D'Haens, De Backer & Co BVBA

Contactgegevens D'Haens, De Backer & Co BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'Haens, De Backer & Co BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'Haens, De Backer & Co BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dendermondse steenweg 29; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 78 50 70 (+32-053 78 50 70) 053 78 50 70 (+32-053 78 50 70)

Fax (fax): 053 77 62 74 (+32-053 77 62 74) 053 77 62 74 (+32-053 77 62 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'Haens, De Backer & Co BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'Haens, De Backer & Co BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'Haens, De Backer & Co BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'Haens, De Backer & Co BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'Haens, De Backer & Co BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'Haens, De Backer & Co BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'Haens, De Backer & Co BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'Haens, De Backer & Co BVBA
Products information D'Haens, De Backer & Co BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07903259277
Ondernemingsnummer: 3015167236
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 821,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in D'Haens, De Backer & Co BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Auditors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'Haens, De Backer & Co BVBA
(Get full report from official database of BE for D'Haens, De Backer & Co BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'Haens, De Backer & Co BVBA
Addition kinds of activities for D'Haens, De Backer & Co BVBA

9222. Juridische raad en vervolging | Legal counsel and prosecution
391599. Juweliersmateriaal en lapidair werk, nv | Jewelers' materials and lapidary work, nec
08519903. Plaagbeheer, bos | Pest control services, forest
32990302. Beugels, architectonisch: gips | Brackets, architectural: plaster
33410101. Loodsmelten en raffineren (secundair) | Lead smelting and refining (secondary)
35450304. Bits voor gebruik op draaibanken, planers, shapers, enz. | Bits for use on lathes, planers, shapers, etc.

Werken bij D'Haens, De Backer & Co BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'Haens, De Backer & Co BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'Haens, De Backer & Co BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'Haens, De Backer & Co BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C of CE - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Izegem als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken en ingezet worden om de klant te bedienen met afzetcontainers. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen! Jouw vertreklocatie is Izegem.

  • Productie Operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

  • Reliability engineer (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Maintenance Engineer Reliability is het uw verantwoordelijkheid om de machinebetrouwbaarheid te verhogen en de beschikbaarheid van productie-installatie te verbeteren, de kosten te verlagen, de onderhoudsactiviteiten te optimaliseren en de productiestilstanden tot het absolute minimum te herleiden. - u analyseert de technische storingen en definieert vervolgens de best geschikte oplossing. Deze neemt u op met het team van werkvoorbereiders en leidinggevenden die ervoor zorgen dat de oplossingen uitgevoerd worden. U superviseert de werkvoorbereiding alsook de uitvoering van de werken door de technici. U stuurt bij waar nodig; - u analyseert de werking van de onderhoudsafdeling en definieert verbetervoorstellen die u na overleg verder uitwerkt; - u zoekt naar de oorzaak van veel voorkomende productiestilstanden veroorzaakt door technische defecten van de installatie en definieert vervolgens oplossingen; - het uitwerken & beheren van een preventief en predictief onderhoudsplan behoort ook tot uw taken; - u superviseert de techniekers bij de uitwerking van de door u gedefinieerde oplossingen. U biedt ondersteuning op basis van uw technische kennis en u stuurt bij waar nodig; - het verzorgen van de nodige administratie (werkinstructies, technische fiches, ...) behoort ook tot uw taken

  • Hands-on Teamleader Magazijn (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deelname aan de dagdagelijkse werkzaamheden van de Warehouse Manager Administratieve ondersteuning en back up van de Warehouse Manager o Administratieve verwerking van de leveringen en verkooporders o Opstellen transport documenten o Organiseren van zendingen o Bijhouden prijs- en stocklijsten Personeelsplanning en werkverdeling Aansturen en motiveren van het warehouse team (8) Doen naleven van veiligheidsvoorschriften, arbeidsreglement, hygiënereglement en orde en netheid op de werkvloer

  • Winkelmedewerker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Grobbendonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetsmedewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASCHKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingezet om te gaan poetsen/schoonmaken bij particulieren: vensters wassen, afstoffen, dweilen of schuren, stofzuigen, soms auto's wassen, kasten uitkuisen, ...

  • Servicetechniekers (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: VAN HAUT

    Type: Vaste Job

    Onze firma is een toonaangevend en gereputeerd bedrijf dat merkenimporteur is voor bouwmachines. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor de installatie, herstelling en onderhoud (zowel mechanisch, elektrisch) van ons machineaanbod voor bouwfirma’s dat wij exclusief verdelen in België. De merken in onze portfolio zijn de topmerken op de markt. Na een gedegen opleiding, word je ingeschakeld in onze serviceafdeling. In deze functie maak je volwaardig deel uit van ons serviceteam, hoofdzakelijk voor opdrachten ter plaatse bij ons cliënteel.

  • Kinesist(e) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASCLEPIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

  • Marketing Partner (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. U werkt van thuis uit en krijgt een op maat geleverde opleiding aangereikt.

  • Friturist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Frit - Fontein

    Type: Flexijob

    Je bakt snacks en frietjes. Je beheert de kassa en neemt bestellingen op. Je verzorgt de mise en place van de toonbank. Je leeft de richtlijnen na inzake hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van D'Haens, De Backer & Co BVBA in sociale netwerken
Look for responds of D'Haens, De Backer & Co BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'Haens, De Backer & Co BVBA. Laat een reactie achter voor D'Haens, De Backer & Co BVBA. D'Haens, De Backer & Co BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'Haens, De Backer & Co BVBA. Leave a respond for D'Haens, De Backer & Co BVBA. D'Haens, De Backer & Co BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'Haens, De Backer & Co BVBA op de google maps. Adres en contacten D'Haens, De Backer & Co BVBA
Location of D'Haens, De Backer & Co BVBA on the google maps. Address and contacts of D'Haens, De Backer & Co BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come D'Haens, De Backer & Co BVBA D'Haens, De Backer & Co BVBA: LA BANDE ? BODART | Fayt Laurence | ECOLE FONDAMENTALE | EUROGROS 'T FABRIEKSMEUBEL | LE FOURNIL DU BON GRAIN

Other related companies as D'Haens, De Backer & Co BVBA: LA BANDE ? BODART | Fayt Laurence | ECOLE FONDAMENTALE | EUROGROS 'T FABRIEKSMEUBEL | LE FOURNIL DU BON GRAIN

D'Haens, De Backer & Co BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'Haens, De Backer & Co BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07903259277. Het bedrijf D'Haens, De Backer & Co BVBA bevindt zich op het adres: Dendermondse steenweg 29; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 821,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Auditors. Producten gemaakt in D'Haens, De Backer & Co BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D'Haens, De Backer & Co BVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'Haens, De Backer & Co BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'Haens, De Backer & Co BVBA, openstaande posities, locatie van D'Haens, De Backer & Co BVBA op de kaart.

D'Haens, De Backer & Co BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'Haens, De Backer & Co BVBA, company assigned to the tax number BE07903259277. The company D'Haens, De Backer & Co BVBA is located at the address: Dendermondse steenweg 29; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 821,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Auditors. Products created in D'Haens, De Backer & Co BVBA were not found.
The main activity of D'Haens, De Backer & Co BVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D'Haens, De Backer & Co BVBA is not available. You also can look at reviews of D'Haens, De Backer & Co BVBA, open positions, location of D'Haens, De Backer & Co BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'Haens, De Backer & Co BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'Haens, De Backer & Co BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'Haens, De Backer & Co BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'Haens, De Backer & Co BVBA, employees, financial statistics.