VANERUM - WEYEL NV

Contactgegevens VANERUM - WEYEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANERUM - WEYEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANERUM - WEYEL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kleine Schaluinweg 7; 3290; Diest, België

Telefoon (phone): 070 22 26 00 (+32-070 22 26 00) 070 22 26 00 (+32-070 22 26 00)

Fax (fax): 070 22 26 01 (+32-070 22 26 01) 070 22 26 01 (+32-070 22 26 01)

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANERUM - WEYEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANERUM - WEYEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANERUM - WEYEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANERUM - WEYEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANERUM - WEYEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANERUM - WEYEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANERUM - WEYEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANERUM - WEYEL NV
Products information VANERUM - WEYEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE06635711669
Ondernemingsnummer: 2328796386
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 549,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Building signalling; Furniture - School; Teaching materials; Furniture - Office; Videoconferencing systems

Product categorie (product category): Audio-visual material

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANERUM - WEYEL NV
(Get full report from official database of BE for VANERUM - WEYEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANERUM - WEYEL NV
Addition kinds of activities for VANERUM - WEYEL NV

17999941. Beschermende voeringinstallatie, ondergronds (riolering, enz.) | Protective lining installation, underground (sewage, etc.)
27619904. Fanfold vormen | Fanfold forms
28920107. Loodstyphnate (explosieve) | Lead styphnate (explosive)
30691008. Laken, hard rubber | Sheets, hard rubber
36489900. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
37310204. Patrouilleboten, gebouw en reparatie | Patrol boats, building and repairing
73530101. Olievelduitrusting, verhuur of leasing | Oil field equipment, rental or leasing

Werken bij VANERUM - WEYEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANERUM - WEYEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANERUM - WEYEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANERUM - WEYEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • AUTOMECANICIEN (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PEETERS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens Montage accessoires op wagens

  • Koeltechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    onderhoud en herstel van technische klimaat- en koelsystemen zelfstandig en nauwkeurig werken je werkt binnnen en buiten je werkt op verplaatsing je werkt bij hoge en lage temperaturen

  • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 u per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,woensdag en op donderdag , telkens in de voormiddag.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.Er dient elke dag gekookt te worden voor dit gastgezin bestaande uit twee drukbezette zakenmensen.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Vaalbeek, 8 uur per week (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Vaalbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en de strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • schoonmaak(st)ers (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: PWA HAALTERT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in de gemeente groot Haaltert. Niet enkel schoonmaken kan er soms gevraagd worden maar volgende taken kunnen ook gevraagd worden om uitgevoerd te worden strijken, maaltijden bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds of voltijds contract waarbij we rekening proberen te houden met de samen afgesproken werkuren.

  • Jobstudent cafetariamedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Een gekende firma is op zoek naar een keukenhulp/ zaalhulp. Je helpt mee in hun cafetaria/restaurant met het opdienen en afruimen in de zaal. Daarnaast kan je af en toe bijspringen bij het bereiden van salades, broodjes, pannenkoeken en lekkere wafels. Je kan goed hoofdrekenen en gaat betrouwbaar om met geld. Ben je gemotiveerd? Heb je relevante ervaring in de horeca? Heb je een goed voorkomen en spreek je vlot Nederlands? Dan is deze toffe weekendjob voor jou!

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • Laborant (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Vaste Job

    Je voert de noodzakelijke analyses uit in het labo ter ondersteuning van de procesopvolging (anaerobe vergisting). Aanvullend voer je analyses uit op biomassa- en afvalstromen. Je laat externe labo’s stalen nemen en hebt de nodige contacten met hen. Je neemt stalen op verplaatsing en ondersteunt de collega’s op de verschillende sites hierin. Je registreert, beheert en rapporteert analyseresultaten van in- en uitgaande stromen en bewaakt met een kritisch oog de kwaliteit hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte communicatie en doorgave van informatie naar de collega’s van exploitatie en de commerciële afdeling. · Je kalibreert de toestellen en verzorgt mee de noodzakelijke labo-gerelateerde aankopen bij leveranciers. Je bent bereid je frequent te verplaatsen naar onze site in Grobbendonk en andere sites in Vlaanderen.

  • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

  • bancair medewerker kantoren (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: RDT FINCO

    Type: Vaste Job

    Voor onze zelfstandige ING bankkantoren Alken, Stevoort, Kuringen en Diepenbeek zijn wij op zoek naar (m/v) enthousiaste en gemotiveerde medewerkers Behoort pro-actieve dienstverlening tot jouw DNA en wens jij graag deel uit te maken van ons team? Stuur dan een e-mail met uw CV en motivatie naar [email protected].

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (NAMEN)

    Regio: NAMEN

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

Zoek naar antwoorden van VANERUM - WEYEL NV in sociale netwerken
Look for responds of VANERUM - WEYEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANERUM - WEYEL NV. Laat een reactie achter voor VANERUM - WEYEL NV. VANERUM - WEYEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANERUM - WEYEL NV. Leave a respond for VANERUM - WEYEL NV. VANERUM - WEYEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANERUM - WEYEL NV op de google maps. Adres en contacten VANERUM - WEYEL NV
Location of VANERUM - WEYEL NV on the google maps. Address and contacts of VANERUM - WEYEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VANERUM - WEYEL NV VANERUM - WEYEL NV: Boudry M | GLASDESIGN | Syrinx | MOBISTAR BUSINESS CENTER | AMB SANITAIRE

Other related companies as VANERUM - WEYEL NV: Boudry M | GLASDESIGN | Syrinx | MOBISTAR BUSINESS CENTER | AMB SANITAIRE

VANERUM - WEYEL NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANERUM - WEYEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06635711669. Het bedrijf VANERUM - WEYEL NV bevindt zich op het adres: Kleine Schaluinweg 7; 3290; Diest. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 549,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Audio-visual material. Lijst met producten zijn Building signalling; Furniture - School; Teaching materials; Furniture - Office; Videoconferencing systems.
De hoofdactiviteit van VANERUM - WEYEL NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANERUM - WEYEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANERUM - WEYEL NV, openstaande posities, locatie van VANERUM - WEYEL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

VANERUM - WEYEL NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANERUM - WEYEL NV, company assigned to the tax number BE06635711669. The company VANERUM - WEYEL NV is located at the address: Kleine Schaluinweg 7; 3290; Diest. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 549,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Audio-visual material. List of products are Building signalling; Furniture - School; Teaching materials; Furniture - Office; Videoconferencing systems.
The main activity of VANERUM - WEYEL NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANERUM - WEYEL NV is not available. You also can look at reviews of VANERUM - WEYEL NV, open positions, location of VANERUM - WEYEL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANERUM - WEYEL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANERUM - WEYEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANERUM - WEYEL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANERUM - WEYEL NV, employees, financial statistics.