MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA

Contactgegevens MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ch De Wavre 1805 1160 Auderghem, België

Telefoon (phone): 32.26 75 05 90 32.26 75 05 90

Fax (fax): 32.26 72 90 46 32.26 72 90 46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA
Products information MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA

BTW identificatienummer (tax): BE07351196289
Ondernemingsnummer: 8147430419
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 548,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Hi-fi and stereo systems

Product categorie (product category): Audio-visual; Household appliances; Telecommunications

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA
(Get full report from official database of BE for MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA
Addition kinds of activities for MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA

28190501. Potash alum | Potash alum
32590101. Ruis, verglaasde klei | Conduit, vitrified clay
34430106. Digesters, proces: metalen plaat | Digesters, process: metal plate
36120103. Huidige beperkende reactoren, elektrisch | Current limiting reactors, electrical
86999900. Lidmaatskapsorganisaties, nec, nec | Membership organizations, nec, nec

Werken bij MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

  • Schrijnwerker voor machine afdeling (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren machinale houtbewerker. Je weet hoe je moet werken op de tafelfreesmachine, de breedbandschuurmachine, de langgatboor, de vierzijdige schaafmachine, ... Je kan probleemloos worden ingezet voor de assembalge van schrijnwerk. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • CNC Frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Frezen van machine-onderdelen; - Stukwerk in kleine series frezen.

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brasschaat – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • LESGEVER ZWEMMEN (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een eenmalige opdracht in Zedelgem op 27 december zijn we op zoek naar een lesgever zwemmen. De les wordt gegeven aan kinderen uit het lager onderwijs van 16:45 - 20:30 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • Gemotiveerde hulpontkister (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een hulpontkister Onze klant is actief als handelaar in bouw- en afwerkingsmaterialen; Taken: Je maakt bekistingsstukken los en je maakt ze schoon Je ruimt de tafels af door het overblijvend beton en de lijmresten los te maken Je helpt de ontkister als dit nodig is Je legt het ijzer en andere producten klaar en je zorgt voor een propere werkruimte

  • Ervaren Teamlead Service Desk @ Brussels Airport Company (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: AUSY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Service Desk Teamlead heb je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse operationele leiding van de Service Desk (SD). Deze interne SD geeft ondersteuning aan alle medewerkers van onze klant. De SD bestaat uit een team van een tiental engineers. Zowel onze Support Engineers als verschillende lopende IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. We verwachten van jou vooral dat je op zoek zal gaan naar algemene verbeteringen, lopende processen analyseert. Als SD Teamlead bestaat je takenpakket uit: Dagelijkse opvolging en rapportering van de te behalen SLA’s en KPI’s Huidige pijnpunten detecteren en processen uitwerken om deze te verbeteren Dialoog houden met team en overleg met andere afdelingen, alsook management Operationele leiding en opvolging van escalatiemanagement Planning en organisatie van de Service Desk Dagelijkse aanspreekpunt voor de engineers met coachen, motiveren, bijsturing en opvolging Opvolging van kleinere projecten van A tot Z

  • Onderhoudsmechanicien mét kennis lassen (schoolverlaters ook welkom) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor: Herstellaswerk (inox - halfautomaat en TIG) Onderhoud installaties (pompen, lagers, reductoren, transportbanden, centrifuges, aflsuiters, leidingen …) Kleine electriciteitswerken (attest BA4 – BA5) Kleine constructies maken en plaatsen: draaien, frezen, plooien, boren, slijpen,... Bedoeling is om binnen 2 jaar door te groeien naar de functie van hoofdtechnieker. Bedrijfsprofiel: Onze klant is marktleider in België, Luxemburg en Frankrijk voor het inzamelen van gebruikte frituurolie. 

  • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA in sociale netwerken
Look for responds of MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA. Laat een reactie achter voor MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA. MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA. Leave a respond for MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA. MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA op de google maps. Adres en contacten MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA
Location of MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA on the google maps. Address and contacts of MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA: GODELIEVE MENNES | Van Vlem M | L?ILOT DE BEAUT? | JEAN-PIERRE BUYLE | PIZZA CHRONO

Other related companies as MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA: GODELIEVE MENNES | Van Vlem M | L?ILOT DE BEAUT? | JEAN-PIERRE BUYLE | PIZZA CHRONO

MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07351196289. Het bedrijf MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA bevindt zich op het adres: Ch De Wavre 1805 1160 Auderghem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 548,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Audio-visual; Household appliances; Telecommunications. Lijst met producten zijn Hi-fi and stereo systems.
De hoofdactiviteit van MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA, openstaande posities, locatie van MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA op de kaart.

MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA, company assigned to the tax number BE07351196289. The company MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA is located at the address: Ch De Wavre 1805 1160 Auderghem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 548,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Audio-visual; Household appliances; Telecommunications. List of products are Hi-fi and stereo systems.
The main activity of MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA is not available. You also can look at reviews of MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA, open positions, location of MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA, employees, financial statistics.