Vandelanotte Bedrijfsrevisor

Contactgegevens Vandelanotte Bedrijfsrevisor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandelanotte Bedrijfsrevisor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandelanotte Bedrijfsrevisor

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lauwestraat 166; 8560; Wevelgem, België

Telefoon (phone): 056 43 85 80 (+32-056 43 85 80) 056 43 85 80 (+32-056 43 85 80)

Fax (fax): 056 43 85 81 (+32-056 43 85 81) 056 43 85 81 (+32-056 43 85 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandelanotte Bedrijfsrevisor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandelanotte Bedrijfsrevisor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandelanotte Bedrijfsrevisor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandelanotte Bedrijfsrevisor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandelanotte Bedrijfsrevisor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandelanotte Bedrijfsrevisor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandelanotte Bedrijfsrevisor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandelanotte Bedrijfsrevisor
Products information Vandelanotte Bedrijfsrevisor

BTW identificatienummer (tax): BE09336151123
Ondernemingsnummer: 4510681152
Hoofdstad (capital): 205,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Vandelanotte Bedrijfsrevisor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Auditors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandelanotte Bedrijfsrevisor
(Get full report from official database of BE for Vandelanotte Bedrijfsrevisor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandelanotte Bedrijfsrevisor
Addition kinds of activities for Vandelanotte Bedrijfsrevisor

3955. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
655299. Onderverdelers en ontwikkelaars, nec, nec | Subdividers and developers, nec, nec
01190303. Zonnebloem boerderij | Sunflower farm
20330202. Jellies, eetbaar, inclusief imitatie: in blikjes, potten, enz. | Jellies, edible, including imitation: in cans, jars, etc.
50319900. Timmerhout, multiplex en molenwerk, niet | Lumber, plywood, and millwork, nec
50990204. Logboeken, gebogen banden, posten en palen | Logs, hewn ties, posts, and poles
51139903. Papier, verpakt of grof, en producten | Paper, wrapping or coarse, and products
73710201. Computer code auteurs | Computer code authors

Werken bij Vandelanotte Bedrijfsrevisor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandelanotte Bedrijfsrevisor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandelanotte Bedrijfsrevisor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandelanotte Bedrijfsrevisor. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker dagwerk regio Geraardsbergen - tijdelijk (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een magazijnier / orderpicker (m/v) die bereid is om een tijdelijke opdracht uit te oefenen. Snelle opstart is mogelijk. Een greep uit je takenpakket: - Als magazijnier sta je continu in verbinding met de interne monteurs en de techniekers on-the-field Je staat in voor de picking van de interne werkorders Je staat in voor stockbeheer en controle van alle inkomende en uitgaande goederen Je bent actief met de heftruck en bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer

  • Chauffeur CE bijverdiener uit Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar meerdere chauffeurs, onder andere bijverdieners met een rijbewijs CE. Je rijdt nationale dagritten. Dit kan distributie zijn met de trekker-opligger, maar ook kiptransport of met de plateauwagen. Je bent bij voorkeur enkele dagen/week beschikbaar, het beginuur is bespreekbaar.

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN KATOEN NATIE GENT 5741738 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER 239-OS-GE-Core

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Katoen Natie is vandaag een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De voornaamste klanten van Katoen Natie zijn multinationals uit de chemiesector, de automobielsector en de consumptiegoederenindustrie. De groep is wereldwijd actief met als streefdoel erkend te worden als de beste leverancier van logistieke diensten ter wereld. De drijvende kracht achter Katoen Natie is haar filosofie. De groep gelooft in een organisatie waarin medewerkers belangrijker zijn dan structuren. Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar Orderpickers, wil jij hiervan deel uitmaken? Lees dan zeker verder. Flexibiliteit, polyvalentie, concentratie, oriëntatie, multitasken, werken met scansysteem of voicepicksysteem, we kunnen niet zonder in de logistiek. De combinatie ervaring electrische transpallet en mentale map (oriëntatie in het magazijn), maakt dat jij een onmisbare schakel zal zijn op de werkvloer! Interesse? Kijk dan vooral verder wat we je nog kunnen aanbieden.

  • Planner (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner sta je in voor de planning en dispatching van de logistieke afdeling. Daarnaast zal je als planner de chauffeurs en transporteurs tijdens hun ritten rechtstreeks aansturen. - Opmaken en optimaliseren van de verschillende routes in de planningsomgeving Ortec, dit in samenspraak met de plaatselijke depothoofden en in functie van de KPI's - Dispatching en operationele sturing van eigen chauffeurs en transporteurs door het geven van praktische en concrete informatie - Beantwoorden van vragen van klanten en chauffeurs m.b.t. de planning/dispatching van België/Luxemburg - Terugkoppelen naar depothoofden m.b.t. resources en signaleren van eventuele problemen - Last-minute wijzigingen doorvoeren en communiceren naar klanten en chauffeurs - Ritregistratie en controle dagrapporten a.d.h.v. interne systemen - Administratieve taken zoals het afdrukken en verdelen boorddocumenten eigen vervoer en transporteurs, voorbereiding planken van de chauffeurs met extra info, sleutels, badges,… eigen aan de laadplaatsen - Opmaken prebill voor transporteurs en doorboeken van vrachtkosten - Administratieve correctie van handelsdocumenten: de nodige stappen ondernemen, fouten signaleren en rechtzetten - Verwerking van de ritten vanuit de planningsomgeving

