Yves (Verkoopzaal)

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Yves (Verkoopzaal)
Private companiesSocial Services • Yves (Verkoopzaal)

Contactgegevens Yves (Verkoopzaal): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Yves (Verkoopzaal): address, phone, fax, email, website, opening hours

Yves (Verkoopzaal)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Assenedesteenweg 61A; 9060; Zelzate, België

Telefoon (phone): 09 344 35 43; 0477 39 01 26 (+32-09 344 35 43; 0477 39 01 26) 09 344 35 43; 0477 39 01 26 (+32-09 344 35 43; 0477 39 01 26)

Fax (fax): +32 (12) 479-16-12 +32 (12) 479-16-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Yves (Verkoopzaal): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Yves (Verkoopzaal)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Yves (Verkoopzaal)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Yves (Verkoopzaal), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Yves (Verkoopzaal). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Yves (Verkoopzaal), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Yves (Verkoopzaal). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Yves (Verkoopzaal)
Products information Yves (Verkoopzaal)

BTW identificatienummer (tax): BE08582489013
Ondernemingsnummer: 2078308105
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Antiques; Curiosity shops & clearers of furniture

Product categorie (product category): Auction rooms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Yves (Verkoopzaal)
(Get full report from official database of BE for Yves (Verkoopzaal))

Aanvulling soorten activiteiten voor Yves (Verkoopzaal)
Addition kinds of activities for Yves (Verkoopzaal)

20660202. Directe cacao | Instant cocoa
22419900. Smalle stoffenfabrieken, nec | Narrow fabric mills, nec
32970102. Baksteen, koolstof | Brick, carbon
45810302. Vliegveld, behalve die welke door clubs worden gehandhaafd | Flying field, except those maintained by clubs
54519902. Kaas | Cheese
59990102. Brandblussers | Fire extinguishers

Werken bij Yves (Verkoopzaal): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Yves (Verkoopzaal): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Yves (Verkoopzaal). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Yves (Verkoopzaal). Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereiden van de werkplek, mortels maken,... - plaatsen van plinten, vloeren,.. - plaatsen van gevelbekleding

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Hamme - Waasmunster - Temse (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kinrooi - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten voor horecazaak Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige horecazaak in Mechelen zijn wij op zoek naar studenten voor in de zaal. We zoeken voor de maanden september een 3-tal studenten en voor de maand oktober een 10-tal studenten! Ben jij student en heb je een eerste ervaring in de horeca achter de rug, meerbepaald als hulpkelner/ zaalmedewerker ? Stuur ons jouw CV dan snel even door! Heb je vrienden, vriendinnen, kennissen of familie die ook op zoek zijn naar een studentenjob? Stuur hun CV dan zeker even mee!

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • TECHNIEKER BEVEILIGING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met een projectgestuurde onderneming en een multidisciplinaire en professionele aanpak, op de afdeling 'Alarm & Customer Services' zijn wij op zoek naar een technieker beveiliging. Als beveiligingsinstallateur sta je in voor de bekabeling, plaatsing, indienstname en onderhoud van alarmsystemen, branddetectie, toegangscontrole en camerabewaking, zowel bij bedrijven als particulieren

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Beletteraar (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: GRAFOM

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket omvat het volgende: - Beletteren van wagens - Wrappen van wagens - Beletteren van panelen - Beletteren van ruiten/winkelpanden - Lamineren van de grootformaatprints - Afwerken van de spandoeken - Uitpellen van de plots - Verzendklaar maken van de paketten Functiebeschrijving Je bent in staat een grafisch ontwerp om te zetten in een volwaardige belettering. Je werkt zelfstandig of in teamverband. Je kent de werking van een vlakbedlaminator. Je kunt allerhande panelen en publiciteit beletteren. Je stuurt de printers en plotters aan. Je maakt in samenspraak met ons hoofd van de planning de grafische planning op. Je ondersteunt onze grafische ontwerpers wanneer nodig. Je gaat op locatie beletteren.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • LOOPBAANCOACH m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt mensen bij het nemen van loopbaankeuzes en –beslissingen. Je bent bereid om voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Freelance docent copywriter Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

Zoek naar antwoorden van Yves (Verkoopzaal) in sociale netwerken
Look for responds of Yves (Verkoopzaal) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Yves (Verkoopzaal). Laat een reactie achter voor Yves (Verkoopzaal). Yves (Verkoopzaal) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Yves (Verkoopzaal). Leave a respond for Yves (Verkoopzaal). Yves (Verkoopzaal) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Yves (Verkoopzaal) op de google maps. Adres en contacten Yves (Verkoopzaal)
Location of Yves (Verkoopzaal) on the google maps. Address and contacts of Yves (Verkoopzaal)

Andere gerelateerde bedrijven als come Yves (Verkoopzaal) Yves (Verkoopzaal): ROYAL MOTOR UNION | Darimont Guy | Vitresambre | BANCONTACT-MISTER CASH | VRIJE LAGERE SCHOOL

Other related companies as Yves (Verkoopzaal): ROYAL MOTOR UNION | Darimont Guy | Vitresambre | BANCONTACT-MISTER CASH | VRIJE LAGERE SCHOOL

Yves (Verkoopzaal) is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Yves (Verkoopzaal), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08582489013. Het bedrijf Yves (Verkoopzaal) bevindt zich op het adres: Assenedesteenweg 61A; 9060; Zelzate. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 791,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Auction rooms. Lijst met producten zijn Antiques; Curiosity shops & clearers of furniture.
De hoofdactiviteit van Yves (Verkoopzaal) is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Yves (Verkoopzaal) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Yves (Verkoopzaal), openstaande posities, locatie van Yves (Verkoopzaal) op de kaart.

Yves (Verkoopzaal) is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Yves (Verkoopzaal), company assigned to the tax number BE08582489013. The company Yves (Verkoopzaal) is located at the address: Assenedesteenweg 61A; 9060; Zelzate. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 791,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Auction rooms. List of products are Antiques; Curiosity shops & clearers of furniture.
The main activity of Yves (Verkoopzaal) is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Yves (Verkoopzaal) is not available. You also can look at reviews of Yves (Verkoopzaal), open positions, location of Yves (Verkoopzaal) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Yves (Verkoopzaal), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Yves (Verkoopzaal), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Yves (Verkoopzaal), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Yves (Verkoopzaal), employees, financial statistics.