CHANTAL HAVEGEER

Contactgegevens CHANTAL HAVEGEER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHANTAL HAVEGEER: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHANTAL HAVEGEER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGESTRAAT 1; 8951; HEUVELLAND, België

Telefoon (phone): 57445366 (+32-57445366) 57445366 (+32-57445366)

Fax (fax): +32 (53) 895-89-74 +32 (53) 895-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHANTAL HAVEGEER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHANTAL HAVEGEER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHANTAL HAVEGEER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHANTAL HAVEGEER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHANTAL HAVEGEER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHANTAL HAVEGEER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHANTAL HAVEGEER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHANTAL HAVEGEER
Products information CHANTAL HAVEGEER

BTW identificatienummer (tax): BE09994506835
Ondernemingsnummer: 5684295654
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in CHANTAL HAVEGEER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHANTAL HAVEGEER
(Get full report from official database of BE for CHANTAL HAVEGEER)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHANTAL HAVEGEER
Addition kinds of activities for CHANTAL HAVEGEER

209902. Bakpoeder en frisdrank, gist en andere ontlastingmiddelen | Baking powder and soda, yeast, and other leavening agents
08110000. Houtwegen | Timber tracts
24399903. Trusses, behalve dak: gelamineerd timmerhout | Trusses, except roof: laminated lumber
30699908. Knieblokken, rubber | Kneeling pads, rubber
35450205. Eindmolens | End mills
35780300. Bankmachines | Banking machines
48320204. Sport | Sports
51699914. Lucht-, water- of bodemtestkits | Air, water or soil test kits
75420000. wasstraten | Carwashes

Werken bij CHANTAL HAVEGEER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHANTAL HAVEGEER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHANTAL HAVEGEER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHANTAL HAVEGEER. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • Operator productie 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Poperinge zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator. Je bent verantwoordelijk voor de netheid, orde en veiligheid van de toegewezen machine. Je staat in voor de vervaardiging van de papieren zak volgens de fiches met de productgegevens, de bestelling, de werkvoorschriften voor het bedienen, regelen en afstellen van de toegewezen machine en drukeenheid en paletiseringsrobot en de controle van het eindproduct. Je informeert jouw chef in geval van afwijking van de planning, kwaliteit, stilstand van de machine, tekort aan materiaal, dringende herstellingen en staat van kritieke onveiligheid. Je geeft informatie door bij de ploegwissel. Je werkt mee aan het onderhoud van de machines.

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • Heftruckbestuurder (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van mondelinge, schriftelijke of elektronische opdrachten: - Grondstoffen, afgewerkte producten, afvalstoffen naar de juiste locatie brengen - Correct scannen van de goederen, zodat producten traceerbaar blijven en correct in- en uit het voorraadsysteem gaan. - Deze functie hoofdzakelijk uitvoeren met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug.

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • vaste student (m/v) maandag of dinsdag magazijn (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn in Evergem zoeken wij een vaste student die steeds op maandag of dinsdag kan werken. Je zal instaan voor het correct klaarleggen van bestellingen en het juist ordenen van goederen in het magazijn. Daarbij komen ook ruimere taken te kijken zoals; opruimen van het magazijn, sorteren van goederen, ...

  • Restaurantmedewerker (m/v) - flexi/student (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een "lekkere" studenten- of flexijob? Maakt de geur van frietjes jou gelukkig? Zin om tijdens jouw pauzes vlug even naar het shoppingcenter te lopen? Perfect, wij zijn op zoek naar extra medewerkers (m/v) voor een fastfoodrestaurant te Wetteren. Wat doe je precies? - Klanten begroeten - Frietjes bakken - Dranken klaarzetten - Bestelling aan tafel brengen - Afrekenen - Poetsen

  • Aanwerving Specialist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WORKPLACE OPTIONS

    Type: Vaste Job

    Workplace Options: Workplace Options (WPO) is ‘s werelds grootste aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welzijn van medewerkers. We bieden kwalitatieve ondersteuning voor medewerkers en diensten voor de balans werk-privé, alsook wellnesscoaching, psychologische doorverwijzingen en advies over een reeks thema’s gaande van werkgerelateerde en persoonlijke stress tot geestelijke gezondheid en crisisondersteuning. Onze service centers bevinden zich in Raleigh (VS), Toronto (Canada), Londen (UK), Dublin (Ierland), Rijsel en Parijs (Frankrijk), Gent (België), Lissabon (Portugal), Bangalore (India), Tokio (Japan), Jakarta (Indonesië), Shanghai (China) en Singapore (Singapore). We bieden ondersteuning aan meer dan 58 miljoen werknemers bij 90.000 organisaties in meer dan 200 landen. In het kader van onze groei in de Benelux werven we een Senior Accountmanager aan. Beschrijving: Wij zoeken in ons servicecentrum van Gent een Aanwerving Specialist die deel uit zal maken van het team. Verantwoordelijkheden van de functie: Rekruteren van dienstverleners binnen het psychosociale veld, die ondersteuning dienen aan te bieden aan werknemers en hun gezinsleden, in het kader van allerlei psychologische problemen, of die training en coaching kunnen aanbieden. Rekruteren van juristen in kader van eerstelijns juridische vragen. Dit binnen een specifieke regio (Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg) en eventueel daarbuiten. (Het globale wervingsgebied omvat alle locaties waar WPO actief is, momenteel 200 landen.) Opvolgen van de geleverde prestaties van de dienstverleners. Contactpunt zijn voor deze dienstverleners, correcte ondersteuning van en informatie verstrekken aan de dienstverleners. Koppelen van cliënten aan een geschikte dienstverlener. Contact opnemen met cliënten om contactdetails door te geven en dit in samenwerking met de klinische teams van WPO. Correct gebruik van het intern dataverwerkingssysteem.

