Rosmeulen-Vaesen et co scprl

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Rosmeulen-Vaesen et co scprl
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Rosmeulen-Vaesen et co scprl

Contactgegevens Rosmeulen-Vaesen et co scprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rosmeulen-Vaesen et co scprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rosmeulen-Vaesen et co scprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Village 314; 4000; Li猫ge 1 (Rocourt), België

Telefoon (phone): 04 224 00 70 (+32-04 224 00 70) 04 224 00 70 (+32-04 224 00 70)

Fax (fax): 04 224 00 66 (+32-04 224 00 66) 04 224 00 66 (+32-04 224 00 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rosmeulen-Vaesen et co scprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rosmeulen-Vaesen et co scprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rosmeulen-Vaesen et co scprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rosmeulen-Vaesen et co scprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rosmeulen-Vaesen et co scprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rosmeulen-Vaesen et co scprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rosmeulen-Vaesen et co scprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rosmeulen-Vaesen et co scprl
Products information Rosmeulen-Vaesen et co scprl

BTW identificatienummer (tax): BE05616729736
Ondernemingsnummer: 4458496093
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 596,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Rosmeulen-Vaesen et co scprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Auditors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rosmeulen-Vaesen et co scprl
(Get full report from official database of BE for Rosmeulen-Vaesen et co scprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rosmeulen-Vaesen et co scprl
Addition kinds of activities for Rosmeulen-Vaesen et co scprl

017100. Bessengewassen | Berry crops
33570102. Glasvezelkabel (geïsoleerde) | Fiber optic cable (insulated)
35560301. Ontwateringsapparatuur, voedselverwerking | Dehydrating equipment, food processing
36639912. Telemetering apparatuur, elektronisch | Telemetering equipment, electronic
38290507. Nucleaire instrument modules | Nuclear instrument modules
52610203. Tuinbenodigdheden en gereedschap, nec | Garden supplies and tools, nec

Werken bij Rosmeulen-Vaesen et co scprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rosmeulen-Vaesen et co scprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rosmeulen-Vaesen et co scprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rosmeulen-Vaesen et co scprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

  • Technisch afsteller rolstoelwagens, Heverlee, fulltime (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een specialist inzake ortopedische hulpmiddelen zijn we momenteel op zoek naar een technieker. Je staat in voor het technisch onderhoud en het configureren van de rolwagens die ter beschikking gesteld worden in woon-zorgcentra, multifunctionele centra en andere instellingen. Verantwoordelijkheden: Technische controle van manuele rolstoelen die binnen worden gebracht Beschadigde onderdelen vervangen of herstellen Aanpassen van rolstoelen zoals aangegeven op de bestelbon Administratief verwerken van bestellingen van in- en uitgaande rolstoelen Nauw samenwerken met collega's van andere departementen

  • CNC Aluminium (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verzagen van aluminium platen in pakvorm naar de juiste gevraagde eindmaten Platen moeten geladen worden op de zaaginstallatie max plaat lengte 8100 mm Rolbrug ervaring is een must Zeer goede met PC kunnen omgaan Een proces denker zijn Zeer nauwkeurig kunnen werken Taak gericht zijn Ervaring met aluminium is een plus Zelfstandig kunnen werken

  • HUISHOUDHULP GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Geel en Mol zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Sociaal Huis Koekelare

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van periodieke gewone poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijven niet meer zelf kunnen voor instaan

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN ZULTE (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zulte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Studentenjob

    all round medewerker in Frituur

  • Technieker Sanitair (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

  • Onafhankelijk financieel adviseur Ieper (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als onafhankelijk adviseur ben je een financiële coach en een expert-raadgever voor je cliënten. Je bent het aanspreekpunt van cliënten binnen de jouw toevertrouwde regio. Je brengt de financiële situatie van je klanten in kaart en je luistert naar hun behoeften. Je hebt hierbij in het bijzonder aandacht voor het uitbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met je klanten. Je kadert specifieke vragen van klanten dan ook steeds in een breder financieel plan op lange termijn. Als makelaar geef je klanten objectief advies over hypothecaire kredieten en hun fiscaliteit. In samenspraak met de klant, vergelijk je op transparante wijze het aanbod van verschillende kredietverleners en je begeleidt en adviseert de cliënt om tot een optimale finale keuze te komen. In dialoog met de klant bouw je een visie op naar een lange termijn financieel plan op (financial planning of het zgn. “life planning”). Je houdt hierbij rekening met de specifieke behoefte of situatie van de klant (behoeften op basis van de levensfase, gezinssituatie, persoonlijke situatie, risico appetijt of persoonlijke visie van de klant). Je adviseert cliënten m.b.t. geschikte spaar- en beleggingsproducten en - als onafhankelijk adviseur/makelaar - vergelijk je ook hier de diverse mogelijkheden op de markt op een transparante en objectieve manier.

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

  • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

Zoek naar antwoorden van Rosmeulen-Vaesen et co scprl in sociale netwerken
Look for responds of Rosmeulen-Vaesen et co scprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rosmeulen-Vaesen et co scprl. Laat een reactie achter voor Rosmeulen-Vaesen et co scprl. Rosmeulen-Vaesen et co scprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rosmeulen-Vaesen et co scprl. Leave a respond for Rosmeulen-Vaesen et co scprl. Rosmeulen-Vaesen et co scprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rosmeulen-Vaesen et co scprl op de google maps. Adres en contacten Rosmeulen-Vaesen et co scprl
Location of Rosmeulen-Vaesen et co scprl on the google maps. Address and contacts of Rosmeulen-Vaesen et co scprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Rosmeulen-Vaesen et co scprl Rosmeulen-Vaesen et co scprl: O.C.M.W. | MARTENS | TENNIS INDOORS METTET | ROLAND-PEBA MAISON | GUIDO D'HEER

Other related companies as Rosmeulen-Vaesen et co scprl: O.C.M.W. | MARTENS | TENNIS INDOORS METTET | ROLAND-PEBA MAISON | GUIDO D'HEER

Rosmeulen-Vaesen et co scprl is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rosmeulen-Vaesen et co scprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05616729736. Het bedrijf Rosmeulen-Vaesen et co scprl bevindt zich op het adres: Rue du Village 314; 4000; Li猫ge 1 (Rocourt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 596,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Auditors. Producten gemaakt in Rosmeulen-Vaesen et co scprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rosmeulen-Vaesen et co scprl is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rosmeulen-Vaesen et co scprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rosmeulen-Vaesen et co scprl, openstaande posities, locatie van Rosmeulen-Vaesen et co scprl op de kaart.

Rosmeulen-Vaesen et co scprl is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rosmeulen-Vaesen et co scprl, company assigned to the tax number BE05616729736. The company Rosmeulen-Vaesen et co scprl is located at the address: Rue du Village 314; 4000; Li猫ge 1 (Rocourt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 596,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Auditors. Products created in Rosmeulen-Vaesen et co scprl were not found.
The main activity of Rosmeulen-Vaesen et co scprl is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Rosmeulen-Vaesen et co scprl is not available. You also can look at reviews of Rosmeulen-Vaesen et co scprl, open positions, location of Rosmeulen-Vaesen et co scprl on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rosmeulen-Vaesen et co scprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rosmeulen-Vaesen et co scprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rosmeulen-Vaesen et co scprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rosmeulen-Vaesen et co scprl, employees, financial statistics.