LIMIT GROUP NV

Contactgegevens LIMIT GROUP NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIMIT GROUP NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIMIT GROUP NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Alfred Nichelsstr 6 9300 Aalst, België

Telefoon (phone): 32.53 77 36 36 32.53 77 36 36

Fax (fax): 32.53 77 19 88 32.53 77 19 88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIMIT GROUP NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIMIT GROUP NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIMIT GROUP NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIMIT GROUP NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIMIT GROUP NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIMIT GROUP NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIMIT GROUP NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIMIT GROUP NV
Products information LIMIT GROUP NV

BTW identificatienummer (tax): BE09064514160
Ondernemingsnummer: 6395660400
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 150,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Hi-fi and stereo systems

Product categorie (product category): Audio-visual; Household appliances; Telecommunications

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIMIT GROUP NV
(Get full report from official database of BE for LIMIT GROUP NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIMIT GROUP NV
Addition kinds of activities for LIMIT GROUP NV

3931. Muziekinstrumenten | Musical instruments
14990305. IJsland spar (optische kwaliteit calcite) mijnbouw | Iceland spar (optical grade calcite) mining
24210303. Kiln drogen van timmerhout | Kiln drying of lumber
34210103. Mesbladen en blanks | Knife blades and blanks
34230201. Loodguns of gereedschap, hand: elektrisch | Soldering guns or tools, hand: electric
38120502. Warfare tegenmaatregelapparatuur | Warfare counter-measure equipment
38420111. Stralingsafscherming schorten, handschoenen, lakens, enz. | Radiation shielding aprons, gloves, sheeting, etc.
44990305. Steamship leasing | Steamship leasing
83610402. Oud soldatenhuis | Old soldiers' home
96510204. Looncontrolebureau, overheid | Wage control agency, government

Werken bij LIMIT GROUP NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIMIT GROUP NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIMIT GROUP NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIMIT GROUP NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Ervaren Mechanieker/carrossier - Exclusieve autogarage (Regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een exclusieve autogarage in de regio van Gent zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker/carrossier. De vacature staat open door groei van het bedrijf. Je wordt tewerkgesteld in een team van 3 carrossiers. Uw takenpakket: Je staat in voor de herstellingen of vervangingen van beschadigde stukken. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage, montage, plaatwerk, spuiten,... Om deze werken uit te voeren werk je in het atelier.

  • Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, boodschappen doen, koken, ramen wassen, toezien op productvoorraad, enz.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: t-interim

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp, voor REGIO HALLE: Lembeek, Buizingen, Dworp, Sint-Pieters-Leeuw,..., doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer (wagen - bromfiets) is een must, anders vergoeding vervoerkosten

  • HUISHOUDHULP KNOKKE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Junior Accounting Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: CONSELLO CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor boekhouden? Zin voor initiatief en wil je graag een impact hebben op een organisatie? Dan is de functie van Junior Accounting Consultant zeker iets voor jou. Als consultant werk je in opdracht van organisaties uit verschillende sectoren. Een opdracht kan drie maanden duren, maar evengoed een jaar of zelfs langer. Het kan onder meer gaan om een vervanging van een zieke collega, het opvangen van een tijdelijke piek of … . De opdrachten sluiten aan bij je interesses en vallen onder één van volgende domeinen Accounts Receivable, Accounts Payable en General Ledger. Enkele voorbeelden van concrete taken zijn: het controleren en inboeken van aan- en verkoopfacturen; diverse boekingen; het controleren en inboeken van financiële verrichtingen;

  • Tekenaar HVAC (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt installaties voor verwarming, ventilatie, klimatisatie en sanitair Je maakt de ontwerp- en uitvoeringstekeningen op in Stabicad en Revit Je doet de nodige berekeningen, zoals de dimensionering van luchtkanalen, koel- en verwarmingsleidingen en bijhorende appendages Je doet de coördinatie met andere loten in het 3D-model van het project Als het nodig is, neem je contact op met de klant, het studiebureau of leveranciers

  • Auticoach (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van LIMIT GROUP NV in sociale netwerken
Look for responds of LIMIT GROUP NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIMIT GROUP NV. Laat een reactie achter voor LIMIT GROUP NV. LIMIT GROUP NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIMIT GROUP NV. Leave a respond for LIMIT GROUP NV. LIMIT GROUP NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIMIT GROUP NV op de google maps. Adres en contacten LIMIT GROUP NV
Location of LIMIT GROUP NV on the google maps. Address and contacts of LIMIT GROUP NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LIMIT GROUP NV LIMIT GROUP NV: BOULANGERIE REGAL | ANN DE GERSEM | PAYSAGE CANTILLON SERGE | BUREAU DE ETUDES H LOUIS SA | leeway

Other related companies as LIMIT GROUP NV: BOULANGERIE REGAL | ANN DE GERSEM | PAYSAGE CANTILLON SERGE | BUREAU DE ETUDES H LOUIS SA | leeway

LIMIT GROUP NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIMIT GROUP NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09064514160. Het bedrijf LIMIT GROUP NV bevindt zich op het adres: Alfred Nichelsstr 6 9300 Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 150,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Audio-visual; Household appliances; Telecommunications. Lijst met producten zijn Hi-fi and stereo systems.
De hoofdactiviteit van LIMIT GROUP NV is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIMIT GROUP NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIMIT GROUP NV, openstaande posities, locatie van LIMIT GROUP NV op de kaart.

LIMIT GROUP NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIMIT GROUP NV, company assigned to the tax number BE09064514160. The company LIMIT GROUP NV is located at the address: Alfred Nichelsstr 6 9300 Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 150,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Audio-visual; Household appliances; Telecommunications. List of products are Hi-fi and stereo systems.
The main activity of LIMIT GROUP NV is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LIMIT GROUP NV is not available. You also can look at reviews of LIMIT GROUP NV, open positions, location of LIMIT GROUP NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIMIT GROUP NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIMIT GROUP NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIMIT GROUP NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIMIT GROUP NV, employees, financial statistics.