HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS
Private companiesLeather and Leather Products • HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS

Contactgegevens HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAMPSLAAN 31; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11234874 (+32-11234874) 11234874 (+32-11234874)

Fax (fax): +32 (50) 765-21-58 +32 (50) 765-21-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS
Products information HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE02787475585
Ondernemingsnummer: 6774139404
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS
(Get full report from official database of BE for HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS
Addition kinds of activities for HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS

222106. Bekleding, tapijtwerk en wandbekleding | Upholstery, tapestry, and wall covering fabrics
267904. Labels en labels, papier | Tags and labels, paper
35480103. Elektrodehouders, voor elektrische lasapparatuur | Electrode holders, for electric welding apparatus
36710207. Elektronische buisdelen, behalve glazen blanks | Electronic tube parts, except glass blanks
73890305. Exposit bouw van industriële aannemers | Exhibit construction by industrial contractors

Werken bij HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • HANDLANGER SERRE/HAGAARBOUW (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is dit de job die u zoekt? Voor onze klant zijn we op zoek naar gedreven, leergierige monteur(s) voor de montage van verschillende en zeer uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.

  • Machinist (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen, zijn we op zoek naar een machinist met enige arvaring. Je werkt als machinist bandenkraan en werkt ook mee als arbeider in de wegenbouw (borduren plaatsen, bestratingen, ...)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • automecanicien (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een mecanicien voor personenwagens en lichte vrachten. De taken zijn uiteenlopend: groot en klein onderhoud, (de)montage van stukken, diagnoses stellen, kleine herstellingswerken.

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

  • SharePoint infrastructuur beheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UNIVERSITEIT GENT

    Type: Vaste Job

    Over de UGent De Universiteit Gent is een wereld op zich. Meer dan 8.000 personeelsleden zijn er dagelijks aan de slag in onderwijs en onderzoek, beheer en administratie, technische en sociale voorzieningen, enz. Voor hen is de Universiteit Gent een logische keuze: het is een van de grootste, meest boeiende en toekomstgerichte werkgevers van de regio. De Universiteit Gent telt 11 faculteiten en meer dan 100 vakgroepen, die in elk van de wetenschappelijke disciplines hoogstaande en door onderzoek ondersteunde opleidingen aanbieden. De Universiteit Gent voert een actief gelijke kansen- en diversiteitsbeleid en moedigt iedereen aan te solliciteren. Voor de directie ICT zijn wij op zoek naar een voltijds SharePoint infrastructuur beheerder binnen de afdeling Gebruikersondersteuning. Deze functie behoort tot de functieklasse A, die de graden 7 t.e.m. 9 en de salarisschalen 7.1 t.e.m. 9.2 behelst. Jouw opdracht Ontwerpen en onderhouden van het SharePoint-platform van de UGent in overleg met onze SharePoint ontwikkelaars en de Windows systeembeheerders. Dit platform omvat vandaag: 22 Windows servers in 4 SharePoint farms Een onderliggende MS SQL Server 2014 cluster bestaande uit 3 Virtuele nodes op VMware vSphere Dell PowerVault storage (via multipath aangesloten) Authenticatie via Identity Providers (ADFS en SimpleSAML) Beveiligde toegang via een NetScaler in High Availability opstelling Beheer van de MS SQL-omgeving voor andere SQL-gebaseerde projecten Voorbereiden en uitvoeren van updates en migraties van de SharePoint infrastructuur Voorbereiden en opzetten van federaties met andere organisaties Voorbereiden en opzetten van koppeling met Office365 en andere platformen Meedenken en werken aan de toekomst van ons platform Samenwerken met de andere teams van de directie die instaan voor de basisdiensten (netwerk, storage, datacenter, virtualisatie, etc.) Permanentie verzorgen in een beurtrolsysteem

  • ergotherapeut (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ergotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • People Manager (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

  • Commercieel vertegenwoordiger (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CREON ON NAILS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Creononnails zit in een sterke uitbreidingsfase, en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiast, ambitieus commercieel sales team. Het is onze missie om alle dames van alle leeftijden, zowel B2B als B2C te helpen een stralende look te creëren en onze B2B klanten hun business naar the next level te begeleiden en daarvoor hebben we jouw nodig. FUNCTIEBESCHRIJVING: Je bent verantwoordelijk voor de klantenwerving B2B doormiddel van Prospectie, zo vergroten we ons professioneel netwerk. Het promoten van nieuwe producten en opleidingen bij bestaande klanten. Het onderhoud en de boost van onze bestaande klantenportefeuille

  • Flexi Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

Zoek naar antwoorden van HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS in sociale netwerken
Look for responds of HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS. Laat een reactie achter voor HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS. HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS. Leave a respond for HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS. HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS op de google maps. Adres en contacten HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS
Location of HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS on the google maps. Address and contacts of HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS: MYRIAM CONDOTTA | CALLECANES | APPLICATIONS TECHNIQUES BENELUX | Kapsalon Denea | INGE CALLEBAUT

Other related companies as HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS: MYRIAM CONDOTTA | CALLECANES | APPLICATIONS TECHNIQUES BENELUX | Kapsalon Denea | INGE CALLEBAUT

HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02787475585. Het bedrijf HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS bevindt zich op het adres: BAMPSLAAN 31; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS, openstaande posities, locatie van HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS op de kaart.

HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS, company assigned to the tax number BE02787475585. The company HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS is located at the address: BAMPSLAAN 31; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS were not found.
The main activity of HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS is not available. You also can look at reviews of HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS, open positions, location of HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS CORTHOUTS-SCHOEMANS, employees, financial statistics.