RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN
Private companiesEducational Services • RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN

Contactgegevens RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OELEGEMSTEENWEG 31; 2970; SCHILDE, België

Telefoon (phone): 33842797 (+32-33842797) 33842797 (+32-33842797)

Fax (fax): +32 (63) 890-98-42 +32 (63) 890-98-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN
Products information RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN

BTW identificatienummer (tax): BE06488494873
Ondernemingsnummer: 4897399902
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 476,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Activit茅s: Permis Voiture.

Product categorie (product category): Auto-茅coles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN
(Get full report from official database of BE for RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN
Addition kinds of activities for RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN

01310000. Katoen | Cotton
01820102. Paddestoel kuit, productie van | Mushroom spawn, production of
20240201. Vlaver, bevroren | Custard, frozen
22111101. Awning stripes, katoen | Awning stripes, cotton
32759900. Gipsproducten, n.v. | Gypsum products, nec
34710208. Zandstralen van metalen onderdelen | Sand blasting of metal parts
37110101. Ambulances (motorvoertuigen), assemblage van | Ambulances (motor vehicles), assembly of
59320301. Manuscripten, zeldzaam | Manuscripts, rare
73890208. Petroleumraffinaderij inspectiedienst | Petroleum refinery inspection service
80690300. Respiratoire ziekenhuis | Respiratory hospital

Werken bij RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Metselaar (nieuw) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topklant van Let\\\'s Work regio Torhout zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste metselaar die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je komt terecht in een ambitieuze firma met oog voor kwaliteit. Het bedrijf spitst zich toe op verschillende activiteiten zoals algemene bouwwerken, nieuwbouw, renovatie, siermetselwerken, betonnen trappen, terrassen en opritten, kleine afbraakwerken enzovoort. Samen met een sterk team van ervaren werknemers kan het bedrijf mooie resultaten leveren die voldoen aan de wensen en verlangens van de klanten. Wil jij deel uitmaken van dit topteam en ben je gedreven én heb je handen aan het lijf? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle, Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • studente charcuterie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Gezocht student bediening toog voor een beenhouwerij te Genk Je taken bestaan uit: klanten verder helpen toog aanvullen onderhoud van winkel overweg kunnen met snijmachine is een pluspunt overweg kunnen met kassa

  • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

  • STUDENT DEVELOPER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? - Je hebt zeer goede kennis van javascript (Vue.Js) - Je hebt kennis van HTML, Css, php - Je wil als teamspeler, samen met je collega's, kwaliteit afleveren. - Je koppelt je gedrevenheid en vakkennis aan oog voor detail. - Interessante extra's: Critical CSS, PageSpeed Optimisation, SEO best practises - Bij voorkeur volg je een opleiding informatica aan de hogeschool of universiteit

  • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: FRANK SPRUYT

    Type: Vaste Job

    Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

  • Hulpelectricien (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Hulpelektriciens gezocht die snel willen doorgroeien naar volwaardige werfelektricien! Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • E&I CONSTRUCTION ENGINEER (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als E&I CONSTRUCTION ENGINEER werk je voor dit project samen met het projectteam Construction & Safety. Binnen het team zorg je voor de overkoepelende de overkoepelde aanpan van de verschillende disciplines wat betreft elektriciteitswerken.   De construction Engineer is project gebonden en verantwoordelijk voor het: opvolgen van elektrische installatiewerken opmaken as built dossier van de elektrische installaties ism project ingenieur proces automation kennis elektrische voedingsdistributie , noodgeneratoren , dit kan middenspanning zijn van 15kV en laagspanning van 400V/230V distributie. volgt mee  het lastenboek en de meetstaat op voor de project(en) zorgt voor technische opvolging, veiligheidsvergunningen, kwaliteitscontroles en de administratieve opvolging controleert na uitvoering de elektrisch contractor , indienstname installaties ism project ingenieur. maakt een as-built dossier, zorgt voor de nodige aanpassingen op elektrische schema’s en masterplans. opvolgen en ondersteunen van werfinfrastructuur op gebied van elektriciteitsvoorzieningen. bij nieuwbouwprojecten kennis van aardingslussen en bliksembeveiliging gebouwen Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.   Voor één van onze pharma klanten in Puurs zijn wij op zoek naar een E&I CONSTRUCTION ENGINEER  

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Kinesitherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN in sociale netwerken
Look for responds of RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN. Laat een reactie achter voor RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN. RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN. Leave a respond for RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN. RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN op de google maps. Adres en contacten RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN
Location of RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN on the google maps. Address and contacts of RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN: DREXELER | ZETELFABRIEK ARISTA | RAES D | CENTRE DANSE LA PAPETERIE | SEBASTIANO TERZO

Other related companies as RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN: DREXELER | ZETELFABRIEK ARISTA | RAES D | CENTRE DANSE LA PAPETERIE | SEBASTIANO TERZO

RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06488494873. Het bedrijf RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN bevindt zich op het adres: OELEGEMSTEENWEG 31; 2970; SCHILDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 476,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Auto-茅coles. Lijst met producten zijn Activit茅s: Permis Voiture..
De hoofdactiviteit van RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN, openstaande posities, locatie van RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN op de kaart.

RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN, company assigned to the tax number BE06488494873. The company RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN is located at the address: OELEGEMSTEENWEG 31; 2970; SCHILDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 476,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Auto-茅coles. List of products are Activit茅s: Permis Voiture..
The main activity of RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN is not available. You also can look at reviews of RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN, open positions, location of RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIJSCHOOL DE VOORKEMPEN, employees, financial statistics.