Fabelec S.C.

Contactgegevens Fabelec S.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fabelec S.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fabelec S.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Peigne D'Or 6 1390 Nethen, België

Telefoon (phone): 11 (+32-11) 11 (+32-11)

Fax (fax): 11 (+32-11) 11 (+32-11)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fabelec S.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fabelec S.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fabelec S.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fabelec S.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fabelec S.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fabelec S.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fabelec S.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fabelec S.C.
Products information Fabelec S.C.

BTW identificatienummer (tax): BE02062652587
Ondernemingsnummer: 5215454101
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Computer hardware servicing; Data services; Electronic equipment and modules, special-design; Laboratory devices; Service management; Service robots

Product categorie (product category): Automation Of Special Machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fabelec S.C.
(Get full report from official database of BE for Fabelec S.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fabelec S.C.
Addition kinds of activities for Fabelec S.C.

22530304. Jogging en opwarming pakken, breien | Jogging and warm-up suits, knit
27890205. Gouden stempelen op boeken | Gold stamping on books
28650107. Kleur meren of toners | Color lakes or toners
35599938. Fiber optics strand coating machines | Fiber optics strand coating machinery
38220300. Thermostaten en andere milieu-sensoren | Thermostats and other environmental sensors
38260109. Polariscopes | Polariscopes
39140500. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware
57349901. Persoonlijke computers | Personal computers

Werken bij Fabelec S.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fabelec S.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fabelec S.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fabelec S.C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (BRUSSEL) (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Ervaren monteur (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, specialist in sanitair, verwarming, ventilatie en alternatieve energie zoeken wij 2 ervaren monteurs. Vacature voor een vaste betrekking! Aantrekklijke verloning onder het paritair comité van de bouwsector!

  • Magazijnmedewerker/werkplaatsverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lokeren zijn we op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker. Het doel van de functie is voornamelijk de verwerking van de binnenkomende- en uitgaande goederen vast te leggen volgens de vastgelegde instructies.

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Galmaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Spelhost dinerspellen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brussel studenten om onze spellen te begeleiden.

  • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • Teamleider welzijnssector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleidt mensen naar een beter welzijn; U bouwt een netwerk uit van personen met interesse in een gezonde levensstijl; U coacht een team van welzijnsconsulenten; Voor meer info: www.goherbalife.com/mariovernyns

Zoek naar antwoorden van Fabelec S.C. in sociale netwerken
Look for responds of Fabelec S.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fabelec S.C.. Laat een reactie achter voor Fabelec S.C.. Fabelec S.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fabelec S.C.. Leave a respond for Fabelec S.C.. Fabelec S.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fabelec S.C. op de google maps. Adres en contacten Fabelec S.C.
Location of Fabelec S.C. on the google maps. Address and contacts of Fabelec S.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come Fabelec S.C. Fabelec S.C.: WALTER DELBOUVRY | NECKERMANN | SPORTHAL DE ZEYPE | Rommellandje | MR FREDERIC FIEVEZ

Other related companies as Fabelec S.C.: WALTER DELBOUVRY | NECKERMANN | SPORTHAL DE ZEYPE | Rommellandje | MR FREDERIC FIEVEZ

Fabelec S.C. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fabelec S.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02062652587. Het bedrijf Fabelec S.C. bevindt zich op het adres: Rue du Peigne D'Or 6 1390 Nethen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 100,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automation Of Special Machines. Lijst met producten zijn Computer hardware servicing; Data services; Electronic equipment and modules, special-design; Laboratory devices; Service management; Service robots.
De hoofdactiviteit van Fabelec S.C. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fabelec S.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fabelec S.C., openstaande posities, locatie van Fabelec S.C. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fabelec S.C. is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fabelec S.C., company assigned to the tax number BE02062652587. The company Fabelec S.C. is located at the address: Rue du Peigne D'Or 6 1390 Nethen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 100,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automation Of Special Machines. List of products are Computer hardware servicing; Data services; Electronic equipment and modules, special-design; Laboratory devices; Service management; Service robots.
The main activity of Fabelec S.C. is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Fabelec S.C. is not available. You also can look at reviews of Fabelec S.C., open positions, location of Fabelec S.C. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fabelec S.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fabelec S.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fabelec S.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fabelec S.C., employees, financial statistics.