Davamat NV

Contactgegevens Davamat NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Davamat NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Davamat NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eeklostraat 81; 9971; Kaprijke (Lembeke), België

Telefoon (phone): 09 377 16 07; 014 36 88 88 (+32-09 377 16 07; 014 36 88 88) 09 377 16 07; 014 36 88 88 (+32-09 377 16 07; 014 36 88 88)

Fax (fax): 09 377 20 99 (+32-09 377 20 99) 09 377 20 99 (+32-09 377 20 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Davamat NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Davamat NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Davamat NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Davamat NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Davamat NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Davamat NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Davamat NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Davamat NV
Products information Davamat NV

BTW identificatienummer (tax): BE02026672363
Ondernemingsnummer: 6011138916
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Coffee-makers; Vending machines; Aircleaning equipment & supplies; Paper - Hygiene

Product categorie (product category): Automatic towel and soap dispensers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Davamat NV
(Get full report from official database of BE for Davamat NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Davamat NV
Addition kinds of activities for Davamat NV

295100. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
329502. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
37140300. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame
38120121. Instrument landingssystemen (ils), in de lucht of in de grond | Instrument landing systems (ils), airborne or ground
50850700. Kabel, koord en draad | Rope, cord, and thread
73799901. Diskette duplicatiedienst | Diskette duplicating service

Werken bij Davamat NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Davamat NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Davamat NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Davamat NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde vloerder / tegelzetter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vloerder / tegelzetter. Ben je een zelfstandig werkend persoon? Werk je graag stipt en nauwkeurig? Je bent in het bezit van rijbewijs B? ( BE en C zijn een meerwaarde) Je bent kwaliteitsbewust en betrouwbaar? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Volgende taken zullen onderhande tot je takenpakket behoren: - Plaatsen van vloeren en mozaïek - Aanleg van terassen en opritten - Vloeren -en tegelwerken - ...

  • Koerier pharmaceutica (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het Belgische wegennet heeft nog weinig geheimen voor jou en je vindt het een uitdaging om je een weg te banen door omleidingen en wegenwerken? Fantastisch,dan is koerier dé perfecte job voor jou! Wat doe je? - Dokters, apothekers en ziekenhuizen voorzien van pharmaceutische producten - Het hoofd koel houden: je controleert dan ook regelmatig de temperateur van je vracht zodat alle medicijnen perfect worden afgeleverd.

  • schrijnwerker atelier (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Je zal instaan voor het maken van houten meubels/stoelen ahv een plan. Hiervoor maak je gebruik van zaag- en cnc machines.

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • Student verpakking Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en ben je nog op zoek naar een studentenjob in de maand september? Lees dan snel verder want voor onze klant in Tienen zijn wij op zoek naar 10 studenten! Als student ga je instaan op de verpakkingsafdeling.

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Studentenjob

    all round medewerker in Frituur

  • JOBSTUDENT FTRITUURMEDEWERKER (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: FALCO

    Type: Studentenjob

    Je wordt tijdens de middag ingeschakeld als volwaardige kracht in onze frituur / snackbar.

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • PHP developer back end (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als PHP developer behoor je tot de kern van dit bedrijf. Je bouwt mee aan de software van de applicatie. Je past bestaande software aan, gepersonaliseerd aan de wensen van de klant. Je ontwikkelt nieuwe modules. Je denkt mee aan de visie en groei van deze firma.

  • Zorgkundige brugzorg Hamme / mobiele equipe (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Vaste Job

    Dienst: brugzorg - Campus Hamme / mobiele equipe – campusoverschrijdend Brugzorg is een dienst waar klanten tijdelijk kunnen verblijven (o.a. na ontslag uit het ziekenhuis, of tussen twee behandelingen door, … ) in afwachting van hun terugkeer naar huis. Functie: - Samen met de collega’s, sta je in voor de permanentie binnen brugzorg en vervul je er een polyvalente functie - Samen met de dagelijks verantwoordelijke, sta je in voor het onthaal en de rondleiding van nieuwe klanten - Je biedt assistentie in de zorg voor klanten in samenwerking en overleg met de thuisverpleegkundige, dagelijks verantwoordelijke en huisarts. Tevens verwittig je hen in geval van medische problemen - Je zorgt voor de maaltijdbedeling en begeleiding bij klanten die hulp nodig hebben bij de maaltijden - Je neemt deel aan de overlegmomenten m.b.t. de zorg van klanten en de dagelijkse gang van zaken van de brugzorg - Je draagt bij aan een aangenaam verblijf en biedt assistentie bij animatie voor de klanten van brugzorg - Je voert ook een beperkt aantal logistieke taken uit - Naast je taken in de brugzorg word je als lid van de mobiele equipe frequent tewerkgesteld op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Hierbij gebeurt de toewijzing per dag. Voor de overige taakinhouden verwijzen we naar de functieomschrijving ‘Zorgkundige’, terug te vinden op het Nikodoc of verkrijgbaar bij de dienst P & O.

  • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel -en luchttechnische installaties van gebouwen en industriën. Je stelt duidelijke rapporten op en bespreekt deze met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het up to date houden van logboeken en technische plannen. Je rapporteert commerciele opportuniteiten aan je leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • Teambuilding Sales & Marketing Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales & Marketing Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging. Je bent een echte all-rounder in het digitale landschap. Je weet boeiende blogartikelen en newsletters te schrijven, tovert flitsende foto- en videoreportages uit je hoed en voert een eigentijdse social media strategie. Je beheert de verschillende websites van Moodmaker en kent goed je weg in WordPress.

Zoek naar antwoorden van Davamat NV in sociale netwerken
Look for responds of Davamat NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Davamat NV. Laat een reactie achter voor Davamat NV. Davamat NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Davamat NV. Leave a respond for Davamat NV. Davamat NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Davamat NV op de google maps. Adres en contacten Davamat NV
Location of Davamat NV on the google maps. Address and contacts of Davamat NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Davamat NV Davamat NV: HENRI HOLLANDERS | EDDY'S COIFFURE | JEROOM GISTELINCK | LE BUREAU DU PR?T | WILLY VIERSTRAETE

Other related companies as Davamat NV: HENRI HOLLANDERS | EDDY'S COIFFURE | JEROOM GISTELINCK | LE BUREAU DU PR?T | WILLY VIERSTRAETE

Davamat NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Davamat NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02026672363. Het bedrijf Davamat NV bevindt zich op het adres: Eeklostraat 81; 9971; Kaprijke (Lembeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 865,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automatic towel and soap dispensers. Lijst met producten zijn Coffee-makers; Vending machines; Aircleaning equipment & supplies; Paper - Hygiene.
De hoofdactiviteit van Davamat NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Davamat NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Davamat NV, openstaande posities, locatie van Davamat NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Davamat NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Davamat NV, company assigned to the tax number BE02026672363. The company Davamat NV is located at the address: Eeklostraat 81; 9971; Kaprijke (Lembeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 865,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automatic towel and soap dispensers. List of products are Coffee-makers; Vending machines; Aircleaning equipment & supplies; Paper - Hygiene.
The main activity of Davamat NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Davamat NV is not available. You also can look at reviews of Davamat NV, open positions, location of Davamat NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Davamat NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Davamat NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Davamat NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Davamat NV, employees, financial statistics.