Mediadiffusion ASBL

Contactgegevens Mediadiffusion ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mediadiffusion ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mediadiffusion ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place des Wallons 75; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België

Telefoon (phone): 010 45 06 82 (+32-010 45 06 82) 010 45 06 82 (+32-010 45 06 82)

Fax (fax): 010 45 11 74 (+32-010 45 11 74) 010 45 11 74 (+32-010 45 11 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mediadiffusion ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mediadiffusion ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mediadiffusion ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mediadiffusion ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mediadiffusion ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mediadiffusion ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mediadiffusion ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mediadiffusion ASBL
Products information Mediadiffusion ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE09654754638
Ondernemingsnummer: 6877136230
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 411,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Multimedia - Systems & productions

Product categorie (product category): Audio-visual realizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mediadiffusion ASBL
(Get full report from official database of BE for Mediadiffusion ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mediadiffusion ASBL
Addition kinds of activities for Mediadiffusion ASBL

6061. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
513799. Dames- en kinderkleding, nec | Women's and children's clothing, nec
31490102. Sandalen, behalve rubber of plastic: kinderen | Sandals, except rubber or plastic: children's
34330200. Kamer- en wandverwarmers, inclusief radiatoren | Room and wall heaters, including radiators
35489904. Lasdraad, kaal en gecoat | Welding wire, bare and coated
35560202. Koekjes snijden dood | Biscuit cutting dies
35969906. Spoorwegschalen | Railroad track scales
39520100. Kunstenaars materialen, behalve potloden en leidingen | Artists' materials, except pencils and leads

Werken bij Mediadiffusion ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mediadiffusion ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mediadiffusion ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mediadiffusion ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je behandelt aanvragen van offertes en orders en zorgt dat de klant deze tijdig ontvangt. - Je zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van aanvragen en klantenorders. - Samen met je collega's bied jij de klant first class service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van cross- en upsell mogelijkheden, maar ook op downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • Orderpicker (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een leuk familiebedrijf zijn we op zoek naar gedreven en positief ingestelde collega\\\'s die willen werken in de logistieke omgeving. Taken: - Je gaat aan de slag als orderpicker in het magazijn. - Met behulp van de scanner verzamel je onderdelen voor onze klant. - Je zorgt ervoor dat elk onderdeel wordt voorzien van een label en geplaatst wordt op de juiste plaats. - Alles moet gecontroleerd worden op kwantiteit en kwaliteit. - Werkruimte netjes houden is ook een belangrijke taak.

  • Teamleider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal het team aansturen van de vulploeg en hen hierin opleiden via regelmatig overleg je organiseert de ontvangst van goederen en bent verantwoordelijk voor de juiste voorraden, het afprijzen van artikelen en registreren en afvoeren van te vernietigen artikelen je leeft de opgestelde hygiënenormen na en werkt volgens de vastgestelde veiligheidsprocedures je zorgt voor het behalen van de vastgestelde productiviteitsnormen je zal mede verantwoordelijk zijn voor het openen en sluiten van de winkel zelf fungeer je als voorbeeld wat betreft klantvriendelijkheid en de cultuurwaarden je plant medewerkers in en zet uren in op basis van het vastgestelde budget en de verwachte goederenstroom. Je zorgt voor vervanging bij ziekte medewerkers bij afwezigheid van de bedrijfsleider of de assistent zal je mee instaan voor het aansturen van de winkel je draagt bij aan de werving en selectie van medewerkers verkoopklaar en signaleert talentvolle winkelbedienden om dit door te geven aan het management

  • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • Verpleegkundige Urologie (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een multidisciplinair team op de afdeling Urologie van het ziekenhuis op de campus Aalst. De equipe bestaat uit: artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. Samen met je collega’s sta je in voor het bieden van kwalitatief hoogstaande totaalzorg aan patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van de patiënt. Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving Je hebt een sterke interesse in urologie Je draagt verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg. Je legt activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde  Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5). Je mag voorafgaande ervaring hebben, doch ook schoolverlaters komen in aanmerking Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch Je benadert patiënten op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijk contact niet uit het oog Je kan accuraat rapporteren aan collega's, leidinggevenden en geneesheren Aanbod Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond-, weekend- en nachtshift (na inloopperiode) Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager, 053 72 48 75Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link: waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd cv geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.Mogen wij u daarom vragen om uw cv op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.  

