A.G.F. MOTOR SPRL

Contactgegevens A.G.F. MOTOR SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.G.F. MOTOR SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.G.F. MOTOR SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Sewage 13; 4100; Seraing, België

Telefoon (phone): 04 337 77 64 (+32-04 337 77 64) 04 337 77 64 (+32-04 337 77 64)

Fax (fax): +32 (12) 254-14-27 +32 (12) 254-14-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.G.F. MOTOR SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.G.F. MOTOR SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.G.F. MOTOR SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.G.F. MOTOR SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.G.F. MOTOR SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.G.F. MOTOR SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.G.F. MOTOR SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.G.F. MOTOR SPRL
Products information A.G.F. MOTOR SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03735870361
Ondernemingsnummer: 7991699218
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 554,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in A.G.F. MOTOR SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.G.F. MOTOR SPRL
(Get full report from official database of BE for A.G.F. MOTOR SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.G.F. MOTOR SPRL
Addition kinds of activities for A.G.F. MOTOR SPRL

249909. Voedselverwerking en verwerking van producten, hout | Food handling and processing products, wood
289904. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
07110000. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
20150607. Pluimvee, verwerkt: gekruid | Poultry, processed: spiced
35410601. Cutoff machines (metaalbewerking machines) | Cutoff machines (metalworking machinery)
37159901. Bus aanhangwagens, trekker type | Bus trailers, tractor type
61639902. Makelaars, boerderij of zakelijke lening | Brokers, farm or business loan

Werken bij A.G.F. MOTOR SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.G.F. MOTOR SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.G.F. MOTOR SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.G.F. MOTOR SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. .

  • Junior Accountant (m/v) in Lokeren. (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel dringend op zoek naar een Junior Accountant (m/v) voor een uitzendopdracht van 6 maanden. Onze klant is een boekhoudkantoor gevestigd in Lokeren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant: Binnen deze functie zal je voornamelijk instaan voor allerhande inboekwerk. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • Technisch adviseur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

  • Huishoudhulp in Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp - SINT-KATELIJNE-WAVER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • JOBSTUDENT ZELFBEDIENING EN ONTHAAL (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: DE ZONNEGLOED

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en schoolvakanties 2018 Wij zoeken een enthousiaste kandidaat om te werken in een dierenpark in de zelfbediening en het onthaal. De zelfbediening met al zijn neventaken: aanvullen koelkast, contacten klanten, opkuis,... Interesse? Neem dringend contact met ons op.

  • Jobstudent winkelbediende Biowinkel Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Blauw Kasteel

    Type: Studentenjob

    Bioboerderij Blauw Kasteel is op zoek naar een gemotiveerde jobstudent (jobstudent) voor haar biowinkel in Knokke die het team bijstaat tijdens weekends en schoolvakanties. De winkel biedt een ruim assortiment biologische producten aan waarbij waarden als duurzaamheid en gezondheid centraal staan. Daarenboven proberen we voorrang te geven aan producten van lokale producenten.We werken met een jong en gemotiveerd team dat over een grondige kennis van biologische producten beschikt. Op bioboerderij Blauw Kasteel in Scheldewindeke worden vooral groenten geteeld. Daarnaast grazen er Ardense Voskopschapen op de eeuwenoude weilanden en wordt het bos op ecologische wijze beheerd. In de historische moestuin vind je vergeten groenten, kleinfruit, kruiden en een hoogstamboomgaard. De biologische groenten worden verdeeld via groentepakketten in de regio Gent en Vlaamse Ardennen en via eigen biowinkels. Voor meer informatie kan je terecht op www.blauwkasteel.be. FUNCTIEOMSCHRIJVING • kassa, producten labelen, winkel proper houden, rekken aanvullen • je verzorgt met de rest van het team de aankleding en uitstraling van de winkel • je geeft de klanten correcte informatie over voeding en gezondheid

  • ENTHOUSIASTE STUDENTEN VOOR JUICE BAR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Studentenjob

