Dymach B.V.B.A.

Contactgegevens Dymach B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dymach B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dymach B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beverseaardeweg 109 8800 Roeselare, België

Telefoon (phone): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

Fax (fax): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dymach B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dymach B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dymach B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dymach B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dymach B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dymach B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dymach B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dymach B.V.B.A.
Products information Dymach B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06681304931
Ondernemingsnummer: 4824340820
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 380,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

CNC metal processing; CNC routers for metal; Machine construction services; Machine construction services, drawing-based; Machine modelling; Metal working; Milling machines for metal working

Product categorie (product category): Automation Of Special Machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dymach B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Dymach B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dymach B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Dymach B.V.B.A.

679899. Vastgoedbeleggingen, nv | Real estate investment trusts, nec
28939900. Inkt inkt, anders | Printing ink, nec
30210108. Overshoes, rubber of rubber gesolde stof | Overshoes, rubber or rubber soled fabric
34999908. Stoelramen, metaal | Chair frames, metal
35890202. Tapijt veegmachines, behalve huishoudelijke elektrische vacuüm veegmachines | Carpet sweepers, except household electric vacuum sweepers
51430101. Melk en room, vloeistof | Milk and cream, fluid
63990100. Verzekeringsverzekering | Deposit insurance
72419900. Kapper winkels, nec | Barber shops, nec
76991400. Reparatie van landbouwmachines | Agricultural equipment repair services

Werken bij Dymach B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dymach B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dymach B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dymach B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • Kwaliteit assistent m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voornaamste taak is het uitvoeren van diverse controles van grondstoffen, eindproducten en systeemparameters. Dit is een brede taak die onder meer ingangcontroles, hygiênecontroles, kalibraties, behelst. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor enkele administratieve taken zoals het registreren en archiveren van klachten, grondstofspecificaties, kwalitetisregistraties,... Tenslotte zorg je ook voor dat de nodige analyses gebeuren

  • Schoonmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Medewerker bio gas centrale (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het beheer van de dagelijkse werking van de installaties Controle van de installatie via PLC sturing Opvolging van alarmen Procesopvolging en bijsturing waar nodig Site proper houden Acceptatie afvalstromen Controle van de transportdocumenten

  • Huishoudhulp regio Izegem 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Sales Representative Medische Sector (THINES)

    Regio: THINES

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je belangrijkste doel is de loyaliteit en ontwikkeling van de klantenportefeuille Je bent verantwoordelijk voor het promoten van het bedrijf en zijn producten en het vergroten van marktaandeel in de bovengenoemde regio Om dit te doen, steun je de prospectie van nieuwe klanten en volg je bestaande klanten op. Je beheert de commerciële onderhandelingen en bent verantwoordelijk voor de contracten en de distributie van de producten Bovenop je commerciële taken, komt er een klein deel administratie bij te pas (facturen, bestellingen, ...) en een correct voorraadbeheer (10% van je werktijd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is specialist in het leveren van producten voor eerstehulpverlening, verzorging en hygiëne. De producten zijn zowel bestemd voor de medische wereld als voor de industrie, de gemeenten en steden, arbeiders, scholen, sportcentra enz.

  • BIM modelleur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

  • Ploegtechnieker gevraagd (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende klanten van ons zoeken we een ploegtechnieker Je bent sterk in mechanica of elektriciteit maar je bezit wel een basis van het andere. Of je bent een krak in PLC-sturingen... Je wenst te werken in een bedrijf dat volop vernieuwd, oog heeft voor zijn technieker. Je wenst in ploegen te werken én je kon gisteren al starten? Dan zoeken wij jou!

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Ieper - Poperinge - Wervik) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SIMON

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

Zoek naar antwoorden van Dymach B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Dymach B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dymach B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Dymach B.V.B.A.. Dymach B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dymach B.V.B.A.. Leave a respond for Dymach B.V.B.A.. Dymach B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dymach B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Dymach B.V.B.A.
Location of Dymach B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Dymach B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Dymach B.V.B.A. Dymach B.V.B.A.: LASERTEK NV | LA PALMERAIE | FABIENNE JANS | STEPHANE VAN ASSCHE | Aphrodite

Other related companies as Dymach B.V.B.A.: LASERTEK NV | LA PALMERAIE | FABIENNE JANS | STEPHANE VAN ASSCHE | Aphrodite

Dymach B.V.B.A. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dymach B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06681304931. Het bedrijf Dymach B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Beverseaardeweg 109 8800 Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 380,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automation Of Special Machines. Lijst met producten zijn CNC metal processing; CNC routers for metal; Machine construction services; Machine construction services, drawing-based; Machine modelling; Metal working; Milling machines for metal working.
De hoofdactiviteit van Dymach B.V.B.A. is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dymach B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dymach B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Dymach B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dymach B.V.B.A. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dymach B.V.B.A., company assigned to the tax number BE06681304931. The company Dymach B.V.B.A. is located at the address: Beverseaardeweg 109 8800 Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 380,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automation Of Special Machines. List of products are CNC metal processing; CNC routers for metal; Machine construction services; Machine construction services, drawing-based; Machine modelling; Metal working; Milling machines for metal working.
The main activity of Dymach B.V.B.A. is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dymach B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Dymach B.V.B.A., open positions, location of Dymach B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dymach B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dymach B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dymach B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dymach B.V.B.A., employees, financial statistics.