AUTO-ECOLE RATY

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • AUTO-ECOLE RATY
Private companiesMetal Mining • AUTO-ECOLE RATY

Contactgegevens AUTO-ECOLE RATY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO-ECOLE RATY: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO-ECOLE RATY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROI ALBERT 50; 5590; CINEY, België

Telefoon (phone): 83212223 (+32-83212223) 83212223 (+32-83212223)

Fax (fax): +32 (53) 261-73-92 +32 (53) 261-73-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO-ECOLE RATY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO-ECOLE RATY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO-ECOLE RATY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO-ECOLE RATY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO-ECOLE RATY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO-ECOLE RATY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO-ECOLE RATY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO-ECOLE RATY
Products information AUTO-ECOLE RATY

BTW identificatienummer (tax): BE01343322753
Ondernemingsnummer: 1680328369
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Type de Cours: Permis Pratique, Permis Th茅orique. Activit茅s: Permis Voiture, Permis Moto, Conduite Accompagn茅e de 16 脿 18 Ans, Cours de Conduite Avanc茅e, Formation pour Mobylettes & Cyclomoteurs, Centres de Conduite.

Product categorie (product category): Auto-茅coles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO-ECOLE RATY
(Get full report from official database of BE for AUTO-ECOLE RATY)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO-ECOLE RATY
Addition kinds of activities for AUTO-ECOLE RATY

228103. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens, gesponnen | Natural and animal fiber yarns, spun
01759908. Pruimenboomgaard | Plum orchard
20680000. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
31720201. Kaartgevallen | Card cases
32750203. Orthopedisch gips, gips | Orthopedic plaster, gypsum
37510000. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles and parts
51910108. Fosfaatsteen, grond | Phosphate rock, ground
79930102. Muzieksystemen, munteenheid | Music systems, coin-operated

Werken bij AUTO-ECOLE RATY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO-ECOLE RATY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO-ECOLE RATY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO-ECOLE RATY. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (LEUVEN) (m/v/x) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

  • ROLBRUGBESTUURDER MULTINATIONAL 2PL TOPVERDIENSTE! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider in de metaalsector zoekt Forum een rolbrugbestuurder die in 2ploegen kan werken. Je manipuleert constructies of onderdelen ervan met behulp van een rolbrug.

  • Grondwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in grondwerker zijn wij op zoek naar een ervaren grondwerker. Als grondwerker sta je in voor het uitvoeren van allerhande wegeniswerken, het plaatsen van bewapening, bekisten en het plaatsen van funderingen.

  • Onderhoudsmechanieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het mechanisch onderhoud van alle technische installaties zoals rolbruggen, pompinstallaties, betonverdelers,... Je voert allerhande hertellingen uit aan onze machines.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • Evenement medewerker (Student) 16/09 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar twee Evenement medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken. Samen met je teamgenoten sta je in voor het afbreken van het parcours voor de Brico-cross veldrit in Geraardsbergen. Dit zijn al een aantal taken waar je verantwoordelijk voor bent: -banners afhalen -vlaggen naar beneden halen -weghalen van reclame -...

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • Personal trainer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: fit20

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer sta je in voor het begeleiden van zowel nieuwe leden als bestaande leden. Je krijgt eerst een opleiding over hoe fit20 juist werkt en waar je als trainer aandacht aan dient te besteden. De taken zijn divers: - introductiesessies geven - luisteren naar de noden en wensen van de klant, en op basis daarvan advies geven en de fit20 oefeningen aanpassen - de toestellen instellen - intense begeleiding van 20 minuten per persoon/2 personen - empathisch en motiverend werken - dagelijks de uitslag van de introductiesessies rapporteren - opvolging van leads die nog geen introductie gepland hebben en van leads die na de introductie nog twijfelen

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van AUTO-ECOLE RATY in sociale netwerken
Look for responds of AUTO-ECOLE RATY in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO-ECOLE RATY. Laat een reactie achter voor AUTO-ECOLE RATY. AUTO-ECOLE RATY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO-ECOLE RATY. Leave a respond for AUTO-ECOLE RATY. AUTO-ECOLE RATY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO-ECOLE RATY op de google maps. Adres en contacten AUTO-ECOLE RATY
Location of AUTO-ECOLE RATY on the google maps. Address and contacts of AUTO-ECOLE RATY

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO-ECOLE RATY AUTO-ECOLE RATY: RUDI BAUWENS | TORNADO | FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE | Europay International S.A. | Johan Polfliet

Other related companies as AUTO-ECOLE RATY: RUDI BAUWENS | TORNADO | FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE | Europay International S.A. | Johan Polfliet

AUTO-ECOLE RATY is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO-ECOLE RATY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01343322753. Het bedrijf AUTO-ECOLE RATY bevindt zich op het adres: RUE ROI ALBERT 50; 5590; CINEY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 182,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Auto-茅coles. Lijst met producten zijn Type de Cours: Permis Pratique, Permis Th茅orique. Activit茅s: Permis Voiture, Permis Moto, Conduite Accompagn茅e de 16 脿 18 Ans, Cours de Conduite Avanc茅e, Formation pour Mobylettes & Cyclomoteurs, Centres de Conduite..
De hoofdactiviteit van AUTO-ECOLE RATY is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO-ECOLE RATY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO-ECOLE RATY, openstaande posities, locatie van AUTO-ECOLE RATY op de kaart.

AUTO-ECOLE RATY is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO-ECOLE RATY, company assigned to the tax number BE01343322753. The company AUTO-ECOLE RATY is located at the address: RUE ROI ALBERT 50; 5590; CINEY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 182,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Auto-茅coles. List of products are Type de Cours: Permis Pratique, Permis Th茅orique. Activit茅s: Permis Voiture, Permis Moto, Conduite Accompagn茅e de 16 脿 18 Ans, Cours de Conduite Avanc茅e, Formation pour Mobylettes & Cyclomoteurs, Centres de Conduite..
The main activity of AUTO-ECOLE RATY is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO-ECOLE RATY is not available. You also can look at reviews of AUTO-ECOLE RATY, open positions, location of AUTO-ECOLE RATY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO-ECOLE RATY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO-ECOLE RATY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO-ECOLE RATY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO-ECOLE RATY, employees, financial statistics.