D'IETEREN SA (SKODA IMPORT)

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • D'IETEREN SA (SKODA IMPORT)
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • D'IETEREN SA (SKODA IMPORT)

Contactgegevens D'IETEREN SA (SKODA IMPORT): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'IETEREN SA (SKODA IMPORT): address, phone, fax, email, website, opening hours

D'IETEREN SA (SKODA IMPORT)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Albert Giraud 29-35; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 240 69 00; 02 240 69 11 (+32-02 240 69 00; 02 240 69 11) 02 240 69 00; 02 240 69 11 (+32-02 240 69 00; 02 240 69 11)

Fax (fax): 02 240 69 80 (+32-02 240 69 80) 02 240 69 80 (+32-02 240 69 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'IETEREN SA (SKODA IMPORT): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'IETEREN SA (SKODA IMPORT)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'IETEREN SA (SKODA IMPORT)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'IETEREN SA (SKODA IMPORT), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'IETEREN SA (SKODA IMPORT). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'IETEREN SA (SKODA IMPORT), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'IETEREN SA (SKODA IMPORT). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'IETEREN SA (SKODA IMPORT)
Products information D'IETEREN SA (SKODA IMPORT)

BTW identificatienummer (tax): BE09194427490
Ondernemingsnummer: 5102844238
Hoofdstad (capital): 916,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Garages

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'IETEREN SA (SKODA IMPORT)
(Get full report from official database of BE for D'IETEREN SA (SKODA IMPORT))

Aanvulling soorten activiteiten voor D'IETEREN SA (SKODA IMPORT)
Addition kinds of activities for D'IETEREN SA (SKODA IMPORT)

2037. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
30210108. Overshoes, rubber of rubber gesolde stof | Overshoes, rubber or rubber soled fabric
35629901. Kogellagers en onderdelen | Ball bearings and parts
38279902. Boards: plotting, spotting, en pistool vuur aanpassing | Boards: plotting, spotting, and gun fire adjustment
39999919. Hosiery kits, naaien en repareren | Hosiery kits, sewing and mending
50319908. spaanplaat | Particleboard
50470301. Kunstledematen | Artificial limbs
51549905. Schapen | Sheep

Werken bij D'IETEREN SA (SKODA IMPORT): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'IETEREN SA (SKODA IMPORT): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'IETEREN SA (SKODA IMPORT). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'IETEREN SA (SKODA IMPORT). Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (V/M) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het etiketteren en klaarzetten van bestellingen. inscannen van bestel- en of voorraadartikelen. u werkt steeds van maandag tot vrijdag

  • Smaaktesten medewerker - Halle - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf inBoortmeerbeek zijn wij dringend opzoek naar een gedreven, gemotiveerde enordelijke magazijnier. Je staat in voor alle facetten aangaande wisselstukkenopzoeken en bestellen alsook het beheer van het bandenhotel.

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • monteur sanitair (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren monteur met elektrische kennis  Je zal instaan voor het plaatsen van sanitaire toestellen, elektrische installaties, hvac, verwarming, ... 

  • Stukadoor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Temse zijn wij op zoek naar een ervaren stukadoor. De werken bestaan voornamelijk uit m2 en halve wanden. Kennis van vochtbestrijding is in deze een zeer groot pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tildonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Back-office medewerk(st)er Aanbieders.be (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Aanbieders.be - Mesfournisseurs.be

    Type: Studentenjob

    Aanbieders.be / Mesfournisseurs.be is de grootste online prijsvergelijkingswebsite in België voor internet, energie en telecom. Via onze websites regelen wij elke dag voor honderden klanten hun aansluitingen/overstap voor energie / gsm en internet. Wij zoeken één of meerdere jobstudenten die ons willen helpen, in onze backoffice, bij het verwerken van deze bestellingen, en bij het opvolgen van onvolledige orders. Vanuit ons online klantenbeheersysteem (crm) dienen de bestellingen verwerkt te worden in de systemen van bedrijven zoals Electrabel, Luminus, Proximus, Telenet, etc. Natuurlijk krijg je hier eerst een training voor van onze vaste medewerkers.

