CHRISTIAN VANCUTSEM

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • CHRISTIAN VANCUTSEM
Private companiesCoal Mining • CHRISTIAN VANCUTSEM

Contactgegevens CHRISTIAN VANCUTSEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAN VANCUTSEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAN VANCUTSEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROOTVELDSTRAAT 27; 1652; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 23811558 (+32-23811558) 23811558 (+32-23811558)

Fax (fax): +32 (69) 973-32-21 +32 (69) 973-32-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAN VANCUTSEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAN VANCUTSEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAN VANCUTSEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAN VANCUTSEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAN VANCUTSEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAN VANCUTSEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAN VANCUTSEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAN VANCUTSEM
Products information CHRISTIAN VANCUTSEM

BTW identificatienummer (tax): BE08207855224
Ondernemingsnummer: 7271545410
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 750,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in CHRISTIAN VANCUTSEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAN VANCUTSEM
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAN VANCUTSEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAN VANCUTSEM
Addition kinds of activities for CHRISTIAN VANCUTSEM

17999934. Prop, set of landschap bouw, theatraal | Prop, set or scenery construction, theatrical
26210902. Asbestpapier | Asbestos paper
33340102. Platen (primair), aluminium | Slabs (primary), aluminum
34699918. Buisvinnen, gestempeld metaal | Tube fins, stamped metal
37140104. Reinigers, lucht, motorvoertuig | Cleaners, air, motor vehicle
57149902. gordijnen | Draperies
59439903. Schoolspullen | School supplies

Werken bij CHRISTIAN VANCUTSEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAN VANCUTSEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAN VANCUTSEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAN VANCUTSEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Schilder (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Diksmuide gaan we op zoek naar een schilder + schrijnwerker. Je staat in voor de voorbereidende werken (afplakken, schuren, ...) Je staat ook in voor allerhande timmerwerken.

  • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

  • Project ingenieur machinebouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project ingenieur ga je samen met de klant het project gaan bepalen. Daarbij bepaal je de scope van het project, technische aspecten, tijdspanne en budget. Je werkt conceptueel het project uit en vertaalt dit ook naar de opmaak van offerte. Bij akkoord ga je het project verder uitwerken tot in de details. Dit doe je in samenwerking met jouw team. Hierover heb je een helicopterview, volg je het nauw op, maar ga je niet de dagdagelijkse coördinatie behandelen. Je volgt het project wel nauw op. Je blijft ook doorheen het project het aanspreekpunt van de klant.

  • Belader Afvalophaling regio Brugge/Gistel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio van Brugge/Gistel zijn we op zoek naar verschillende beladers om zo snel mogelijk op te starten! Als belader sta je in voor de afvalophaling bij particulieren of rolcontainers bij bedrijven. Je zorgt voor de manuele ophaling en deponeert alles in de vrachtwagen. Je bent bereid alvorens opstart een infosessie te volgen om op een vlotte manier op te kunnen starten.

  • TIG- en MIG lasser . (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verbindt stukken in verschillende materialen en levert zowel stuk- als seriewerk af op maat voor de klant. Je poliert afgewerkte stukken en bent flexibel genoeg om ook andere gevraagde taken uit te voeren.

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Keukenadviseur (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: STEVENS MEUBEL

    Type: Vaste Job

    Advies, verkoop en opmetingen ter plaatse bij de klant. Opvolging van de dossiers.

  • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

  • Centric - BI Designer (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mission   The BI designer structures data for optimal access, performance, and integration. This role is responsible for building new data sets and data structures as required to support business needs, and for managing the distribution, replication, and archival of data. The designer must manage the balance of current and future needs in both design and content. This role requires a blend of skills normally found in the specialized roles of Business Analyst, data modeler, and database analyst.     Core Accountabilities Create functional and technical specifications based on the business requirements Interpret requirements Integration in business enterprise model Create subject area model Create logical and physical data model for the Data Warehouse and the datamarts Validate models with production data, and guarantee consistency of the Data Warehouse Ensure data compliance with the standards Ensure consistency with the integrated data model and other information architecture deliverables. Develop processes for capturing and maintaining metadata from all BI components Support and incident management: 2nd level of support    Essential qualities Experience in BI reporting environments and tools (knowledge of Pentaho and MicroStrategy is an asset): Minimum 5 years' experience functional analysis Minimum 5 years' experience in Data Warehouse modelling Minimum 5 years' experience in creation of ETL specifications Extensive experience with ETL tools Ability to work autonomously Good attention to detail Problem solving Good presentational skills Understanding of current BI industry trends and willingness to learn English is the common work language   Desirable qualities Degree level or equivalent Experience with Post services, express or parcel services High quality interpersonal, written, and oral communication skills Good presentational skills

  • Thuisverpleegkundige Bassevelde - Kaprijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor deze opdracht kom je terecht in een bloeiende thuiszorgorganisatie en zal je de patiënten op jouw ronde van A tot Z verzorgen. Een correcte overdracht naar collega's is zeer belangrijk in deze setting. Je zal zeer snel een vertrouwensband opbouwen met jouw patiënten, omdat je je binnen hun privé-omgeving begeeft.

  • Schoonmaak(st)er Vakantieverhuur (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: INTERHOME

    Type: Werfreserve

    - schoonmaak van vakantiewoningen - bedden opmaken - afval wegbrengen - inspectie van de woning op eventuele gebreken voor volgende verhuur

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAN VANCUTSEM in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAN VANCUTSEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAN VANCUTSEM. Laat een reactie achter voor CHRISTIAN VANCUTSEM. CHRISTIAN VANCUTSEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAN VANCUTSEM. Leave a respond for CHRISTIAN VANCUTSEM. CHRISTIAN VANCUTSEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAN VANCUTSEM op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAN VANCUTSEM
Location of CHRISTIAN VANCUTSEM on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAN VANCUTSEM

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAN VANCUTSEM CHRISTIAN VANCUTSEM: BACOB | PIZZA PRONTO | BELGISCHE LEEUW/LION BELGE | TWIGGY GEVERS | LEON SOL

Other related companies as CHRISTIAN VANCUTSEM: BACOB | PIZZA PRONTO | BELGISCHE LEEUW/LION BELGE | TWIGGY GEVERS | LEON SOL

CHRISTIAN VANCUTSEM is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAN VANCUTSEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08207855224. Het bedrijf CHRISTIAN VANCUTSEM bevindt zich op het adres: GROOTVELDSTRAAT 27; 1652; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 750,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen. Producten gemaakt in CHRISTIAN VANCUTSEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIAN VANCUTSEM is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAN VANCUTSEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAN VANCUTSEM, openstaande posities, locatie van CHRISTIAN VANCUTSEM op de kaart.

CHRISTIAN VANCUTSEM is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAN VANCUTSEM, company assigned to the tax number BE08207855224. The company CHRISTIAN VANCUTSEM is located at the address: GROOTVELDSTRAAT 27; 1652; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 750,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Benzinestations and brandstoffen. Products created in CHRISTIAN VANCUTSEM were not found.
The main activity of CHRISTIAN VANCUTSEM is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAN VANCUTSEM is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAN VANCUTSEM, open positions, location of CHRISTIAN VANCUTSEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAN VANCUTSEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAN VANCUTSEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAN VANCUTSEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAN VANCUTSEM, employees, financial statistics.