Doms W

Contactgegevens Doms W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Doms W: address, phone, fax, email, website, opening hours

Doms W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Liersesteenweg 395; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 28 01 80 (+32-015 28 01 80) 015 28 01 80 (+32-015 28 01 80)

Fax (fax): 015 28 01 88 (+32-015 28 01 88) 015 28 01 88 (+32-015 28 01 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Doms W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Doms W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Doms W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Doms W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Doms W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Doms W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Doms W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Doms W
Products information Doms W

BTW identificatienummer (tax): BE07733795166
Ondernemingsnummer: 5938354492
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 420,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Doms W zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Auditors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Doms W
(Get full report from official database of BE for Doms W)

Aanvulling soorten activiteiten voor Doms W
Addition kinds of activities for Doms W

2211. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
602900. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
20389903. Etnische levensmiddelen, nec, bevroren | Ethnic foods, nec, frozen
26210101. Reinigingspapier | Cleansing paper
34430115. Proces schepen, industrieel: metalen plaat | Process vessels, industrial: metal plate
37249903. Koelsystemen, vliegtuigmotor | Cooling systems, aircraft engine
55990101. Vliegtuig, zelfrijdend | Aircraft, self-propelled
79999918. Nachtclub, geen alcoholische dranken | Night club, not serving alcoholic beverages
80490300. Spraak specialist | Speech specialist
92239903. Huis van correctie, overheid | House of correction, government

Werken bij Doms W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Doms W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Doms W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Doms W. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent procesoperator 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert diverse opdrachten uit ter assistentie van de procesoperator (die de productie volledig aanstuurt) om goede productieresultaten te behalen. Je gevarieerd takenpakket bestaat uit: -Het uitgieten van premixen in de juiste silo's. -Het nemen van stalen en deze analyseren via het snelanalyse toestel. -De rondgang in de fabriek aan de hand van een checklist. -Het meewerken aan preventie en veiligheid op het werk.

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

  • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Huishoudhulp in Sint-Denijs-Westrem / Zwijnaarde (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies jij voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Bijverdienste op dinsdag en/of woensdag in plantenkwekerij (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een plantenkwekerij en -distributiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers die op regelmatige basis kunnen werken op dinsdagen en tijdens drukke momenten op woensdagen. Dit zowel voor de orderpicking als voor de afwerking. Orderpicking: Je staat in voor de correcte picking van bestellingen. Dit doe je manueel aan de hand van codes. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken alsook dat je beschikt over de nodige fitheid om de planten manueel te verplaatsen (heffen, tillen, regelmatig bukken). Afwerking: In de afwerking ben je verantwoordelijk voor het correct labelen van de planten. Dit doe je staand.

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een Accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding, ben je snel beschikbaar en op zoek naar een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Doms W in sociale netwerken
Look for responds of Doms W in social networks

Lees alle opmerkingen voor Doms W. Laat een reactie achter voor Doms W. Doms W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Doms W. Leave a respond for Doms W. Doms W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Doms W op de google maps. Adres en contacten Doms W
Location of Doms W on the google maps. Address and contacts of Doms W

Andere gerelateerde bedrijven als come Doms W Doms W: Embourg F C | ACBT | VAN ROMPAEY ISABELLE | MAISON CIPRIANI | C. LASSOIE

Other related companies as Doms W: Embourg F C | ACBT | VAN ROMPAEY ISABELLE | MAISON CIPRIANI | C. LASSOIE

Doms W is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Doms W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07733795166. Het bedrijf Doms W bevindt zich op het adres: Liersesteenweg 395; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 420,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Auditors. Producten gemaakt in Doms W zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Doms W is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Doms W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Doms W, openstaande posities, locatie van Doms W op de kaart.

Doms W is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Doms W, company assigned to the tax number BE07733795166. The company Doms W is located at the address: Liersesteenweg 395; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 420,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Auditors. Products created in Doms W were not found.
The main activity of Doms W is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Doms W is not available. You also can look at reviews of Doms W, open positions, location of Doms W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Doms W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Doms W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Doms W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Doms W, employees, financial statistics.