Night & Day Promotion SPRL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Night & Day Promotion SPRL
Private companiesReal Estate • Night & Day Promotion SPRL

Contactgegevens Night & Day Promotion SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Night & Day Promotion SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Night & Day Promotion SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand'Rue 266; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 48 62 66; 071 48 95 76 (+32-071 48 62 66; 071 48 95 76) 071 48 62 66; 071 48 95 76 (+32-071 48 62 66; 071 48 95 76)

Fax (fax): 071 48 95 76; 071 48 62 66 (+32-071 48 95 76; 071 48 62 66) 071 48 95 76; 071 48 62 66 (+32-071 48 95 76; 071 48 62 66)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Night & Day Promotion SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Night & Day Promotion SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Night & Day Promotion SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Night & Day Promotion SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Night & Day Promotion SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Night & Day Promotion SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Night & Day Promotion SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Night & Day Promotion SPRL
Products information Night & Day Promotion SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05974334716
Ondernemingsnummer: 8092224121
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 199,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Sound systems & equipment - Rental; Television & radio - Maintenance & Repair.; Hi-fi & stereophonic equipment - Retail; Teaching materials; Television & radio - Retail; Exhibition stands

Product categorie (product category): Audio-visual material

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Night & Day Promotion SPRL
(Get full report from official database of BE for Night & Day Promotion SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Night & Day Promotion SPRL
Addition kinds of activities for Night & Day Promotion SPRL

20230103. Verse babyformule | Fresh baby formula
22530200. Koud weer breien bovenkleding inclusief skischleding | Cold weather knit outerwear including ski wear
26550206. Containers, vloeibare strakke vezel: uit aangekocht materiaal | Containers, liquid tight fiber: from purchased material
30690603. Cyclo rubbers, natuurlijk | Cyclo rubbers, natural
35920100. Valves | Valves
82110401. School voor lichamelijk gehandicapten, n.w. | School for physically handicapped, nec
82490000. Beroepsopleidingen, nec | Vocational schools, nec

Werken bij Night & Day Promotion SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Night & Day Promotion SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Night & Day Promotion SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Night & Day Promotion SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Medewerker frituur (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur regio St Pauwels zijn wij op zoek naar gemotiveerde en klantvriendelijke studenten die kunnen werken op zaterdagavond (18u - 20u)

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

  • Mysteryshopper student regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    DOEL project: Controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van een marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht.

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

  • Proces engineer (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Functie: Jouw takenpakket bestaat uit de personeelsplanning, de onderhoudsplanning en de opvolging. Daarnaast bepaal je de prioriteiten en kan jouw team steeds bij jou terecht voor vragen of problemen. Je bent vaak op de werkvloer aanwezig en je werkt actief mee aan het verhelpen van storingen. Verder analyseer je de problemen en doe je verbetervoorstellen. Tenslotte werk je mee aan nieuwe automatiseringsprojecten in samenwerking met de verantwoordelijke ingenieur. Werkuren: Maandag tot vrijdag: ploegensysteem - vroeg, dag en laat

  • Strategic Buyer Gent/Brussel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Strategic Buyer sta je in voor de algemene aankoopstrategie, onderhandelingen met onze leveranciers en het uitbouwen van de aankoopcel van Syncura op nationaal niveau. Je werkt vanuit onze kantoren in Brussel en Gent. Daarnaast heb je o.a. nog volgende verantwoordelijkheden: Professionaliseren, analyseren en optimaliseren van de aankoopstrategie Commercieel onderhandelen met nationale leveranciers Naast het beheren van de bestaande leveranciersportefeuille, sta je ook in voor de actieve prospectie naar nieuwe leveranciers Uitvoeren en analyseren van maandelijkse rapportering Coördineren, begeleiden en coachen van onze afdeling beheer Verantwoordelijk voor het A-Z beheer van de dagelijkse aankopen met oog op kostenbesparing en efficiënte communicatie met leveranciers Je rapporteert rechtstreeks aan het management team van Syncura

  • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

Zoek naar antwoorden van Night & Day Promotion SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Night & Day Promotion SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Night & Day Promotion SPRL. Laat een reactie achter voor Night & Day Promotion SPRL. Night & Day Promotion SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Night & Day Promotion SPRL. Leave a respond for Night & Day Promotion SPRL. Night & Day Promotion SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Night & Day Promotion SPRL op de google maps. Adres en contacten Night & Day Promotion SPRL
Location of Night & Day Promotion SPRL on the google maps. Address and contacts of Night & Day Promotion SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Night & Day Promotion SPRL Night & Day Promotion SPRL: BCP CONSULTANCY & PERSONAL FINANCE | Van Boxstael P | De Weerdt J | Audity | VALUCCY

Other related companies as Night & Day Promotion SPRL: BCP CONSULTANCY & PERSONAL FINANCE | Van Boxstael P | De Weerdt J | Audity | VALUCCY

Night & Day Promotion SPRL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Night & Day Promotion SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05974334716. Het bedrijf Night & Day Promotion SPRL bevindt zich op het adres: Grand'Rue 266; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 199,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Audio-visual material. Lijst met producten zijn Sound systems & equipment - Rental; Television & radio - Maintenance & Repair.; Hi-fi & stereophonic equipment - Retail; Teaching materials; Television & radio - Retail; Exhibition stands.
De hoofdactiviteit van Night & Day Promotion SPRL is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Night & Day Promotion SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Night & Day Promotion SPRL, openstaande posities, locatie van Night & Day Promotion SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Night & Day Promotion SPRL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Night & Day Promotion SPRL, company assigned to the tax number BE05974334716. The company Night & Day Promotion SPRL is located at the address: Grand'Rue 266; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 199,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Audio-visual material. List of products are Sound systems & equipment - Rental; Television & radio - Maintenance & Repair.; Hi-fi & stereophonic equipment - Retail; Teaching materials; Television & radio - Retail; Exhibition stands.
The main activity of Night & Day Promotion SPRL is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Night & Day Promotion SPRL is not available. You also can look at reviews of Night & Day Promotion SPRL, open positions, location of Night & Day Promotion SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Night & Day Promotion SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Night & Day Promotion SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Night & Day Promotion SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Night & Day Promotion SPRL, employees, financial statistics.