Faingnaert G

Contactgegevens Faingnaert G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Faingnaert G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Faingnaert G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Menin 20 Box 12A; 7700; Mouscron, België

Telefoon (phone): 056 48 71 77; 056 48 71 03 (+32-056 48 71 77; 056 48 71 03) 056 48 71 77; 056 48 71 03 (+32-056 48 71 77; 056 48 71 03)

Fax (fax): 056 48 71 77 (+32-056 48 71 77) 056 48 71 77 (+32-056 48 71 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Faingnaert G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Faingnaert G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Faingnaert G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Faingnaert G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Faingnaert G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Faingnaert G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Faingnaert G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Faingnaert G
Products information Faingnaert G

BTW identificatienummer (tax): BE03144805908
Ondernemingsnummer: 2856689453
Hoofdstad (capital): 350,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 311,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Faingnaert G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Auditors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Faingnaert G
(Get full report from official database of BE for Faingnaert G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Faingnaert G
Addition kinds of activities for Faingnaert G

17990402. Stellingen | Scaffolding
26790702. Golfkarton: gemaakt van aangekocht materiaal | Corrugated paper: made from purchased material
37430100. Spoorwegapparatuur, met uitzondering van locomotieven | Railroad equipment, except locomotives
50840203. Looierijmachines | Tannery machines
50851000. Pakken en afdichtingen | Gaskets and seals

Werken bij Faingnaert G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Faingnaert G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Faingnaert G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Faingnaert G. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (m/v) in kader van een zwangerschapsvervanging. Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Menen. Tot jouw takenpakket als Administratief Medewerker regio Menen behoort: je verwerkt de orders; je volgt levertermijnen op; je staat in contact met klanten omtrent de abonnementen, prijzen, offertes en openstaande bestellingen; je maakt offertes op of past deze aan waar nodig; je verwerkt klachten, retours en eventuele verzendingsproblemen; je ondersteunt de vertegenwoordiger waar nodig; je verzorgt het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • All round medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een all round medewerker voor de magazijn.

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Ervaren verkoopster (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIEF NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een vlotte verkoop van kledij. Je bewaakt de uitstraling van de winkel Je werkt parttime, eventueel fulltime indien nodig.

  • Ploegbaas (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Je zal instaan voor het aansturen van een 30-tal medewerkers en zorgt ervoor dat de productie in goede banen verloopt. Ook werk je mee als heftruckchauffeur..

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenomeerde en gespecialiseerde producent van tegels en klinkers.

  • Calculator bouwsector voor stabiel bedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als calculator bestudeer je het bestek op vlak van technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je staat er voor in om prijsaanvragen op te maken naar leveranciers en onderaannemers. Je verzorgt de rekenkundige en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers/leveranciers. Je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

  • zelfstandige voor tuinaanleg en tuinonderhoud (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: DELOGARDEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U beschikt over een zelfstandig statuut; u bent flexibel en kan zich vrijmaken een of meerdere dagen in de week; u heeft ervaring in de sector, u beschikt over een BE-rijbewijs

  • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov Limburg - Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD en COLOURS&DELUXE productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. COLOURS&DELUXE zijn 2 professionele makeuplijnen Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes,pedicures, massagetherapeuten, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

Zoek naar antwoorden van Faingnaert G in sociale netwerken
Look for responds of Faingnaert G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Faingnaert G. Laat een reactie achter voor Faingnaert G. Faingnaert G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Faingnaert G. Leave a respond for Faingnaert G. Faingnaert G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Faingnaert G op de google maps. Adres en contacten Faingnaert G
Location of Faingnaert G on the google maps. Address and contacts of Faingnaert G

Andere gerelateerde bedrijven als come Faingnaert G Faingnaert G: C. VANDERVEKEN | ETIENNE LALEMAN | EL PASO | Fran?ois Pierre | STEFAAN BOUW

Other related companies as Faingnaert G: C. VANDERVEKEN | ETIENNE LALEMAN | EL PASO | Fran?ois Pierre | STEFAAN BOUW

Faingnaert G is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Faingnaert G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03144805908. Het bedrijf Faingnaert G bevindt zich op het adres: Rue de Menin 20 Box 12A; 7700; Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 350,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 311,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Auditors. Producten gemaakt in Faingnaert G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Faingnaert G is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Faingnaert G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Faingnaert G, openstaande posities, locatie van Faingnaert G op de kaart.

Faingnaert G is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Faingnaert G, company assigned to the tax number BE03144805908. The company Faingnaert G is located at the address: Rue de Menin 20 Box 12A; 7700; Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 350,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 311,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Auditors. Products created in Faingnaert G were not found.
The main activity of Faingnaert G is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Faingnaert G is not available. You also can look at reviews of Faingnaert G, open positions, location of Faingnaert G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Faingnaert G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Faingnaert G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Faingnaert G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Faingnaert G, employees, financial statistics.