Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.
Private companiesBusiness Services • Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.

Contactgegevens Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Lozanastraat 270; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 800 88 00 (+32-03 800 88 00) 03 800 88 00 (+32-03 800 88 00)

Fax (fax): +32 (10) 362-44-25 +32 (10) 362-44-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.
Products information Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.

BTW identificatienummer (tax): BE04556549072
Ondernemingsnummer: 7911499023
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Auditors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.
(Get full report from official database of BE for Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.
Addition kinds of activities for Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.

0761. Boerenarbeiders | Farm labor contractors
3679. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
20130206. Ham, gerookt: van gekocht vlees | Ham, smoked: from purchased meat
28190900. Metaalzouten en verbindingen, behalve natrium, kalium, aluminium | Metal salts and compounds except sodium, potassium, aluminum
34420401. Branddeuren, metaal | Fire doors, metal
35420201. Arbor pressen | Arbor presses
50949905. Zilverwerk of Plated Ware | Silverware or plated ware

Werken bij Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - magazijnwerk - heftruck - manueel werk

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over een rijbewijs C en over de nodige vakbekwaamheidsattesten. Je bent bereid om te werken tussen 06.00 en 16.00 de rijtijden kunnen variëren in functie van de route het volume en het tijdstip van ophalen. Je bent een werker en bent betrokken in wat je doet. Je toont respect voor klanten en collega's en het materiaal dat jou is toevertrouwd. Je bent het uithangbord van de firma.

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op dit moment opzoek naar een technisch – commercieel medewerker binnendienst. Na interne opleiding kan hij/zij de klant onthalen en nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en / of diensten, leveringstermijnen en eventuele naverkoopdiensten. Is verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen. Verzekert een goede communicatie en samenwerking met de collega’s en leveranciers . Vormt zich permanent bij teneinde de nodige technische deskundigheid te vergaren noodzakelijk voor de uitoefening van deze functie. Is verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit HARELBEKE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

  • Student Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Oliver James Associates - Business Analyst Non Life Insurances (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert when it comes to analysis? Have you gained experience within the Insurance industry, more specifically in the Non Life department? Are you available to start a new freelance mission by December the latest? Well, you might be the candidate that I'm looking for. Company My client, a banking company located in Brussels, is seeking to hire a Business Analyst within the Non Life department to work on innovative projects. Think of initiatives as changing the sales flow, speeding up the outpayments - basically, looking for new ways to improve their client's experience. Ideally... You have a Medior to Senior experience as a Business Analyst, You have knowledge of Non Life insurances, You have a strong command of English and preferably a good knowledge of Dutch and French, You are an absolute teamplayer, And you are willing to work in an Agile environment. Interested in hearing more? Feel free to APPLY via the button below. Looking forward to be speaking to you soon!

Zoek naar antwoorden van Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E. in sociale netwerken
Look for responds of Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.. Laat een reactie achter voor Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.. Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.. Leave a respond for Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.. Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E. op de google maps. Adres en contacten Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.
Location of Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E. on the google maps. Address and contacts of Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.

Andere gerelateerde bedrijven als come Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E. Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.: Di Gregorio L | Key West | JEAN-PIERRE CROL | ROBERT ANTOINE | Provoost W

Other related companies as Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E.: Di Gregorio L | Key West | JEAN-PIERRE CROL | ROBERT ANTOINE | Provoost W

Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04556549072. Het bedrijf Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E. bevindt zich op het adres: Lange Lozanastraat 270; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 719,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Auditors. Producten gemaakt in Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E. is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E., openstaande posities, locatie van Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E. op de kaart.

Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E., company assigned to the tax number BE04556549072. The company Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E. is located at the address: Lange Lozanastraat 270; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 719,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Auditors. Products created in Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E. were not found.
The main activity of Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E. is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E. is not available. You also can look at reviews of Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E., open positions, location of Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren bv O.V.V.E., employees, financial statistics.