DE VOORKEMPEN bvba

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • DE VOORKEMPEN bvba
Private companiesAgricultural Services • DE VOORKEMPEN bvba

Contactgegevens DE VOORKEMPEN bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VOORKEMPEN bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VOORKEMPEN bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brechtsebaan 447-449; 2900; Schoten, België

Telefoon (phone): 03 651 84 60 (+32-03 651 84 60) 03 651 84 60 (+32-03 651 84 60)

Fax (fax): 03 651 41 44 (+32-03 651 41 44) 03 651 41 44 (+32-03 651 41 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VOORKEMPEN bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VOORKEMPEN bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VOORKEMPEN bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VOORKEMPEN bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VOORKEMPEN bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VOORKEMPEN bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VOORKEMPEN bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VOORKEMPEN bvba
Products information DE VOORKEMPEN bvba

BTW identificatienummer (tax): BE08715698242
Ondernemingsnummer: 1399627685
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in DE VOORKEMPEN bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VOORKEMPEN bvba
(Get full report from official database of BE for DE VOORKEMPEN bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VOORKEMPEN bvba
Addition kinds of activities for DE VOORKEMPEN bvba

371401. Motorvoertuigen motoren en onderdelen | Motor vehicle engines and parts
737500. Informatie retrieval diensten | Information retrieval services
52110105. zijspoor | Siding
59419907. Zadel- en ruiteruitrusting | Saddlery and equestrian equipment
82990102. Keramische school | Ceramic school

Werken bij DE VOORKEMPEN bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VOORKEMPEN bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VOORKEMPEN bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VOORKEMPEN bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Koerier pharmaceutica (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het Belgische wegennet heeft nog weinig geheimen voor jou en je vindt het een uitdaging om je een weg te banen door omleidingen en wegenwerken? Fantastisch,dan is koerier dé perfecte job voor jou! Wat doe je? - Dokters, apothekers en ziekenhuizen voorzien van pharmaceutische producten - Het hoofd koel houden: je controleert dan ook regelmatig de temperateur van je vracht zodat alle medicijnen perfect worden afgeleverd.

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Machinebediener (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Machinebediener productie staat in voor het persen, omlopen en ontvormen van de aangeboden wrongelblokken op een hygiënische, gestandaardiseerde wijze zodat de gevormde kazen in ideale omstandigheden qua vorm en structuur aan hun verdere verwerking kunnen starten. Jouw takenpakket is zeer gevarieerd: voorbereiden productieinstallaties voor opstart correct opvolgen van het vooropgestelde persprogramma (ngl de kaassoort) hulp bieden bij diverse posten op de productielijn correcte en efficiënte communicatie naar jouw collega operatoren opdat het productieproces optimaal kan verlopen

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Diksmuide (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Toffe studentenjob regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een studentenjob en kan je starten 10 of 17 september?  We zoeken voor onze klant regio Gent een student(e) die goed met Office, voornamelijk Excel kan werken.  je beschikt over een uitstekende kennis van Excel en Internet Explorer je spreekt perfect Nederlands en hebt een basiskennis Frans en Engels  je kan vlot overweg met opzoekingswerk  

  • Flexi job horeca Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn nog op zoek naar flexi-jobbers die willen bijverdienen in de bediening in een brasserie/tearoom op de Grote Markt Ieper. Je kan in het weekend en tijdens vakantieperiode ingeschakeld worden om op te dienen, af te ruimen Vaardigheden en persoonlijke kenmerken: je bent sociaal en klantvriendelijk je bent hands on je staat graag ten dienste van mensen je bent stipt en betrouwbaar

  • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Werfreserve

    Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

  • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Werfreserve

    Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van DE VOORKEMPEN bvba in sociale netwerken
Look for responds of DE VOORKEMPEN bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VOORKEMPEN bvba. Laat een reactie achter voor DE VOORKEMPEN bvba. DE VOORKEMPEN bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VOORKEMPEN bvba. Leave a respond for DE VOORKEMPEN bvba. DE VOORKEMPEN bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VOORKEMPEN bvba op de google maps. Adres en contacten DE VOORKEMPEN bvba
Location of DE VOORKEMPEN bvba on the google maps. Address and contacts of DE VOORKEMPEN bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VOORKEMPEN bvba DE VOORKEMPEN bvba: Larit Fatima Fiscaal Adviseur | VDA ELECTRONICS-VANDENABEELE P NV | REST. CAVES DE DINANT | FRICKE | P.C. CORVEES

Other related companies as DE VOORKEMPEN bvba: Larit Fatima Fiscaal Adviseur | VDA ELECTRONICS-VANDENABEELE P NV | REST. CAVES DE DINANT | FRICKE | P.C. CORVEES

DE VOORKEMPEN bvba is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VOORKEMPEN bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08715698242. Het bedrijf DE VOORKEMPEN bvba bevindt zich op het adres: Brechtsebaan 447-449; 2900; Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 360,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in DE VOORKEMPEN bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE VOORKEMPEN bvba is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VOORKEMPEN bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VOORKEMPEN bvba, openstaande posities, locatie van DE VOORKEMPEN bvba op de kaart.

DE VOORKEMPEN bvba is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VOORKEMPEN bvba, company assigned to the tax number BE08715698242. The company DE VOORKEMPEN bvba is located at the address: Brechtsebaan 447-449; 2900; Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 360,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Autombile concessionaires. Products created in DE VOORKEMPEN bvba were not found.
The main activity of DE VOORKEMPEN bvba is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VOORKEMPEN bvba is not available. You also can look at reviews of DE VOORKEMPEN bvba, open positions, location of DE VOORKEMPEN bvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VOORKEMPEN bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VOORKEMPEN bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VOORKEMPEN bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VOORKEMPEN bvba, employees, financial statistics.