Schiltz D

Contactgegevens Schiltz D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schiltz D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schiltz D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hooimanstraat 112; 9112; Sint-Niklaas (Sinaai), België

Telefoon (phone): 03 722 02 85 (+32-03 722 02 85) 03 722 02 85 (+32-03 722 02 85)

Fax (fax): +32 (61) 551-15-25 +32 (61) 551-15-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schiltz D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schiltz D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schiltz D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schiltz D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schiltz D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schiltz D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schiltz D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schiltz D
Products information Schiltz D

BTW identificatienummer (tax): BE04600219726
Ondernemingsnummer: 2548797607
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 592,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Schiltz D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Auditors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schiltz D
(Get full report from official database of BE for Schiltz D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schiltz D
Addition kinds of activities for Schiltz D

373101. Commerciële vrachtschepen, bouw en reparatie | Commercial cargo ships, building and repairing
20460105. Vloeibaar stijfsel | Liquid starch
33419905. Koper smelten en raffineren (secundair) | Copper smelting and refining (secondary)
38210125. Vacuümpompen, laboratorium | Vacuum pumps, laboratory
38250235. Tachometergeneratoren | Tachometer generators
50520104. Lood erts | Lead ore
50840202. Schoenmakerij en reparatie van machines | Shoe manufacturing and repairing machinery
50920200. Speelgoed en spelletjes | Toys and games

Werken bij Schiltz D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schiltz D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schiltz D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schiltz D. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteerder spanplafond (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Montage van spanplafonds voor de regio West-Oost. Vlotte medewerkers voor het plaatsen van spanplafonds. We plaatsen warme en koude spanplafonds.

  • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

  • VOLTIJDS VERKOOPSTER BAKKERIJ (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij in de regio Lede zijn wij op zoek naar een verkoper/verkoopster met een eerste ervaring in de verkoop. Een greep uit jouw takenpakket: Het bedienen van klanten in de winkel. Het afrekenen van boodschappen. Opnemen en klaarzetten van bestellingen. ...

  • Slijper/ draaier (2 ploegen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een kunststof verwerkend bedrijf te Tielt is op zoek naar een slijper/ draaier die zijn/haar meerwaarde kan betekenen aan het bedrijf: -je stelt en bedient de draaibank -maken van matrijsonderdelen voor het spuitgieten -aanpassingen en herstellingen uitvoeren aan matrijzen -bedienen van de rondslijpmachine

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Manager Slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DEBRA-GROUP

    Type: Vaste Job

    Je volgt de organisatie van de werkverdeling en planning op en houdt toezicht op de efficiëntie en het naleven van de procedures o.a. voor wat betreft hygiëne, gebruik materialen en veiligheid. Ook de opleiding van de (nieuwe) medewerkers volg je op. Je communiceert op dagelijkse basis met je de verantwoordelijken op de slachtvoer, de verschillende onderaannemers en met de toezichthoudende veeartsen. Je streeft continu naar optimalisatie van het rendement o.a. ook via procesverbeteringen, steeds met oog voor de kwaliteit, veiligheid en het dierenwelzijn. Je zorgt voor een correcte administratie en regelmatige rapportage naar de directie.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Docent Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Adviseur Estate Planning - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668502-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij een jurist volgens opleiding? Heb je een sterke interesse in vermogensplanning? Heb je al een eerste ervaring (+2 jaar) in een fiscaal en/of juridische omgeving? Wil je het liefst aan de slag als adviseur maar schrikt het zelfstandig statuut niet af? Lees dan zeker verder! Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische vacatures en ondersteunt op dit moment een innovatief advocatenkantoor in de zoektocht naar adviseur in estate planning met alvast een eerste ervaring op zak. Dit zal je doen In deze functie ben je actief voornamelijk actief in het burgerlijk recht, maar heb je ook opdrachten in het fiscaal en vennootschapsrecht. Je bent lid van een multidisciplinair team van fiscalisten en juristen en adviseert samen met hen een uiteenlopend cliënteel. Concreet: Opmaak testament Begeleiding bij schenking Begeleiding bij koop / verkoop onroerend goed Adviesverlening inzake familiezaak Beheer van vermogens Adviesverlening inzake huwelijksvermogen … Daarnaast geef je ook jouw kennis door adhv luchtige artikels in tijdschriften of vernieuwende presentaties (zowel intern als extern). Officieel werk je als advocaat of stagiair-advocaat, maar er komt slechts heel weinig rechtbankwerk bij kijken.

  • Réserve chauffeur de bus, transport scolaire Brabant Wallon (Provincie Waals Brabant)

    Regio: Provincie Waals Brabant

    Bedrijf: HERMAN & VANDAMME

    Type: Werfreserve

    Vous prenez tous les enfants le matin et veillez à ce qu'ils arrivent en toute sécurité à la porte de l'école. En fin d'après-midi, vous reprenez la route pour ramener les étudiants à la maison. Vous êtes en possession d'un permis de conduire valide D + carte de conducteur + code 95 + dépistage médical + c ertificat de bonne vie et moeurs model 2 . En cas de maladie de chauffeur, congé chauffeur, ... Vous êtes disponible sur demande et vous êtes flexible. Les retraités sont les bienvenus. Option circuit fixe!

  • Flexi medewerker horeca zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een flexi medewerker om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

Zoek naar antwoorden van Schiltz D in sociale netwerken
Look for responds of Schiltz D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schiltz D. Laat een reactie achter voor Schiltz D. Schiltz D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schiltz D. Leave a respond for Schiltz D. Schiltz D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schiltz D op de google maps. Adres en contacten Schiltz D
Location of Schiltz D on the google maps. Address and contacts of Schiltz D

Andere gerelateerde bedrijven als come Schiltz D Schiltz D: Les Plaisirs du Bois | BIS BADMINTON | FA. STERCKX | EKERS AQUARIUM CENTER | Petit Rebaix (Le)

Other related companies as Schiltz D: Les Plaisirs du Bois | BIS BADMINTON | FA. STERCKX | EKERS AQUARIUM CENTER | Petit Rebaix (Le)

Schiltz D is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schiltz D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04600219726. Het bedrijf Schiltz D bevindt zich op het adres: Hooimanstraat 112; 9112; Sint-Niklaas (Sinaai). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 592,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Auditors. Producten gemaakt in Schiltz D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schiltz D is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schiltz D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schiltz D, openstaande posities, locatie van Schiltz D op de kaart.

Schiltz D is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schiltz D, company assigned to the tax number BE04600219726. The company Schiltz D is located at the address: Hooimanstraat 112; 9112; Sint-Niklaas (Sinaai). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 592,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Auditors. Products created in Schiltz D were not found.
The main activity of Schiltz D is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Schiltz D is not available. You also can look at reviews of Schiltz D, open positions, location of Schiltz D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schiltz D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schiltz D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schiltz D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schiltz D, employees, financial statistics.