ACL HASSELT NV

Contactgegevens ACL HASSELT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACL HASSELT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACL HASSELT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gouverneur Roppesingel 8; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 21 17 80 (+32-011 21 17 80) 011 21 17 80 (+32-011 21 17 80)

Fax (fax): +32 (58) 130-61-59 +32 (58) 130-61-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACL HASSELT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACL HASSELT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACL HASSELT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACL HASSELT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACL HASSELT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACL HASSELT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACL HASSELT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACL HASSELT NV
Products information ACL HASSELT NV

BTW identificatienummer (tax): BE06085571289
Ondernemingsnummer: 6319305419
Hoofdstad (capital): 908,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 236,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Garages; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACL HASSELT NV
(Get full report from official database of BE for ACL HASSELT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACL HASSELT NV
Addition kinds of activities for ACL HASSELT NV

509907. Antiek, souvenirs en nieuwigheden | Antiques, souvenirs, and novelties
516909. Voedingsadditieven en conserveermiddelen | Food additives and preservatives
17990503. Opruiming van de bouwplaats | Construction site cleanup
33259901. Legering van legeringen, behalve investeringen | Alloy steel castings, except investment
35480106. Zuiglasapparatuur, elektrisch | Seam welding apparatus, electric
36940204. Ontstekingsspoelen, automotive | Ignition coils, automotive
38260500. Gas testapparaat | Gas testing apparatus
51420100. Bevroren groenten en fruitproducten | Frozen vegetables and fruit products

Werken bij ACL HASSELT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACL HASSELT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACL HASSELT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACL HASSELT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de montage, bevestiging en plaatsing van alle elementen en materiaal van een centrale verwarmingsinstallatie Je bewerkt en legt de leidingen, monteert de verschillende toestellen en stelt de brander af Je isoleert bepaalde delen en je kan kleine herstellingswerken uitvoeren

  • Chauffeur CE - dringend (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zwijndrecht zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE voor nationaal transport in de regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Je zal voltijds instaan voor transport met kipper. Ervaring met dieplader en/of haakwagen is een pluspunt.

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bavegem zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Het bedrijf voorziet de techische steun voor een grote groep in de voedingssector. Functie: Preventief en curatief onderhoud uitvoeren aan het machinepark in overleg met de Operations Manager Zelfstandig en autonoom storingen oplossen (zowel mechanisch als elektrisch) Mee helpen met het ombouwen van machines en het installeren van nieuwe machines Als polyvalente technieker ben je actief in tal van domeinen: elektriciteit, pomp- en stoomtechniek, meet- en regeltechniek. Kennis van PLC sturingen is een pluspunt Door veelvuldig overleg met je collega's en je leidinggevende draag je bij tot een verhoging van de efficiëntiegraad van het machinepark Ondersteunen en mee uitvoeren van projecten onder leiding van de Operations Manager

  • Administratief bediende ter ondersteuning van het HR departement (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Het beantwoorden van telefoons • Ondersteuning bieden bij het bijhouden en maken van personeelsdossiers • Dagelijkse controle tikkingen in het tijdsregistratiesysteem ter voorbereiding payroll, etc. • Andere administratieve taken zoals klassement ed.

  • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Gelmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-GELMEN)

    Regio: GROOT-GELMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Frituur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 't Brugsch Friethuys

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken verschillende jobstudenten, in overleg wordt er een vrijdagavond en zatermiddag gewerkt terwijl je collega die week de zaterdagavond en zondagmiddag werkt. Je werkt 2 weekends op 3. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar zodanig er gemakkelijk aanpassingen mogelijk zijn wegens ziekte, vakantie, etc.. We zoeken een jobstudent in de strikte betekenis, dus een persoon die zijn studies belangrijk vindt maar ondertussen toch nog een cent wil bijverdienen volgens de wettelijke barema's. Studenten die zo veel mogelijk uren willen presteren: gelieve u te onthouden. Het betreft hier maximum 10 uurtjes per week zodanig dat uw studies, werk alsook sociale contacten in balans kunnen blijven.

  • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

  • Ervaren Teamlead Service Desk @ Brussels Airport Company (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: AUSY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Service Desk Teamlead heb je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse operationele leiding van de Service Desk (SD). Deze interne SD geeft ondersteuning aan alle medewerkers van onze klant. De SD bestaat uit een team van een tiental engineers. Zowel onze Support Engineers als verschillende lopende IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. We verwachten van jou vooral dat je op zoek zal gaan naar algemene verbeteringen, lopende processen analyseert. Als SD Teamlead bestaat je takenpakket uit: Dagelijkse opvolging en rapportering van de te behalen SLA’s en KPI’s Huidige pijnpunten detecteren en processen uitwerken om deze te verbeteren Dialoog houden met team en overleg met andere afdelingen, alsook management Operationele leiding en opvolging van escalatiemanagement Planning en organisatie van de Service Desk Dagelijkse aanspreekpunt voor de engineers met coachen, motiveren, bijsturing en opvolging Opvolging van kleinere projecten van A tot Z

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Zelfstandig logopediste (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: DE KOLIBRIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze praktijk werken we met kinderen, jongeren en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en myofunctionele problemen. Wij zorgen voor inhoudelijke en administratieve ondersteuning, je staat er niet alleen voor! Therapiemateriaal is ter beschikking in de praktijk.

  • Zelfstandige energieadviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: WECLO PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken nog 3 zelfstandige (dus met ondernemingsnummer en op zelfstandige basis) energieadviseurs met ervaring, die mee energie en telecom gaat aanbieden op markten en beurzen. Dit zijn zowel week- als avondmarkten. In drukke periodes kan het zijn dat er 7/7 gewerkt moet worden. Regio Antwerpen en Limburg. Er zijn geen investeringen nodig en u krijgt alle nodige materiaal ter beschikking. U werkt samen met mensen die al jaren ervaring hebben in deze sector en er hun missie van maken klanten minder te laten betalen. De kandidaten die wij zoeken zijn punctueel, respectvol, eerlijk en niet bang om goed door te werken.

Zoek naar antwoorden van ACL HASSELT NV in sociale netwerken
Look for responds of ACL HASSELT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACL HASSELT NV. Laat een reactie achter voor ACL HASSELT NV. ACL HASSELT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACL HASSELT NV. Leave a respond for ACL HASSELT NV. ACL HASSELT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACL HASSELT NV op de google maps. Adres en contacten ACL HASSELT NV
Location of ACL HASSELT NV on the google maps. Address and contacts of ACL HASSELT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ACL HASSELT NV ACL HASSELT NV: JOZEF HEEREN | Deconinck P | RUSTHUIS ROYAL MIDLAND | PATISSERIE HEYMANS | Roumans Marcel & Evy

Other related companies as ACL HASSELT NV: JOZEF HEEREN | Deconinck P | RUSTHUIS ROYAL MIDLAND | PATISSERIE HEYMANS | Roumans Marcel & Evy

ACL HASSELT NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACL HASSELT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06085571289. Het bedrijf ACL HASSELT NV bevindt zich op het adres: Gouverneur Roppesingel 8; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 908,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 236,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Autombile concessionaires. Lijst met producten zijn Garages; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van ACL HASSELT NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACL HASSELT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACL HASSELT NV, openstaande posities, locatie van ACL HASSELT NV op de kaart.

ACL HASSELT NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACL HASSELT NV, company assigned to the tax number BE06085571289. The company ACL HASSELT NV is located at the address: Gouverneur Roppesingel 8; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 908,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 236,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Autombile concessionaires. List of products are Garages; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol..
The main activity of ACL HASSELT NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ACL HASSELT NV is not available. You also can look at reviews of ACL HASSELT NV, open positions, location of ACL HASSELT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACL HASSELT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACL HASSELT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACL HASSELT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACL HASSELT NV, employees, financial statistics.