Stienon

Contactgegevens Stienon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stienon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stienon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Barth茅l茅my 37; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 512 32 33; 02 512 35 23 (+32-02 512 32 33; 02 512 35 23) 02 512 32 33; 02 512 35 23 (+32-02 512 32 33; 02 512 35 23)

Fax (fax): 02 514 08 83 (+32-02 514 08 83) 02 514 08 83 (+32-02 514 08 83)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stienon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stienon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stienon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stienon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stienon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stienon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stienon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stienon
Products information Stienon

BTW identificatienummer (tax): BE07956268310
Ondernemingsnummer: 2392517089
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 494,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Congresses (Organization of); Video - Equipment - Hiring; Seminars (Organisation of); Interpreters; Sound systems & equipment - Mfg. & Whol

Product categorie (product category): Audio-visual material

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stienon
(Get full report from official database of BE for Stienon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stienon
Addition kinds of activities for Stienon

027900. Dierspecialiteiten, nec | Animal specialties, nec
208502. Cordials en voorgemengde alcoholische cocktails | Cordials and premixed alcoholic cocktails
50750109. Ventilators, verwarmings- en ventilatieapparatuur | Fans, heating and ventilation equipment
73590201. Coin-operated video game verhuur | Coin-operated video game rental
89999902. Redactie dienst | Editorial service

Werken bij Stienon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stienon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stienon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stienon. Looking for open vacancies in other companies

  • BARMEDEWERKER/STER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klein hotel regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een barmedewerker/ster. Je staat in voor bediening van klanten, je staat in voor de bar.

  • PLC programmeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het opvolgen van projecten bij verschillende klanten - het programmeren van de PLC's en in gebruik stellen van machines - begeleiden van de klanten in het volledige proces, bij vragen,...

  • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

  • HUISHOUDHULP VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Job-in't-Goor – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • Informaticus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een callcenter zijn we op zoek naar een ICT'er. U wordt deeltijds tewerkgesteld. Takenpakket: - problemen verhelpen (server, lijnen, computers) - automatiseren van het proces - programmatie - administratie - u bent tijdens de werkuren van het callcenter ook steeds beschikbaar (telefonisch, mail, ...) met raad en daad

  • Kapper/kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KAPPERSSALON DIRK

    Type: Studentenjob

    Voor ons kapsalon te Halle zijn wij op zoek naar een jobstudent kapper of kapster voor juli en/of augustus. Je zal instaan voor wassen, kleuren, permanenten en brushen van de haren van onze klanten.

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • Onderhoudstechnieker Dagdienst - Regio Kempen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een functie als Onderhoudstechnieker in dagdienst? Vind jij daarnaast persoonlijke en technische ontwikkeling zeer belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres! Het gebied waarbinnen jij zal uitblinken: Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanpassen van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud: geplande inspecties en herstellingen uitvoeren Je zal instaan voor de begeleiding van toegewezen contractoren Je neemt initiatief en je doet verbeteringsvoorstellen Met deze vaardigheden pas jij perfect in deze functie Bij voorkeur heb je een A2 Elektromechanica / Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring Je hebt al 1 of 2 jaar ervaring als technieker achter de rug Of je bent een schoolverlater met een relevante stage Brede kennis op het gebied van mechanica en elektriciteit 3 redenen waarom je hier zou willen werken! Zeer aantrekkelijk salarispakket (bediendecontract) Leercultuur: interne en externe opleidingen Internationaal familiebedrijf Waar het allemaal gebeurt Je zal hier tewerkgesteld worden in een familiebedrijf dat een enorme groei heeft gekend en ondertussen vestigingen heeft over de hele wereld. In deze onderneming hecht men bovendien enorm veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden heerst er hier een leercultuur, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie van Technieker Dagdienst? Solliciteer nu CV naar Valérie Diesbecq via Als je meer informatie wilt over deze functie of vergelijkbare functies, bel dan Valérie Diesbecq via +32 3 613 31 13.

  • Administratief medewerker boekhouding op zelfstandige basis (M/V/X) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent verantwoordelijk voor de facturatie en opvolging van betalingen van deelnemers en cliënten (hierbij let je ook op betalingen via de kmo-portefeuille en opleidingscheques van de VDAB); je beantwoordt telefoons van cliënten en klanten omtrent betalingen, facturen, betaald educatief verlof en opleidingcheques je houdt het kasboek grondig bij; je houdt de boekhouding bij van inkomende facturen en elk kwartaal dien je hiervoor een btw-aangifte in; je brengt alle documenten voor betaald educatief verlof en opleidingscheques in orde.

  • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SEYNAEVE

    Type: Flexijob

    * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van Stienon in sociale netwerken
Look for responds of Stienon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stienon. Laat een reactie achter voor Stienon. Stienon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stienon. Leave a respond for Stienon. Stienon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stienon op de google maps. Adres en contacten Stienon
Location of Stienon on the google maps. Address and contacts of Stienon

Andere gerelateerde bedrijven als come Stienon Stienon: SOLAR CREATIVE | ROELENS NV | GIJSBERT GEURTS | CHALET HET HEEM | N.S.D.

Other related companies as Stienon: SOLAR CREATIVE | ROELENS NV | GIJSBERT GEURTS | CHALET HET HEEM | N.S.D.

Stienon is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stienon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07956268310. Het bedrijf Stienon bevindt zich op het adres: Boulevard Barth茅l茅my 37; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 494,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Audio-visual material. Lijst met producten zijn Congresses (Organization of); Video - Equipment - Hiring; Seminars (Organisation of); Interpreters; Sound systems & equipment - Mfg. & Whol.
De hoofdactiviteit van Stienon is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stienon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stienon, openstaande posities, locatie van Stienon op de kaart.

Stienon is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stienon, company assigned to the tax number BE07956268310. The company Stienon is located at the address: Boulevard Barth茅l茅my 37; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 494,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Audio-visual material. List of products are Congresses (Organization of); Video - Equipment - Hiring; Seminars (Organisation of); Interpreters; Sound systems & equipment - Mfg. & Whol.
The main activity of Stienon is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Stienon is not available. You also can look at reviews of Stienon, open positions, location of Stienon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stienon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stienon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stienon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stienon, employees, financial statistics.