Axell Communication SCRL ASBL

Contactgegevens Axell Communication SCRL ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Axell Communication SCRL ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Axell Communication SCRL ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Centre 81; 6927; Tellin (Resteigne), België

Telefoon (phone): 084 38 82 26 (+32-084 38 82 26) 084 38 82 26 (+32-084 38 82 26)

Fax (fax): 084 38 82 32 (+32-084 38 82 32) 084 38 82 32 (+32-084 38 82 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Axell Communication SCRL ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Axell Communication SCRL ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Axell Communication SCRL ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Axell Communication SCRL ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Axell Communication SCRL ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Axell Communication SCRL ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Axell Communication SCRL ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Axell Communication SCRL ASBL
Products information Axell Communication SCRL ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE07199035644
Ondernemingsnummer: 9794830322
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Axell Communication SCRL ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Audio-visual realizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Axell Communication SCRL ASBL
(Get full report from official database of BE for Axell Communication SCRL ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Axell Communication SCRL ASBL
Addition kinds of activities for Axell Communication SCRL ASBL

333999. Primaire nonferro metalen, nec, nec | Primary nonferrous metals, nec, nec
14999915. Quartz kristal (pure) mijnbouw | Quartz crystal (pure) mining
29520105. Teerpapier, dakbedekking | Tar paper, roofing
33419913. Tin smelting en raffinage (secundair) | Tin smelting and refining (secondary)
34210106. Tafelgerei, behalve met handgrepen van metaal | Table cutlery, except with handles of metal
36469901. Plafondsystemen, lichtgevend | Ceiling systems, luminous
39999943. Window squegees | Window squegees
96210202. Autorecentrum licentie- en inspectiebureau, overheid | Motor carrier licensing and inspection office, government

Werken bij Axell Communication SCRL ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Axell Communication SCRL ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Axell Communication SCRL ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Axell Communication SCRL ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Dakwerker schuine daken (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ben je iemand die graag buiten en op hoogte werkt. Voor deze vacature bestaat jouw takenpakket uit het volgende: dak uitzetten spanten plaatsen timmerwerken uitvoeren isolatie plaatsen EPDM plaatsen gevelbekleding plaatsen pannen en leien leggen zinkwerken uitvoeren

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde thuishelper (BEERSE) via dienstencheques (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Beerse? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Telefoondispatcher/studentenjob (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Studentenjob

    Telefonische oproepen beantwoorden en ritten verdelen. Ritverwerking via computersysteem. Planmatig kunnen werken. Weekendwerk/nachtdienst.Aangename manier om als student een centje bij te verdienen. U dient wel 18 jaar te zijn

  • Jobstudent (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

  • schilder - decorateur (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: PLANCKE TOM

    Type: Vaste Job

    Samen met de zaakvoerder voert u diverse schilder- en decoratiewerken uit zowel binnen als buiten. Geïnteresseerd? Solliciteer onmiddellijk!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T LOGOBLOK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

  • Pediatrisch Kinesitherapeut (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut binnen de multidisciplinaire groepspraktijk Flink! in Stekene. De doelgroep bestaat uit kinderen van 0 tot 16 jaar. Diverse problematieken komen aan bod en worden bekeken vanuit een ruim kader. Na de schooluren gaat de therapie in de praktijk door, tijdens de lesuren zijn er ook school- en huisbezoeken.

Zoek naar antwoorden van Axell Communication SCRL ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Axell Communication SCRL ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Axell Communication SCRL ASBL. Laat een reactie achter voor Axell Communication SCRL ASBL. Axell Communication SCRL ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Axell Communication SCRL ASBL. Leave a respond for Axell Communication SCRL ASBL. Axell Communication SCRL ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Axell Communication SCRL ASBL op de google maps. Adres en contacten Axell Communication SCRL ASBL
Location of Axell Communication SCRL ASBL on the google maps. Address and contacts of Axell Communication SCRL ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Axell Communication SCRL ASBL Axell Communication SCRL ASBL: FLGOSSELIN WORLD WIDE MOVING NV | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | Kinaux P | Vangoidsenhoven & Van Remoortel Advocaten | D'HONT

Other related companies as Axell Communication SCRL ASBL: FLGOSSELIN WORLD WIDE MOVING NV | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | Kinaux P | Vangoidsenhoven & Van Remoortel Advocaten | D'HONT

Axell Communication SCRL ASBL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Axell Communication SCRL ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07199035644. Het bedrijf Axell Communication SCRL ASBL bevindt zich op het adres: Rue du Centre 81; 6927; Tellin (Resteigne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Audio-visual realizations. Producten gemaakt in Axell Communication SCRL ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Axell Communication SCRL ASBL is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Axell Communication SCRL ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Axell Communication SCRL ASBL, openstaande posities, locatie van Axell Communication SCRL ASBL op de kaart.

Axell Communication SCRL ASBL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Axell Communication SCRL ASBL, company assigned to the tax number BE07199035644. The company Axell Communication SCRL ASBL is located at the address: Rue du Centre 81; 6927; Tellin (Resteigne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Audio-visual realizations. Products created in Axell Communication SCRL ASBL were not found.
The main activity of Axell Communication SCRL ASBL is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Axell Communication SCRL ASBL is not available. You also can look at reviews of Axell Communication SCRL ASBL, open positions, location of Axell Communication SCRL ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Axell Communication SCRL ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Axell Communication SCRL ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Axell Communication SCRL ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Axell Communication SCRL ASBL, employees, financial statistics.