LEFEVER RIJSCHOOL

Contactgegevens LEFEVER RIJSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEFEVER RIJSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEFEVER RIJSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TRONTINGENSTRAAT 81; 1750; LENNIK, België

Telefoon (phone): 25324793 (+32-25324793) 25324793 (+32-25324793)

Fax (fax): +32 (69) 592-17-40 +32 (69) 592-17-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEFEVER RIJSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEFEVER RIJSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEFEVER RIJSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEFEVER RIJSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEFEVER RIJSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEFEVER RIJSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEFEVER RIJSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEFEVER RIJSCHOOL
Products information LEFEVER RIJSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE06758209228
Ondernemingsnummer: 4154174804
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 346,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Activit茅s: Permis Voiture.

Product categorie (product category): Auto-茅coles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEFEVER RIJSCHOOL
(Get full report from official database of BE for LEFEVER RIJSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEFEVER RIJSCHOOL
Addition kinds of activities for LEFEVER RIJSCHOOL

085100. Bosbouwdiensten | Forestry services
632199. Ongevallen- en ziektekostenverzekering, nv | Accident and health insurance, nec
781200. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
28249912. Proteinvezels | Protein fibers
34440303. Goten, plaatwerk | Gutters, sheet metal
34990400. Nieuwigheden en cadeauartikelen, waaronder trofeeën | Novelties and giftware, including trophies
37310207. Transportschepen, troep: bouw en reparatie | Transport vessels, troop: building and repairing
80999906. Voedingsdiensten | Nutrition services

Werken bij LEFEVER RIJSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEFEVER RIJSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEFEVER RIJSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEFEVER RIJSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Betonneerstation (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Grobbendonk gespecialiseerd in het produceren van bouwmaterialen zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers. Als operator in het betonneerstation bedien je een computergestuurde machine waarmee de beton in de voorbereide mallen gegoten wordt. Bijkomend draag je fysiek mee aan het proces door kleine holtes bij te vullen en kwaliteitscontroles uit te voeren. Job in 2 ploegen met optie vast

  • Heftruckchauffeur (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een lader/losser met heftruckattest. Bij deze functie zal je vrachtwagens helpen laden en lossen met behulp van een heftruck0. Terwijl je dit doet blijf je natuurlijk waken over de kwaliteit van de goederen.

  • CNC DRAAIER - FREZER (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Onze activiteiten worden georganiseerd vanuit onze werkplaatsen én on site bij klanten verspreid over heel België. De onderhoudsprojecten worden uitgevoerd door werknemers met zeer specifieke technologische kennis.

  • Financiëel Adviseur (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie staan uw klanten centraal:u verzorgt de bestaande klantrelatie en waar mogelijk doet u pro-actief aan klantenwerving. U krijgt een klantenportefeuille toegewezen. U verzorgt de tak beleggingen. Uw commerciële flair wendt u aan om uw klantenportefeuille verder uit te bouwen, opportuniteiten te detecteren, commerciële acties uit te werken en de objectieven te realiseren. Klantenfiches raadplegen ter voorbereiding van geplande gesprekken en klantendossiers opvolgen en aanpassen na elke gebeurtenis (erfenis, scheiding, ...)zijn dagdagelijkse taken. Samen met de klant de doelstellingen bepalen (spaargeld opbouwen, belastingoptimalisatie, ...) volgens zijn noden (huwelijksstelsel, erfenis, ...) De bewijsstukken van een belegging en de rentabiliteitsverslagen van contractueel vastgelegde financiële producten opstellen of controleren. Een vermogensonderzoek voeren / juridische & fiscale kader schetsen en de aangepaste producten voorstellen (levensverzekering, beursportefeuille, De financiële situatie van de klant analyseren en een balans opmaken van zijn vermogensstructuur (levensverzekering, effecten, ...) Een klanten- of prospectenbestand uitwerken

  • Chauffeur C (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distribiteur van alle mogelijke artikelen voor in en rond je huis (bvb. tuinmeubilair, boxsprings, kookpotten,...) zijn we op zoek naar een ervaren Chauffeur C. Ben je als chauffeur C op zoek naar een nieuwe transportuitdaging met mooie rijtijden, dan hebben we een match. Als Chauffeur C sta je in voor het uitleveren van de goederen. Tevens help je bij het monteren van goederen (wasmachine, boxsprings,...)

