B.E.M. Experts-Expertising Office

Contactgegevens B.E.M. Experts-Expertising Office: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.E.M. Experts-Expertising Office: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.E.M. Experts-Expertising Office

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kwadamstraat 48A; 9910; Knesselare, België

Telefoon (phone): 09 325 25 35 (+32-09 325 25 35) 09 325 25 35 (+32-09 325 25 35)

Fax (fax): 09 325 25 30 (+32-09 325 25 30) 09 325 25 30 (+32-09 325 25 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.E.M. Experts-Expertising Office: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.E.M. Experts-Expertising Office"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.E.M. Experts-Expertising Office"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.E.M. Experts-Expertising Office, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.E.M. Experts-Expertising Office. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.E.M. Experts-Expertising Office, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.E.M. Experts-Expertising Office. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.E.M. Experts-Expertising Office
Products information B.E.M. Experts-Expertising Office

BTW identificatienummer (tax): BE01900329589
Ondernemingsnummer: 6469268798
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 349,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Surveyors & valuers - General

Product categorie (product category): Auctioneers - Agriculture and forestry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.E.M. Experts-Expertising Office
(Get full report from official database of BE for B.E.M. Experts-Expertising Office)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.E.M. Experts-Expertising Office
Addition kinds of activities for B.E.M. Experts-Expertising Office

2048. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
153199. Operatieve bouwers, nec | Operative builders, nec
729910. Persoonlijke financiële diensten | Personal financial services
07210302. Gewasstoftoestellen | Crop dusting services
22730202. Deurmatten: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, lompen, enz. | Door mats: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, rags, etc.
32759901. Landbouwgips | Agricultural gypsum
38250332. Wattmeters | Wattmeters
39999903. Blokken, hoed | Blocks, hat
63999903. Garantieverzekering, product; | Warranty insurance, product; except automobile

Werken bij B.E.M. Experts-Expertising Office: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.E.M. Experts-Expertising Office: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.E.M. Experts-Expertising Office. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.E.M. Experts-Expertising Office. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakkers - Productiemedewerkers (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant, actief in de voedingssector, zoeken wij ervaren en betrouwbare medewerkers! Je zal voornamelijk visuele kwaliteitscontrole doen en zorgt voor een correcte verpakking van de afgewerkte producten. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen nageleefd worden.

  • Chauffeur C/CE m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je doet dagritten voornamelijk in België en Noord-Frankrijk - Je staat in voor het leveren van eendagskuikens en het ophalen van broedeieren bij landbouwers - Het laden en lossen van de vrachtwagen neem jij voor je rekening

  • cnc bediender m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een CNC Insteller / bediener M/V. * Je zal instaan voor het correct instellen en bedienen van de CNC machine het verwerken van kunstofmatrialen

  • Flexibele productiearbeiders - ploegenwerk (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal een aantal dagen per week instaan voor het manueel inpakken van de afgewerkte producten - Je voorziet de lijnen van de verpakkingsmaterialen - Je plaatst afgewerkte palletten weg met een elektrische transpalet - Je reinigt de machine en ruimt op waar nodig.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Borgloon en omstreken (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OUD-HEVERLEE (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oud-Heverlee en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Blanden, Haasrode, Vaalbeek, en Loonbeek.

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Chauffeur/fietser Bpost Knokke (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Knokke zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op dinsdag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 06.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 07.00u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Knokke. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

  • Balieverkoper (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een balieverkoper Het verzorgen van een optimale service naar de klanten in de winkel, correcte administratieve afhandeling en in staan voor het onderhoud en het bijvullen van de showroom -Snel, accuraat en klantvriendelijk uitvoeren van balie-orders -Met kennis van zaken de klanten adviseren mbt. de producten en eventueel alternatieven aanbieden -Administratieve afhandeling, contante ontvangsten registreren,... (niet bevoegd om op eigen initiatief kortingen toe te staan) -Afwijkingen of onregelmatigheden melden bij de verantwoordelijke -Kennis up to date houden en verdiepen (oa. door productopleidingen die door de firma worden georganiseerd) -Voor een professionele service staan, met aandacht voor klantenbindingen -Aanspreekpunt / uithangbord van de firma naar de klanten toe -Pro-actieve houding en meedenken binnen het winkelconcept van de klant -Waken over kwaliteit, orde, netheid en veiligheid in de winkel -Bijdrage leveren tot een goede sfeer onder de collega's

  • TABAKOLOOG m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep. - Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team. - Je bent interesse om eventueel voordrachten te verzorgen. - Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz - Constructief samenwerken met de collega’s psychologen, therapeuten en/of andere medewerkers van de groepspraktijk. - Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg. - Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

Zoek naar antwoorden van B.E.M. Experts-Expertising Office in sociale netwerken
Look for responds of B.E.M. Experts-Expertising Office in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.E.M. Experts-Expertising Office. Laat een reactie achter voor B.E.M. Experts-Expertising Office. B.E.M. Experts-Expertising Office bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.E.M. Experts-Expertising Office. Leave a respond for B.E.M. Experts-Expertising Office. B.E.M. Experts-Expertising Office on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.E.M. Experts-Expertising Office op de google maps. Adres en contacten B.E.M. Experts-Expertising Office
Location of B.E.M. Experts-Expertising Office on the google maps. Address and contacts of B.E.M. Experts-Expertising Office

Andere gerelateerde bedrijven als come B.E.M. Experts-Expertising Office B.E.M. Experts-Expertising Office: Madame | SORIA LEAL SPRL | TIFFANY-GLASATELIER | Lempereur I | CD-Phone

Other related companies as B.E.M. Experts-Expertising Office: Madame | SORIA LEAL SPRL | TIFFANY-GLASATELIER | Lempereur I | CD-Phone

B.E.M. Experts-Expertising Office is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.E.M. Experts-Expertising Office, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01900329589. Het bedrijf B.E.M. Experts-Expertising Office bevindt zich op het adres: Kwadamstraat 48A; 9910; Knesselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 349,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Auctioneers - Agriculture and forestry. Lijst met producten zijn Surveyors & valuers - General.
De hoofdactiviteit van B.E.M. Experts-Expertising Office is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.E.M. Experts-Expertising Office is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.E.M. Experts-Expertising Office, openstaande posities, locatie van B.E.M. Experts-Expertising Office op de kaart.

B.E.M. Experts-Expertising Office is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.E.M. Experts-Expertising Office, company assigned to the tax number BE01900329589. The company B.E.M. Experts-Expertising Office is located at the address: Kwadamstraat 48A; 9910; Knesselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 349,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Auctioneers - Agriculture and forestry. List of products are Surveyors & valuers - General.
The main activity of B.E.M. Experts-Expertising Office is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of B.E.M. Experts-Expertising Office is not available. You also can look at reviews of B.E.M. Experts-Expertising Office, open positions, location of B.E.M. Experts-Expertising Office on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.E.M. Experts-Expertising Office, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.E.M. Experts-Expertising Office, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.E.M. Experts-Expertising Office, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.E.M. Experts-Expertising Office, employees, financial statistics.