FIAT RENGA

Contactgegevens FIAT RENGA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIAT RENGA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIAT RENGA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Fleurus 309; 6060; Charleroi (Gilly), België

Telefoon (phone): 071 28 18 90; 071 28 18 92; 071 41 30 41; 071 41 48 81; 071 28 18 91; 071 28 18 96 (+32-071 28 18 90; 071 28 18 92; 071 41 30 41; 071 41 48 81; 071 28 18 91; 071 28 18 96) 071 28 18 90; 071 28 18 92; 071 41 30 41; 071 41 48 81; 071 28 18 91; 071 28 18 96 (+32-071 28 18 90; 071 28 18 92; 071 41 30 41; 071 41 48 81; 071 28 18 91; 071 28 18 96)

Fax (fax): 071 42 34 04 (+32-071 42 34 04) 071 42 34 04 (+32-071 42 34 04)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIAT RENGA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIAT RENGA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIAT RENGA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIAT RENGA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIAT RENGA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIAT RENGA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIAT RENGA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIAT RENGA
Products information FIAT RENGA

BTW identificatienummer (tax): BE03672149658
Ondernemingsnummer: 2118408203
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Garages

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIAT RENGA
(Get full report from official database of BE for FIAT RENGA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIAT RENGA
Addition kinds of activities for FIAT RENGA

8093. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec
204600. Nat maïs frezen | Wet corn milling
352399. Landbouwmachines en -uitrusting, nec | Farm machinery and equipment, nec
781903. Editing diensten, film productie | Editing services, motion picture production
28210407. Sojabonenplastic | Soybean plastics
33129905. Hoepels, ijzer en staal | Hoops, iron and steel
35360000. Hijsen, kranen en monorails | Hoists, cranes, and monorails
36690204. Spoorweg signalerende apparaten, elektrisch | Railroad signaling devices, electric
59320102. Huisinrichting, tweedehands | Home furnishings, secondhand

Werken bij FIAT RENGA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIAT RENGA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIAT RENGA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIAT RENGA. Looking for open vacancies in other companies

  • Slager-uitbeender of spekslager - voltijds (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Eernegem zoeken wij een slager-uitbeender of spekslager. Takenpakket slager-uitbeender: Het uitbenen van de runderen Het versnijden van de runderen Takenpakket spekslager: Je voorziet de winkel van vlees Je werkt met een flexibel uurrooster

  • E-Plan Tekenaar met finesse DIRECT VAST! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale onderneming, actief binnen de fabricatie en verdeling van halffabrikaten, kijken we uit naar een ervaren E-plan tekenaar. Hierbij zal U werken in de afdeling Engineering binnen een actieve rol als ontwerper/tekenaar.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Zwemmer (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Help je graag hulpbehoevende mensen? Zwem je graag? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken een student die 1 namiddag per week met Patrick, een persoon die zich in een rolstoel verplaatst, wil gaan zwemmen. Jouw namiddag zal er als volgt uitzien: - Je wordt om 13u verwacht bij Patrick thuis in Wondelgem - Je wacht samen met hem op de taxi om naar het zwembad te gaan - Je rijdt mee met de taxi naar het zwembad - Je helpt Patrick met het aantrekken van zijn zwemkledij - Je zwemt samen met hem - Je helpt Patrick met het aankleden na het zwemmen - Je wacht samen met hem in het zwembad tot de taxi er is - Je bent rond 17u terug in Wondelgem Voor en na het zwemmen wordt er nog een drankje voorzien.

  • Beenhouwer Colruyt Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Junior Accountant - regio Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een (m/v) Junior Accountant voor een bedrijf gelegen in Willebroek. Onze klant is actief in de distributie van auto-onderdelen. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Het voeren van de boekhouding voor een van de vennootschappen van de groep Het voeren van de leveranciers- en klantenboekhouding, bankafschriften en vaste activa tot de maandafsluit Het opmaken van de BTW Administratie en jaarafsluit Het voorbereiden van de rapportage Je bent eveneens het aanspreekpunt voor interne en externe partijen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Bandenmonteur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van zowel personenwagens als vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • FLEXIJOB AFWASSER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van FIAT RENGA in sociale netwerken
Look for responds of FIAT RENGA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIAT RENGA. Laat een reactie achter voor FIAT RENGA. FIAT RENGA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIAT RENGA. Leave a respond for FIAT RENGA. FIAT RENGA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIAT RENGA op de google maps. Adres en contacten FIAT RENGA
Location of FIAT RENGA on the google maps. Address and contacts of FIAT RENGA

Andere gerelateerde bedrijven als come FIAT RENGA FIAT RENGA: VAN HECKE ZAKENKANTOOR | BEGR. KESTELOOT-VERMEYLEN | HANDWERKH. ZWARTE SCHAAP | CAMBY M. | Hardy A

Other related companies as FIAT RENGA: VAN HECKE ZAKENKANTOOR | BEGR. KESTELOOT-VERMEYLEN | HANDWERKH. ZWARTE SCHAAP | CAMBY M. | Hardy A

FIAT RENGA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIAT RENGA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03672149658. Het bedrijf FIAT RENGA bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Fleurus 309; 6060; Charleroi (Gilly). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 307,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Autombile concessionaires. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van FIAT RENGA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIAT RENGA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIAT RENGA, openstaande posities, locatie van FIAT RENGA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FIAT RENGA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIAT RENGA, company assigned to the tax number BE03672149658. The company FIAT RENGA is located at the address: Chauss茅e de Fleurus 309; 6060; Charleroi (Gilly). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 307,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Autombile concessionaires. List of products are Garages.
The main activity of FIAT RENGA is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FIAT RENGA is not available. You also can look at reviews of FIAT RENGA, open positions, location of FIAT RENGA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIAT RENGA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIAT RENGA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIAT RENGA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIAT RENGA, employees, financial statistics.