AWAY

Other related companies as GAR DAENEN BVBA: Lecluyse Johan | M.D.R. Car SPRL-BVBA | FINARCO | VRIJE BASISSCHOOL | HECTOR CHICKEN/TAKE AWAY

GAR DAENEN BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAR DAENEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01895935058. Het bedrijf GAR DAENEN BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Truidersteenweg 462-485; 3700; Tongeren (Piringen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 442,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in GAR DAENEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAR DAENEN BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAR DAENEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAR DAENEN BVBA, openstaande posities, locatie van GAR DAENEN BVBA op de kaart.

GAR DAENEN BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAR DAENEN BVBA, company assigned to the tax number BE01895935058. The company GAR DAENEN BVBA is located at the address: Sint-Truidersteenweg 462-485; 3700; Tongeren (Piringen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 442,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Autombile concessionaires. Products created in GAR DAENEN BVBA were not found.
The main activity of GAR DAENEN BVBA is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GAR DAENEN BVBA is not available. You also can look at reviews of GAR DAENEN BVBA, open positions, location of GAR DAENEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAR DAENEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAR DAENEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAR DAENEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAR DAENEN BVBA, employees, financial statistics.