  • Administratief bediende (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een administratief & logistiek bediende voor een bedrijf te Hoeselt. Jouw taken: Opvolgen van de bestellingen Contact met klanten, telefoon, mail, … Planning en regelen van transporten Stockbeheer Plaatsen van bestellingen bij leveranciers

  • Exclusieve Home Manager M/V te Deurle 16u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Deurle. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Hasselt? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011 55 35 48 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Jobstudent Hoofdanimator Gekkoo Woensdagbende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gekkoo

    Type: Studentenjob

    Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Je werkt als hoofdverantwoordelijke op één van de locaties van de Gekkoo Woensdagbende waar je verantwoordelijk bent voor de organisatie van de wekelijkse woensdagnamiddagwerking met maximum 50 kinderen. Je biedt ondersteuning aan ongeveer 4 vrijwillige animatoren, waar je bij voorkeur ook mee naar op zoek gaat. Je zorgt ervoor dat de administratie wordt opgevolgd, dat de activiteiten worden voorbereid en dat deze op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd. Je staat mee in voor de stagebegeleiding van nieuwe animatoren. Je wordt ondersteund door onze medewerkers woensdagnamiddagwerking. Je bent elke week aanwezig. (uitzonderingen in examenperiodes zijn mogelijk) Je werkuren zijn van 13u30 tot 18u00

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • Vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMOBLUE KNOKKE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer voor een immobiliën kantoor te Knokke-Heist.

  • Lesgever/lesgeefster pilates (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft pilates in een praktijk waar reeds personal training en small group training gegeven wordt. Door uitbreiding van het groepslesaanbod zijn we op zoek naar gemotiveerde lesgevers. Deelnemers worden via de praktijk aangetrokken, MAAR je staat zelf ook in voor het werven van nieuwe klanten. Dit kan door reclame maken, flyeren,...

Zoek naar antwoorden van Vandelanotte Bedrijfsrevisor in sociale netwerken
Look for responds of Vandelanotte Bedrijfsrevisor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandelanotte Bedrijfsrevisor. Laat een reactie achter voor Vandelanotte Bedrijfsrevisor. Vandelanotte Bedrijfsrevisor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandelanotte Bedrijfsrevisor. Leave a respond for Vandelanotte Bedrijfsrevisor. Vandelanotte Bedrijfsrevisor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandelanotte Bedrijfsrevisor op de google maps. Adres en contacten Vandelanotte Bedrijfsrevisor
Location of Vandelanotte Bedrijfsrevisor on the google maps. Address and contacts of Vandelanotte Bedrijfsrevisor

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandelanotte Bedrijfsrevisor Vandelanotte Bedrijfsrevisor: COVEE | Possoz L | DANIEL STARCK | INST. N.D. DU BON ACCUEIL | JEAN PARET

Other related companies as Vandelanotte Bedrijfsrevisor: COVEE | Possoz L | DANIEL STARCK | INST. N.D. DU BON ACCUEIL | JEAN PARET

Vandelanotte Bedrijfsrevisor is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandelanotte Bedrijfsrevisor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09336151123. Het bedrijf Vandelanotte Bedrijfsrevisor bevindt zich op het adres: Lauwestraat 166; 8560; Wevelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 205,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 780,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Auditors. Producten gemaakt in Vandelanotte Bedrijfsrevisor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandelanotte Bedrijfsrevisor is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandelanotte Bedrijfsrevisor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandelanotte Bedrijfsrevisor, openstaande posities, locatie van Vandelanotte Bedrijfsrevisor op de kaart.

Vandelanotte Bedrijfsrevisor is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandelanotte Bedrijfsrevisor, company assigned to the tax number BE09336151123. The company Vandelanotte Bedrijfsrevisor is located at the address: Lauwestraat 166; 8560; Wevelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 205,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 780,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Auditors. Products created in Vandelanotte Bedrijfsrevisor were not found.
The main activity of Vandelanotte Bedrijfsrevisor is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandelanotte Bedrijfsrevisor is not available. You also can look at reviews of Vandelanotte Bedrijfsrevisor, open positions, location of Vandelanotte Bedrijfsrevisor on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandelanotte Bedrijfsrevisor, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandelanotte Bedrijfsrevisor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandelanotte Bedrijfsrevisor, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandelanotte Bedrijfsrevisor, employees, financial statistics.