A.V. RENTING-A.V.C.

Particuliere bedrijvenLegale diensten • A.V. RENTING-A.V.C.
Private companiesLegal Services • A.V. RENTING-A.V.C.

Contactgegevens A.V. RENTING-A.V.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.V. RENTING-A.V.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.V. RENTING-A.V.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwarte Brugstraat 2; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 22 68 61; 011 22 80 42 (+32-011 22 68 61; 011 22 80 42) 011 22 68 61; 011 22 80 42 (+32-011 22 68 61; 011 22 80 42)

Fax (fax): 011 24 19 22 (+32-011 24 19 22) 011 24 19 22 (+32-011 24 19 22)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.V. RENTING-A.V.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.V. RENTING-A.V.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.V. RENTING-A.V.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.V. RENTING-A.V.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.V. RENTING-A.V.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.V. RENTING-A.V.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.V. RENTING-A.V.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.V. RENTING-A.V.C.
Products information A.V. RENTING-A.V.C.

BTW identificatienummer (tax): BE06189392089
Ondernemingsnummer: 7664581298
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 430,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Video - Equipment - Hiring

Product categorie (product category): Audio-visual material

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.V. RENTING-A.V.C.
(Get full report from official database of BE for A.V. RENTING-A.V.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.V. RENTING-A.V.C.
Addition kinds of activities for A.V. RENTING-A.V.C.

284100. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
344699. Architectonisch metaalwerk, nec | Architectural metalwork, nec
39310116. Organen, alle soorten: pijp, riet, hand, elektronisch, enz. | Organs, all types: pipe, reed, hand, electronic, etc.
73740103. Computer tijd delen | Computer time-sharing
78190400. Uitrusting en stalling, film productie | Equipment and prop rental, motion picture production

Werken bij A.V. RENTING-A.V.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.V. RENTING-A.V.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.V. RENTING-A.V.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.V. RENTING-A.V.C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

  • Customer Care Advisor (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: ASAP HR GROUP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan de verschillende vragen beantwoorden en zorgen van gebruikers via telefoon, email en brieven op een directe manier en zoals het service niveau vereist . Je kan aanleren, eigen maken en gebruiken van alle nodige kennis en expertise ter zake om probleemoplossend te kunnen werken met en door de eindgebruikers bij te staan inzake het gebruik van de producten. Je bent accuraat en grondig alle nieuwe eindgebruiker conversie en retentie profielen kan je documenteren in de computer systemen zoals de standaard procedures vereisen. Je bent verantwoordelijk voor data kwaliteit en zelfreflectie i.v.m de kwaliteit van jouw werk Je gebruikt de beschikbare bronnen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de industrie, de producten en diensten van de concurrenten en de business activiteiten. Je communiceert en werkt als een team met de field sales vertegenwoordigers en het costumer care team om de gestelde objectieven te behalen en te verbeteren. Je behandelt de maandelijkse inbound en outbound call activiteiten en conversie/retentie doelstellingen. Je rapporteert zoals gevraagd of verzocht wordt.

  • Magazijniers gezocht, twee ploegen, mooie verloning! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij magazijniers , met name orderpickers én heftruckchauffeurs. Orderpicken bij Volvo Logistics gebeurt op basis van het voicepickingsysteem. Via een headset krijg je orders door die volgens vaste precedures afgehandeld worden. Stockeerders/heftruckchauffeurs bergen goederen op volgens de geldende routines en voeren daarbij horende registraties uit. Zij bufferen goederen uit en vullen de picklocaties optimaal aan. Zij kennen adressen toe aan nieuwe stuknummers en zijn ook inzetbaar binnen de andere processen van goederenbehandelaar.

  • Vrachtwagenchauffeur ce (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature zoeken we een chauffeur CE. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je zal instaan om diverse goederen te leveren volle vrachten/groupage. Laden en lossen hoort ook bij de dagelijkse job. Grotendeels volledige weken uitslapen Vooral ritten BelgieFrankrijk en Engeland.

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • Student - Bakkerij Merelbeke (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in de betonhandel, zijn we op zoek naar een chauffeur CE . Dit voor dagritten in de streek rond Gent. Er is een mogelijkheid om de camion mee naar huis te kunnen nemen.

  • Consulentes Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM MARIÊN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons team is dringend op zoek naar wat versterking . Liefst op zelfstandige basis, hoofdberoep of bijberoep (deeltijdse uren). Ben jij iemand me t het ❤ op de juiste plaats, iemand die stressbestendig is en het in huis is, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij zoeken iemand die dynamisch en flexibel is, en die het een uitdaging vindt om zelfstandig zijn/haar taken te vervullen als thuisverpleegkundige (Verpleegtechnische zorgen, opvolging, etc.) en niet te vergeten al onze patiënten een glimlach te bezorgen. Onze werkregio bevindt zich voornamelijk in groot Heist op den Berg en Hulshout. .

  • Opvoed(st)er A1 en A2 (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DE WITTE MOL

    Type: Werfreserve

    De opvoed(st)er in de leefgroep staat in voor de realisatie van: nodige assistentie verlenen bij het wonen en leven van de zorggebruiker, een evenwichtige daginvulling verzorgen, duidelijke en eerlijke informatieoverdracht, een vlotte veilige en goed georganiseerde dagelijkse werking.

Zoek naar antwoorden van A.V. RENTING-A.V.C. in sociale netwerken
Look for responds of A.V. RENTING-A.V.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.V. RENTING-A.V.C.. Laat een reactie achter voor A.V. RENTING-A.V.C.. A.V. RENTING-A.V.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.V. RENTING-A.V.C.. Leave a respond for A.V. RENTING-A.V.C.. A.V. RENTING-A.V.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.V. RENTING-A.V.C. op de google maps. Adres en contacten A.V. RENTING-A.V.C.
Location of A.V. RENTING-A.V.C. on the google maps. Address and contacts of A.V. RENTING-A.V.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.V. RENTING-A.V.C. A.V. RENTING-A.V.C.: JOHAN HOSTE | LEQUESNE X | CHEZ SUN | MARTINE LAMPAERT | LES ENFANTS, B?BORD

Other related companies as A.V. RENTING-A.V.C.: JOHAN HOSTE | LEQUESNE X | CHEZ SUN | MARTINE LAMPAERT | LES ENFANTS, B?BORD

A.V. RENTING-A.V.C. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.V. RENTING-A.V.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06189392089. Het bedrijf A.V. RENTING-A.V.C. bevindt zich op het adres: Zwarte Brugstraat 2; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 430,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Audio-visual material. Lijst met producten zijn Video - Equipment - Hiring.
De hoofdactiviteit van A.V. RENTING-A.V.C. is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.V. RENTING-A.V.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.V. RENTING-A.V.C., openstaande posities, locatie van A.V. RENTING-A.V.C. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.V. RENTING-A.V.C. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.V. RENTING-A.V.C., company assigned to the tax number BE06189392089. The company A.V. RENTING-A.V.C. is located at the address: Zwarte Brugstraat 2; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 430,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Audio-visual material. List of products are Video - Equipment - Hiring.
The main activity of A.V. RENTING-A.V.C. is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.V. RENTING-A.V.C. is not available. You also can look at reviews of A.V. RENTING-A.V.C., open positions, location of A.V. RENTING-A.V.C. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.V. RENTING-A.V.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.V. RENTING-A.V.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.V. RENTING-A.V.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.V. RENTING-A.V.C., employees, financial statistics.