  • Zelfstandige verkoper parfums (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Via een uitgewerkt concept laat je de parfums testen

  • Longarts (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ENDOCRINOLOOG m/v De dienst endocrinologie is op zoek naar een endocrinoloog voor het verder uitbouwen van de dienst De dienst endocrinologie bestaat momenteel uit een team van 2 endocrinologen. Wij bieden : - Een samenwerking met een team endocrinologen in samenwerking met Jessa Hasselt

  • Freelance lesgevers | Asse (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: G4S

    Type: Zelfstandige activiteit

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. G4S Training & Consultancy heeft gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring om zich verder te specialiseren in bepaalde materies en hierover opleidingen aan te bieden. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar opleidingen zijn we op zoek naar diverse freelance lesgevers. Als freelance lesgever kan je ingeschakeld worden om één van onze talrijke opleidingen te geven. Heb je ervaring in of kennis van één van de onderstaande domeinen en wil je graag jouw kennis delen, aarzel dan zeker niet om te solliciteren: Bewakingsagenten met een beroepservaring van minimum 3 jaar Leidinggevende personeelsleden (type A of B) met een beroepservaring in de bewakingssector van minimum 3 jaar Een grondige technische kennis m.b.t. beveiligingsproducten (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking) met een beroepservaring van minimum 3 jaar Vergunde veiligheidsadviseurs met een beroepservaring van minimum 3 jaar Preventieadvisieurs (niveau 1 of 2) met een beroepservaring van minimum 3 jaar

  • AFWASSER/flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RESTAURANT SANS CRAVATE

    Type: Flexijob

    Je doet de afwas (hoofdzakelijk machinaal). Je werkt op vrijdag en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van Mediadiffusion ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Mediadiffusion ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mediadiffusion ASBL. Laat een reactie achter voor Mediadiffusion ASBL. Mediadiffusion ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mediadiffusion ASBL. Leave a respond for Mediadiffusion ASBL. Mediadiffusion ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mediadiffusion ASBL op de google maps. Adres en contacten Mediadiffusion ASBL
Location of Mediadiffusion ASBL on the google maps. Address and contacts of Mediadiffusion ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Mediadiffusion ASBL Mediadiffusion ASBL: ROLAND SCHINCKUS | KRIBBE 'T PADDESTOELTJE | J.A. CREMADES | ERIC PEERBOOM | SANICOMFORT NV

Other related companies as Mediadiffusion ASBL: ROLAND SCHINCKUS | KRIBBE 'T PADDESTOELTJE | J.A. CREMADES | ERIC PEERBOOM | SANICOMFORT NV

Mediadiffusion ASBL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mediadiffusion ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09654754638. Het bedrijf Mediadiffusion ASBL bevindt zich op het adres: Place des Wallons 75; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 411,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Audio-visual realizations. Lijst met producten zijn Multimedia - Systems & productions.
De hoofdactiviteit van Mediadiffusion ASBL is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mediadiffusion ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mediadiffusion ASBL, openstaande posities, locatie van Mediadiffusion ASBL op de kaart.

Mediadiffusion ASBL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mediadiffusion ASBL, company assigned to the tax number BE09654754638. The company Mediadiffusion ASBL is located at the address: Place des Wallons 75; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 411,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Audio-visual realizations. List of products are Multimedia - Systems & productions.
The main activity of Mediadiffusion ASBL is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Mediadiffusion ASBL is not available. You also can look at reviews of Mediadiffusion ASBL, open positions, location of Mediadiffusion ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mediadiffusion ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mediadiffusion ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mediadiffusion ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mediadiffusion ASBL, employees, financial statistics.