    - Hartelijk verwelkomen van klanten - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Sappen en smoothies « à la minute » maken - Opening en sluiting van de winkel

  • Business Developer (NL) – Regio Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    Missie Als Business Developer bestaat uw missie erin de omzet van de onderneming te ontwikkelen door nieuwe commerciële contracten te onderhandelen. U rapporteert aan de Regionale Directeur en maakt deel uit van een ploeg van 4 commerciële medewerkers (1 Key Account, 2 Account Managers en 1 Business Developer). Functie - Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten in Vlaanderen. - Uw verantwoordelijk bestaat erin commerciële leads via een bestaand databank te ontwikkelen om nieuwe contracten binnen te brengen evenals bestaande klanten te bezoeken om de samenwerking te ontplooien. - - U maakt gebruik van het databank om potentiele prospecten terug te contacteren en om nieuwe contracten te onderhandelen - Uw maakt een marktonderzoek om de geschikte ondernemingen van de industriële wereld te selecteren die matchen met ons productvoorstel. - U zorgt voor de constante promotie van al onze aanbiedingen. - Uw uitdaging bestaat erin de wensen van de klant te vertalen in een kwalitatief, technisch en commercieel passende oplossing. - U zorgt voor de goeie uitvoering van de contracten en aan de kwaliteit van de geleverde diensten - U maakt een wekelijkse rapportering van uw commerciële activiteiten

  • International Sales Spaanse markten | W-Vl (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STERKERAVEN

    Type: Vaste Job

    Nederlands, maar vooral Spaans en Engels zijn de talen die je moet kennen om succesvol binnen deze wereld van interieur(architectuur) te gedijen. Je hebt al een stevige rugzak vol opgedane internationale saleservaring. Frequent reizen vind je geen probleem. En voor de rest beantwoord je aan alle aspecten van onze Sterke Raaf.

  • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Flexijob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

Zoek naar antwoorden van A.G.F. MOTOR SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A.G.F. MOTOR SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.G.F. MOTOR SPRL. Laat een reactie achter voor A.G.F. MOTOR SPRL. A.G.F. MOTOR SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.G.F. MOTOR SPRL. Leave a respond for A.G.F. MOTOR SPRL. A.G.F. MOTOR SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.G.F. MOTOR SPRL op de google maps. Adres en contacten A.G.F. MOTOR SPRL
Location of A.G.F. MOTOR SPRL on the google maps. Address and contacts of A.G.F. MOTOR SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.G.F. MOTOR SPRL A.G.F. MOTOR SPRL: Van Reusel & Mariën-Bouwens BVBA | Iva Immo | HUIS GLORIEUX | NOEL VAN LEEUWE | Vandijk Kathleen

Other related companies as A.G.F. MOTOR SPRL: Van Reusel & Mariën-Bouwens BVBA | Iva Immo | HUIS GLORIEUX | NOEL VAN LEEUWE | Vandijk Kathleen

A.G.F. MOTOR SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.G.F. MOTOR SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03735870361. Het bedrijf A.G.F. MOTOR SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Sewage 13; 4100; Seraing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 554,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in A.G.F. MOTOR SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.G.F. MOTOR SPRL is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.G.F. MOTOR SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.G.F. MOTOR SPRL, openstaande posities, locatie van A.G.F. MOTOR SPRL op de kaart.

A.G.F. MOTOR SPRL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.G.F. MOTOR SPRL, company assigned to the tax number BE03735870361. The company A.G.F. MOTOR SPRL is located at the address: Rue du Sewage 13; 4100; Seraing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 554,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Autombile concessionaires. Products created in A.G.F. MOTOR SPRL were not found.
The main activity of A.G.F. MOTOR SPRL is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.G.F. MOTOR SPRL is not available. You also can look at reviews of A.G.F. MOTOR SPRL, open positions, location of A.G.F. MOTOR SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.G.F. MOTOR SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.G.F. MOTOR SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.G.F. MOTOR SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.G.F. MOTOR SPRL, employees, financial statistics.