GAR CARR RAES PATRICK BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • GAR CARR RAES PATRICK BVBA
Private companiesMiscellaneous Repair Services • GAR CARR RAES PATRICK BVBA

Contactgegevens GAR CARR RAES PATRICK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAR CARR RAES PATRICK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAR CARR RAES PATRICK BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gaston Roelandtsstraat 18; 8020; Oostkamp, België

Telefoon (phone): 050 40 50 50 (+32-050 40 50 50) 050 40 50 50 (+32-050 40 50 50)

Fax (fax): +32 (9) 597-92-69 +32 (9) 597-92-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAR CARR RAES PATRICK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAR CARR RAES PATRICK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAR CARR RAES PATRICK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAR CARR RAES PATRICK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAR CARR RAES PATRICK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAR CARR RAES PATRICK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAR CARR RAES PATRICK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAR CARR RAES PATRICK BVBA
Products information GAR CARR RAES PATRICK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03255767822
Ondernemingsnummer: 2532592773
Hoofdstad (capital): 352,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 353,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in GAR CARR RAES PATRICK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAR CARR RAES PATRICK BVBA
(Get full report from official database of BE for GAR CARR RAES PATRICK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAR CARR RAES PATRICK BVBA
Addition kinds of activities for GAR CARR RAES PATRICK BVBA

8422. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens
141102. Granietdimensionele steen | Granite dimension stone
39990302. Down (veren) | Down (feathers)
50990504. Videocassettes, accessoires en benodigdheden | Video cassettes, accessories and supplies
59990303. vlaggen | Flags

Werken bij GAR CARR RAES PATRICK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAR CARR RAES PATRICK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAR CARR RAES PATRICK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAR CARR RAES PATRICK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / receptie voeding (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een goede magazijnmedewerker (m/v) voor de receptie. - afdeling opstarten en afsluiten - stockbeheer: dagelijkse opvolging - zorgen voor orde en netheid frigo's, afdeling, werkomgeving en buitenomgeving - ingangskeuring groenten - controle van inkomende en uitgaande bestellingen - controle van kwaliteit en hygiëne - administratieve opvolging en registratie tijdens productie - organiseren van de werkplaats

  • afwasser 05/11 - 18/11 Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in kortrijk gaan op zoek naar een afwasser. Dit is voor een verlofvervanging van 05 tem 18 november 2018. Ervaring in de horeca is een pluspunt! Interesse? 056 21 94 22 [email protected]

  • Airport Customer Service Medewerker DHL - NL/FR/ENG (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote en goede klant gelegen te Machelen (Brucargo) zoeken wij dringend een Customer Service Mederker (m/v). * u handelt als aanspreekpunt voor de u toegewezen klanten; * u aanvaardt en procest orders; * u informeert u over shipment en de status van uitvoering over de toegewezen klanten en brengt de klanten pro actief op de hoogte van de stand van zaken; * u behandelt klanten vragen en – onderzoeken, * u aanvaardt en behandelt klanten klachten, lost ze op of wijst ze toe aan andere functies; * u acteert als eerste aanspreekpunt voor klanten klachten , u aanvaardt de klachten en de daaraan gelinkte documenten.

  • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Groot Aalst (Moorsel, Hofstade, Meldert, Haaltert ....) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Buken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Zelfstandige Kantoorhouders (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • FLEURISTE SUR TOURNAI (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: FORUM JOBS MOUSCRON

    Type: Werfreserve

    Vous avez un gout prononcé pour la décoration. Vous créez des compositions florales en fleurs fraiches ou artificielles destinées à la vente. En fonction de vos envies, vous prenez alors votre role de conseiller très au serieux. Vous verifiez l'achat des stocks, selectionnez les fleurs mais également les chouchouter fait partie de votre quotidien Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op

  • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van GAR CARR RAES PATRICK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GAR CARR RAES PATRICK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAR CARR RAES PATRICK BVBA. Laat een reactie achter voor GAR CARR RAES PATRICK BVBA. GAR CARR RAES PATRICK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAR CARR RAES PATRICK BVBA. Leave a respond for GAR CARR RAES PATRICK BVBA. GAR CARR RAES PATRICK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAR CARR RAES PATRICK BVBA op de google maps. Adres en contacten GAR CARR RAES PATRICK BVBA
Location of GAR CARR RAES PATRICK BVBA on the google maps. Address and contacts of GAR CARR RAES PATRICK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GAR CARR RAES PATRICK BVBA GAR CARR RAES PATRICK BVBA: DE SCHRYVER ILSE | Tent & Things NV | De Schryver J | De Simone SA | ZOCCOLAN MARIE-TH?R?SE

Other related companies as GAR CARR RAES PATRICK BVBA: DE SCHRYVER ILSE | Tent & Things NV | De Schryver J | De Simone SA | ZOCCOLAN MARIE-TH?R?SE

GAR CARR RAES PATRICK BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAR CARR RAES PATRICK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03255767822. Het bedrijf GAR CARR RAES PATRICK BVBA bevindt zich op het adres: Gaston Roelandtsstraat 18; 8020; Oostkamp. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 352,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 353,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in GAR CARR RAES PATRICK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAR CARR RAES PATRICK BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAR CARR RAES PATRICK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAR CARR RAES PATRICK BVBA, openstaande posities, locatie van GAR CARR RAES PATRICK BVBA op de kaart.

GAR CARR RAES PATRICK BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAR CARR RAES PATRICK BVBA, company assigned to the tax number BE03255767822. The company GAR CARR RAES PATRICK BVBA is located at the address: Gaston Roelandtsstraat 18; 8020; Oostkamp. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 352,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 353,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Autombile concessionaires. Products created in GAR CARR RAES PATRICK BVBA were not found.
The main activity of GAR CARR RAES PATRICK BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GAR CARR RAES PATRICK BVBA is not available. You also can look at reviews of GAR CARR RAES PATRICK BVBA, open positions, location of GAR CARR RAES PATRICK BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAR CARR RAES PATRICK BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAR CARR RAES PATRICK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAR CARR RAES PATRICK BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAR CARR RAES PATRICK BVBA, employees, financial statistics.