  • Junior mecanicien contract onbepaalde duur (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Heb je een eerste ervaring achter de rug als mecanicien? Dan zoeken wij jou! Mechanische installaties samenstellen, uren sleutelen en monteren met de grootste passie zijn dan ook jouw stokpaardjes. Je zal instaan voor allerhande onderhoudsactiviteiten bij diverse sites. Zo zal je naar believen kunnen sleutelen, monteren, stukken (kettingen,tandwielen,...) vervangen. Tijdens grote onderhoudsbeurten zal je machines demonteren, aanpassingen doorvoeren waar nodig. Waarna je alles terug mooi correct opbouwt!

  • MEDERWERKER SNIJZAAL M/V (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een medewerker snijzaal. Het takenpakket bestaat uit: - Versnijden van karkassen - Uitbenen van deelstukken

  • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

  • Dynamische Project- en Personeelsplanner industrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ON-Y-GO

    Type: Vaste Job

    In deze technische – en industriële omgeving zal de nieuwe medewerker de personeelsplanning op zich nemen. Het is prioriteit dat alle medewerkers op het juiste project én binnen hun juiste kennis en vaardigheden ingepland worden, maar tevens dat er rekening gehouden wordt met deadlines per project, de productiviteit én efficiënt werken volgens de opgelegde normen. Functieomschrijving: -je staat in voor dagelijkse inplanning van werknemers op de diverse projecten; -je onderhoudt contact met de contractanten, teneinde de planning optimaal in te vullen; -je beschikt over voldoende technische kennis (moet op de hoogte zijn van de uitvoering van de werken); -je verwerkt je personeelsplanning in een daarvoor ontwikkeld ERP programma en Excel; -je behoudt en bewaakt het overzicht over de werkzaamheden en stuurt planmatig bij waar nodig;

Zoek naar antwoorden van CHANTAL HAVEGEER in sociale netwerken
Look for responds of CHANTAL HAVEGEER in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHANTAL HAVEGEER. Laat een reactie achter voor CHANTAL HAVEGEER. CHANTAL HAVEGEER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHANTAL HAVEGEER. Leave a respond for CHANTAL HAVEGEER. CHANTAL HAVEGEER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHANTAL HAVEGEER op de google maps. Adres en contacten CHANTAL HAVEGEER
Location of CHANTAL HAVEGEER on the google maps. Address and contacts of CHANTAL HAVEGEER

Andere gerelateerde bedrijven als come CHANTAL HAVEGEER CHANTAL HAVEGEER: Baeyens Veerle | KLINIEK O-L-V VAN LOURDES | De Bruycker Johan | FR?D?RIC DOZIN | Fenics

Other related companies as CHANTAL HAVEGEER: Baeyens Veerle | KLINIEK O-L-V VAN LOURDES | De Bruycker Johan | FR?D?RIC DOZIN | Fenics

CHANTAL HAVEGEER is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHANTAL HAVEGEER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09994506835. Het bedrijf CHANTAL HAVEGEER bevindt zich op het adres: LANGESTRAAT 1; 8951; HEUVELLAND. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 393,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen. Producten gemaakt in CHANTAL HAVEGEER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHANTAL HAVEGEER is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHANTAL HAVEGEER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHANTAL HAVEGEER, openstaande posities, locatie van CHANTAL HAVEGEER op de kaart.

CHANTAL HAVEGEER is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHANTAL HAVEGEER, company assigned to the tax number BE09994506835. The company CHANTAL HAVEGEER is located at the address: LANGESTRAAT 1; 8951; HEUVELLAND. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 393,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Benzinestations and brandstoffen. Products created in CHANTAL HAVEGEER were not found.
The main activity of CHANTAL HAVEGEER is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CHANTAL HAVEGEER is not available. You also can look at reviews of CHANTAL HAVEGEER, open positions, location of CHANTAL HAVEGEER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHANTAL HAVEGEER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHANTAL HAVEGEER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHANTAL HAVEGEER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHANTAL HAVEGEER, employees, financial statistics.