Acrimo S.P.R.L.

Contactgegevens Acrimo S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Acrimo S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Acrimo S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Herve 452 4030 Grivegn茅e (Li猫ge), België

Telefoon (phone): 04.367 63 48 (+32-04.367 63 48) 04.367 63 48 (+32-04.367 63 48)

Fax (fax): 04.367 21 80 (+32-04.367 21 80) 04.367 21 80 (+32-04.367 21 80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Acrimo S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Acrimo S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Acrimo S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Acrimo S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Acrimo S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Acrimo S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Acrimo S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Acrimo S.P.R.L.
Products information Acrimo S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE03549926757
Ondernemingsnummer: 7844207763
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 504,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Measuring and automation equipment; Supervisory control and data acquisition (SCADA) and man machine interface (MMI) systems; Switch cabinet components, electronic

Product categorie (product category): Automation Of Industrial Plants And Machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Acrimo S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Acrimo S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Acrimo S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Acrimo S.P.R.L.

20860202. Water, natuurlijk: verpakt in blikjes, flessen, enz. | Water, natural: packaged in cans, bottles, etc.
28139902. aërosolen | Aerosols
29510201. Asfalt- en asfaltische plaveiselmengsels (niet van raffinaderijen) | Asphalt and asphaltic paving mixtures (not from refineries)
34129904. Spijkers, verzending: metaal | Pails, shipping: metal
38230505. Ph instrumenten, industrieel proces type | Ph instruments, industrial process type
42120103. Live pluimveebedrijven | Live poultry haulage
45810201. Vliegtuig schoonmaak en janitorial service | Aircraft cleaning and janitorial service
50640202. Radios, motorvoertuig | Radios, motor vehicle
51480202. Groenten, vers | Vegetables, fresh
73630103. Tijdelijke hulpdienst | Temporary help service

Werken bij Acrimo S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Acrimo S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Acrimo S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Acrimo S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht: arbeiders voor Volvo Trucks - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Gent werft verschillende extra arbeidersprofielen aan voor opstarten gedurende 2018 Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

  • Verpleegkundige Projectstaffing Klinische Studies (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je werken in een organisatie gespecialiseerd in wetenschappelijk geneesmiddelenonderzoek. De doelgroep in deze setting zijn vrijwilligers. Als verpleegkundige zal je voornamelijk volgende technische handelingen uitvoeren: bloedafnames, bloeddrukmetingen en het interpreteren van EKG's. Dit zijn taken die je voor en na de dosering uitvoert. Verder zal je de vrijwilligers screenen en hen opvolgen tijdens een nacontrole. In de context van wetenschappelijk onderzoek is het belangrijk dat je zorgvuldig, snel en efficiënt kan werken. Het team bestaat uit enthousiaste collega's die nieuwe medewerkers met veel plezier opleiden. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

  • chauffeur CE afzetcontainers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de opgegeven routes. Je levert containers bij zowel particulieren als bedrijven Je haalt volle containers weer op alsook laat je deze leeg maken eenmaal op het bedrijf. Je bent elke avond thuis Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. De vrachtwagen kan niet mee naar huis.

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Dilsen-Stokkem, 12 uur per week (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen, voor een gastgezin wonende te Dilsen-Stokkem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Ze hebben 4 kleine kinderen en hulp in de ochtendspits is meer dan welkom. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Blasius-Boekel (SINT-BLASIUS-BOEKEL)

    Regio: SINT-BLASIUS-BOEKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudenten - licht inpakwerk tijdens academiejaar 2018-2019 (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: NEWCOM SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze e-commerce klanten zorg je voor het inpakken en verzendklaar maken van goederen in verzenddozen. Je werkt hiervoor samen met een team van jobstudenten en medewerkers in een aangename sfeer. We zoeken jobstudenten om 1 dag per week (of meer) in te pakken tijdens het academiejaar 2018-2019

  • Fietshersteller ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen regio Schilde zoeken wij een gedreven fietshersteller! De fietsenzaak heeft zich gedurende jaren flink weten te verruimen qua mogelijkheden en breidt daarom zijn team uit. Ben je sportief, handig en rijdt je zelf met een mountainbike of koersfiets? Heb je geen probleem met zaterdagwerk? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je taken zijn: - Je monteert alle fietsen met oog voor detail - Je zorgt voor een ordelijk atelier - Je kan allerlei herstellingen zelf afwerken - Je sleutelt waar nodig aan koersfietsen of mountainbikes Ben jij de gepassioneerde fietsenhersteller die wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatie door naar [email protected]

  • Industrieel reiniger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: HYGIENE SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse reiniging van de productielijn van een voedingsverwerkend bedrijf gelegen in Sint-Truiden

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

  • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GYBELS

    Type: Flexijob

    Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van Acrimo S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Acrimo S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Acrimo S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Acrimo S.P.R.L.. Acrimo S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Acrimo S.P.R.L.. Leave a respond for Acrimo S.P.R.L.. Acrimo S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Acrimo S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Acrimo S.P.R.L.
Location of Acrimo S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Acrimo S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Acrimo S.P.R.L. Acrimo S.P.R.L.: Patricia Cordonnerie | MONIQUE ENHUS | Lemahieu D | WELKOM | LES GEOMETRES-EXP IMM ASS SPRL

Other related companies as Acrimo S.P.R.L.: Patricia Cordonnerie | MONIQUE ENHUS | Lemahieu D | WELKOM | LES GEOMETRES-EXP IMM ASS SPRL

Acrimo S.P.R.L. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Acrimo S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03549926757. Het bedrijf Acrimo S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue de Herve 452 4030 Grivegn茅e (Li猫ge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 504,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automation Of Industrial Plants And Machines. Lijst met producten zijn Measuring and automation equipment; Supervisory control and data acquisition (SCADA) and man machine interface (MMI) systems; Switch cabinet components, electronic.
De hoofdactiviteit van Acrimo S.P.R.L. is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Acrimo S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Acrimo S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Acrimo S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Acrimo S.P.R.L. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Acrimo S.P.R.L., company assigned to the tax number BE03549926757. The company Acrimo S.P.R.L. is located at the address: Rue de Herve 452 4030 Grivegn茅e (Li猫ge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 504,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automation Of Industrial Plants And Machines. List of products are Measuring and automation equipment; Supervisory control and data acquisition (SCADA) and man machine interface (MMI) systems; Switch cabinet components, electronic.
The main activity of Acrimo S.P.R.L. is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Acrimo S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Acrimo S.P.R.L., open positions, location of Acrimo S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Acrimo S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Acrimo S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Acrimo S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Acrimo S.P.R.L., employees, financial statistics.