  • KASSABEDIENDE Supermarkt- ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier sta je in de verkoop, kassa, orde en netheid bewaren. Goederen en producten ontvangen, de levering controleren. De kassa bij het begin van de werkdag controleren, de kassa-inhoud bij sluiting tellen. Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Varsenare/Jabbeke 16à20u/week (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Varsenare en Jabbeke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn op zoek naar mature dames die de job van huishoudster met hart en ziel doen en met verantwoordelijkheidszin zowel op vlak van zelforganisatie als het runnen van een gezin. Discretie en vertrouwen zijn steeds heel belangrijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: ONE TWO ASSIST

    Type: Vaste Job

    Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

  • Operations supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: imec

    Type: Vaste Job

    Wat ga jij doen In de pilootproductielijn maken we, in een geavanceerde stofvrije ruimte (cleanroom), prototypes van allerhande elektronische chips. Vier teams van operatoren staan in voor de uitvoering en kwaliteitsbewaking van de productiestappen, en dit met vooruitstrevende computergestuurde toestellen. Om dit te realiseren hebben we ook jou nodig! Je stuurt een team van ongeveer 15 operatoren aan en bent verantwoordelijk voor de resultaten van het team (kwaliteit, doorlooptijd, volume en kosten). Je inspireert, motiveert en coacht je teamleden in het streven naar een hoger competentieniveau. Het organiseren van gerichte trainingen, een optimale takenverdeling en constructieve evaluaties spelen hierbij een belangrijke rol. Dankzij jouw helikopterview ben je in staat de prioriteiten en deadlines op te volgen alsook de geleverde kwaliteit en het naleven van de cleanroom-regels. In deze hoogtechnologische en vooruitstrevende omgeving ga je jouw proactiviteit en probleemoplossend vermogen goed kunnen gebruiken. Je denkt mee na over optimalisatie en preventie van mogelijke productievraagstukken. Jouw praktische ervaring met de invoering en onderhoud van 5S, 7 types of waste, standardized work, value stream mapping en andere operational excellence technieken zijn een meerwaarde voor een kwalitatief operationeel proces. Je initieert verbeteringsprojecten door middel van regelmatige controles op de prestaties en gestructureerde analyses van de operationele data. Je komt terecht in een team van supervisors, waar je ervaring en kennis deelt en samen overleg pleegt.

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • Mechanieker vrachtwagen (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RETIE TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele mechanieker die instaat voor het dagelijks onderhoud en reparaties van ons wagenpark. Deze bestaat uit vrachtwagens en opleggers .

  • Operator buigafdeling 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Operator buigafdeling 2 ploegen (m/v) Taken: - Goederen opleggen en afhalen. - Bedienen van de machine en in staat zijn om programma's te selecteren. - Ontbramen van buizen. - Visuele controle.

Zoek naar antwoorden van LEFEVER RIJSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of LEFEVER RIJSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEFEVER RIJSCHOOL. Laat een reactie achter voor LEFEVER RIJSCHOOL. LEFEVER RIJSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEFEVER RIJSCHOOL. Leave a respond for LEFEVER RIJSCHOOL. LEFEVER RIJSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEFEVER RIJSCHOOL op de google maps. Adres en contacten LEFEVER RIJSCHOOL
Location of LEFEVER RIJSCHOOL on the google maps. Address and contacts of LEFEVER RIJSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come LEFEVER RIJSCHOOL LEFEVER RIJSCHOOL: GROEP ARGENTA | HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS | COENEGRACHTS COMPOST | VACANCES SERVICES | John Bogaert

Other related companies as LEFEVER RIJSCHOOL: GROEP ARGENTA | HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS | COENEGRACHTS COMPOST | VACANCES SERVICES | John Bogaert

LEFEVER RIJSCHOOL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEFEVER RIJSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06758209228. Het bedrijf LEFEVER RIJSCHOOL bevindt zich op het adres: TRONTINGENSTRAAT 81; 1750; LENNIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 346,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Auto-茅coles. Lijst met producten zijn Activit茅s: Permis Voiture..
De hoofdactiviteit van LEFEVER RIJSCHOOL is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEFEVER RIJSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEFEVER RIJSCHOOL, openstaande posities, locatie van LEFEVER RIJSCHOOL op de kaart.

LEFEVER RIJSCHOOL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEFEVER RIJSCHOOL, company assigned to the tax number BE06758209228. The company LEFEVER RIJSCHOOL is located at the address: TRONTINGENSTRAAT 81; 1750; LENNIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 346,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Auto-茅coles. List of products are Activit茅s: Permis Voiture..
The main activity of LEFEVER RIJSCHOOL is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEFEVER RIJSCHOOL is not available. You also can look at reviews of LEFEVER RIJSCHOOL, open positions, location of LEFEVER RIJSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEFEVER RIJSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEFEVER RIJSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEFEVER RIJSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEFEVER RIJSCHOOL, employees, financial statistics.