Caerlens W

Contactgegevens Caerlens W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Caerlens W: address, phone, fax, email, website, opening hours

Caerlens W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wiekstraat 141; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 35 67 00 (+32-089 35 67 00) 089 35 67 00 (+32-089 35 67 00)

Fax (fax): +32 (61) 608-99-26 +32 (61) 608-99-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Caerlens W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Caerlens W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Caerlens W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Caerlens W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Caerlens W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Caerlens W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Caerlens W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Caerlens W
Products information Caerlens W

BTW identificatienummer (tax): BE05932037353
Ondernemingsnummer: 6210815429
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 297,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Caerlens W zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Auditors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Caerlens W
(Get full report from official database of BE for Caerlens W)

Aanvulling soorten activiteiten voor Caerlens W
Addition kinds of activities for Caerlens W

3199. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
7336. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design
799905. Fiets- en motorfietsverhuur | Bicycle and motorcycle rental services
26210200. Parchment, securites en bankbiljetten | Parchment, securites, and bank note papers
86610100. Kerken, tempels en heiligdommen | Churches, temples, and shrines
96510404. Reglement, diverse commerciële sectoren, lokale overheden | Regulation, miscellaneous commercial sectors, local government

Werken bij Caerlens W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Caerlens W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Caerlens W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Caerlens W. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectleider zoeken we een kandidaat die volgende taken op zich wil nemen: Verantwoordelijk zijn voor het gehele bouwproject van opstart tot oplevering; Behartigen van klantenbelangen tijdens het bouwdossier; Opmaak uitvoeringsdossier en controle van de werf; Adviseren van klanten gedurende het bouwproces; Aanstellen van onderaannemers bijwonen van werfvergaderingen planningen bijsturen en bewaken; Verantwoordelijk zijn voor het financiële luik van het project.

  • Huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tielt-Winge Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels 3x 8u/week in max. 3 gastgezinnen (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk koken, ev. daarnaast ook poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Rupskraanmachinist (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Voor het bedienen van een rupskraan Voornaamste werk is sleuven graven en buizen leggen Vrachtwagens laden en werken met een breekhamer

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: epTechnieken

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

  • PERSONEN VOOR BIJLES EN STUDIEBEGELEIDING (regio DIKSMUIDE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: DIK2018

  • Logopedist(e) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van kinderen met taal- spraak- en leermoeilijkheden.

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

Zoek naar antwoorden van Caerlens W in sociale netwerken
Look for responds of Caerlens W in social networks

Lees alle opmerkingen voor Caerlens W. Laat een reactie achter voor Caerlens W. Caerlens W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Caerlens W. Leave a respond for Caerlens W. Caerlens W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Caerlens W op de google maps. Adres en contacten Caerlens W
Location of Caerlens W on the google maps. Address and contacts of Caerlens W

Andere gerelateerde bedrijven als come Caerlens W Caerlens W: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | KVHL | CETA | BINGO NUTS | VAN DER GUCHT DIRK

Other related companies as Caerlens W: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | KVHL | CETA | BINGO NUTS | VAN DER GUCHT DIRK

Caerlens W is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Caerlens W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05932037353. Het bedrijf Caerlens W bevindt zich op het adres: Wiekstraat 141; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 297,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Auditors. Producten gemaakt in Caerlens W zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Caerlens W is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Caerlens W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Caerlens W, openstaande posities, locatie van Caerlens W op de kaart.

Caerlens W is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Caerlens W, company assigned to the tax number BE05932037353. The company Caerlens W is located at the address: Wiekstraat 141; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 297,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Auditors. Products created in Caerlens W were not found.
The main activity of Caerlens W is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Caerlens W is not available. You also can look at reviews of Caerlens W, open positions, location of Caerlens W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Caerlens W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Caerlens W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Caerlens W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Caerlens W, employees, financial statistics.