  • Barman (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: L' APERO

    Type: Vaste Job

    Restaurant l’Apéro is een gevestigde waarde gelegen op de Oostendse strandpromenade. Wij zijn op zoek naar fijne collega’s om ons jong en dynamisch zaalteam te versterken. Job omschrijving Je staat in voor een vlotte werking van de Bar en een efficiënte samenwerking met de zaal medewerkers als ook bent je verantwoordelijk voor het aanvullen en bestellen.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • .Net Developer Sharepoint 2013 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TECH TRONICX

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are urgently looking for someone who can start from 1st of Dec 2018. 1.Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet andcollaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2013 tostrengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, theimplementation and the delivery of projects/sites with success. 2.Mission period Start date: ASAP Duration: 12 months (Depending on project evolution, extension is possible) 3.*Dutch and French, one fluent, second one basic, second language has to be English(sound knowledge). 4.Localisation Belgium, Brussels centre. ( This is only for EU nationals or for people who have rights to work in Belgium , Please note we do not provide any work permit or sponsership) 5.Level of education required A Bachelor or Master Degree in Information Technology 6. Required Knowledge and Experience Personal Skills Good analytical skills • Work in an organized and structured way • Team player • Able to work in a large complex organisation • Flexible • Problem solving attitude • Good coaching and communication skills Business experience required Mandatory: (3 Years) Professional experience in an IT Services environment Preferable: (3 Years)Knowledge of the Insurance industry is a plus Technical experience required (3-5 Years) • Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 3 2013 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) • Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies • Visual studio • JQuery • Experience with websites and applications design (css) • Understanding of relevant technologies and development life cycles • Experienced user of MS Office tools • Experience with SharePoint 2010 • Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area Functional experience required (3 Years) Experience of client-server web based applications 7. Objective of the job • Develop web applications based on functional input documents • Developer new web projects in SharePoint 2013 • Provide work estimations • Write technical design documents and/or technical analyses for other developers • Perform pre-integration testing • Offer coaching and/or technical support in the team

Zoek naar antwoorden van D'IETEREN SA (SKODA IMPORT) in sociale netwerken
Look for responds of D'IETEREN SA (SKODA IMPORT) in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'IETEREN SA (SKODA IMPORT). Laat een reactie achter voor D'IETEREN SA (SKODA IMPORT). D'IETEREN SA (SKODA IMPORT) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'IETEREN SA (SKODA IMPORT). Leave a respond for D'IETEREN SA (SKODA IMPORT). D'IETEREN SA (SKODA IMPORT) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'IETEREN SA (SKODA IMPORT) op de google maps. Adres en contacten D'IETEREN SA (SKODA IMPORT)
Location of D'IETEREN SA (SKODA IMPORT) on the google maps. Address and contacts of D'IETEREN SA (SKODA IMPORT)

Andere gerelateerde bedrijven als come D'IETEREN SA (SKODA IMPORT) D'IETEREN SA (SKODA IMPORT): INSTITUT TECHNIQUE DE LA COMMUNAUTE FRANCAISE HOTELLERIE | MELROSE | ARZONI 2 | SOENENS | KOKOMARSE

Other related companies as D'IETEREN SA (SKODA IMPORT): INSTITUT TECHNIQUE DE LA COMMUNAUTE FRANCAISE HOTELLERIE | MELROSE | ARZONI 2 | SOENENS | KOKOMARSE

D'IETEREN SA (SKODA IMPORT) is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'IETEREN SA (SKODA IMPORT), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09194427490. Het bedrijf D'IETEREN SA (SKODA IMPORT) bevindt zich op het adres: Avenue Albert Giraud 29-35; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 916,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 590,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Autombile concessionaires. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van D'IETEREN SA (SKODA IMPORT) is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'IETEREN SA (SKODA IMPORT) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'IETEREN SA (SKODA IMPORT), openstaande posities, locatie van D'IETEREN SA (SKODA IMPORT) op de kaart.

D'IETEREN SA (SKODA IMPORT) is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'IETEREN SA (SKODA IMPORT), company assigned to the tax number BE09194427490. The company D'IETEREN SA (SKODA IMPORT) is located at the address: Avenue Albert Giraud 29-35; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 916,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 590,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Autombile concessionaires. List of products are Garages.
The main activity of D'IETEREN SA (SKODA IMPORT) is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of D'IETEREN SA (SKODA IMPORT) is not available. You also can look at reviews of D'IETEREN SA (SKODA IMPORT), open positions, location of D'IETEREN SA (SKODA IMPORT) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'IETEREN SA (SKODA IMPORT), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'IETEREN SA (SKODA IMPORT), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'IETEREN SA (SKODA IMPORT), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'IETEREN SA (SKODA IMPORT), employees, financial statistics.