R茅gina (Le)

Contactgegevens R茅gina (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R茅gina (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

R茅gina (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Soeurs-de-Hasque 13; 4000; Li猫ge 1, België

Telefoon (phone): 04 222 00 77; 04 223 15 15 (+32-04 222 00 77; 04 223 15 15) 04 222 00 77; 04 223 15 15 (+32-04 222 00 77; 04 223 15 15)

Fax (fax): 04 223 15 15 (+32-04 223 15 15) 04 223 15 15 (+32-04 223 15 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R茅gina (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R茅gina (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R茅gina (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R茅gina (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R茅gina (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R茅gina (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R茅gina (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R茅gina (Le)
Products information R茅gina (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE08434448242
Ondernemingsnummer: 8993377685
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 736,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in R茅gina (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Auction rooms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R茅gina (Le)
(Get full report from official database of BE for R茅gina (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor R茅gina (Le)
Addition kinds of activities for R茅gina (Le)

20150204. Eenden, verwerkt: vers | Ducks, processed: fresh
20790000. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
32639902. Pannen, fijn aardewerk | Cookware, fine earthenware
37320202. Dinghies, gebouw en reparatie | Dinghies, building and repairing
59991303. Toilet preparaten | Toilet preparations
95319903. Behuisingsautoriteit, niet-opererende: overheid | Housing authority, nonoperating: government

Werken bij R茅gina (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R茅gina (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R茅gina (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R茅gina (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de assemblage van de mechanische componenten, dit zowel in het atelier als bij de klanten. Je stuurt hierbij een klein team aan.

  • uitsorteerder schroot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitsorteren van kleine stukjes PVC uit oud ijzer en schroot.

  • Sales Medewerker Binnendienst (voltijds/deeltijds & deels telewerk) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hang jij graag aan de telefoon? hou je van sociaal contact? Hou je van verkopen? Dan ben jij degene die we zoeken! Op onze salesafdeling die bestaat uit Pre Sales, Sales en After Sales werken we met een 25-tal collega’s samen in het hart van onze organisatie. Als een echte “hunter” zal je bedrijven binnen de Benelux telefonisch contacteren om afspraken te maken voor onze vertegenwoordigers op de baan of onze producten voor te stellen en met succes te verkopen aan bestaande of potentiële klanten. Afhankelijk van jouw profiel wordt je in één van beide functies gepositioneerd. Als Pre Sales benader je potentiële klanten om een afspraak vast te leggen met onze vertegenwoordigers op de baan. Hierbij werk je in een team van collega’s en nauw samen met onze Sales op de baan. Als After Sales volg je onze klanten nauwkeurig op en zorg je ervoor dat ze steeds op de hoogte blijven van onze producten. Je geniet van een uitgebreide opleiding door jouw Sales Coach die je ook nadien verder zal begeleiden om de te behalen verkoopsresultaat

  • TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met hoofdzetel in Gent, gespecialiseerd in snellopende dieselmotoren zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Je komt terecht in de After Sales Afdeling. Tot je takenpakket behoren: - Instaan voor de telefonische dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van technische dossiers om een correcte en vlotte service te bieden. - Optreden als eerste aanspreekpunt voor de klant, bieden van ondersteuning en beantwoorden van vragen (via mail en telefonisch). - Administratief opvolgen van de klanten en onderhouden van goede contacten. - Mee up-to-date houden van de technische informatie in de database. - Verwerken van klantenvragen voor onderdelen, opmaken van offertes en orders en deze verder opvolgen tot en met verzending en facturatie. - Verwerken van de technische rapporten van de techniekers en deze doorgeven aan de klanten. - Verwerken en documenteren van eventuele klantenklachten. - Lanceren van orders & offertes in het ERP systeem.

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • Magazijnier/ allround operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een magazijnier die volgende taken zal moeten uitvoeren: orderpicking; verzendingen behandelen; bedienen van verpakkingsmachines; Bijstaan indien nodig voor het laden en lossen van vrachtwagens en containers; heftruck rijden.

  • GEZOCHT: redders (student) voor zwemparadijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar geattesteerde redders! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

  • Diagnosetechnieker - Jaguar/ Landrover (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Diagnosetechnieker Onze technisch expert die instaat voor de analyse van alle mechanische en elektrische storingen; De onderzoeker die de kern van de storing blootlegt en de herstelling voorbereidt; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen.

  • Backend Developer (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: VERSO

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdagingen • Als Developer bij Audience Advantage werk je nauw samen met het technisch team en het productieteam. • Je ontwikkelt en onderhoudt een innovatieve en technisch sterke apps, integreert deze met back-end systemen en CRM’s. Hierbij zorg jij voor de correcte opzet van de app, je kiest de juiste 3rd party componenten en SDK’s, en zorgt uiteraard ook voor het hardcore development! • Je coacht, helpt en ondersteunt jouw collega’s en neemt mee de verantwoordelijkheid op in het technisch opleveren van het project. • Je denkt mee over features, applicaties en innovatieve oplossingen.

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Dakwerken platte en hellende daken (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN DER AUWERA

    Type: Vaste Job

    Je plaatst dakbedekkingen op hellende daken (pannen, onderdak, isolatie) en platte daken (roofing en EPDM). Het betreft het maken van de houtconstructie, leggen van roofing of pannen, afwerken van nokken en gootaansluitingen. Je vertrekt dagelijks vanuit Wechelderzande.

  • Logopediste (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

Zoek naar antwoorden van R茅gina (Le) in sociale netwerken
Look for responds of R茅gina (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor R茅gina (Le). Laat een reactie achter voor R茅gina (Le). R茅gina (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R茅gina (Le). Leave a respond for R茅gina (Le). R茅gina (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R茅gina (Le) op de google maps. Adres en contacten R茅gina (Le)
Location of R茅gina (Le) on the google maps. Address and contacts of R茅gina (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come R茅gina (Le) R茅gina (Le): CHRISTOPHE VERRUE | SERVICE DRINK CENTER | Goujonnière (La) | VANHOUTTE HELMAR & ZONEN NV | PATTEEUW NV

Other related companies as R茅gina (Le): CHRISTOPHE VERRUE | SERVICE DRINK CENTER | Goujonnière (La) | VANHOUTTE HELMAR & ZONEN NV | PATTEEUW NV

R茅gina (Le) is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R茅gina (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08434448242. Het bedrijf R茅gina (Le) bevindt zich op het adres: Rue Soeurs-de-Hasque 13; 4000; Li猫ge 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 736,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Auction rooms. Producten gemaakt in R茅gina (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R茅gina (Le) is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R茅gina (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R茅gina (Le), openstaande posities, locatie van R茅gina (Le) op de kaart.

R茅gina (Le) is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is R茅gina (Le), company assigned to the tax number BE08434448242. The company R茅gina (Le) is located at the address: Rue Soeurs-de-Hasque 13; 4000; Li猫ge 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 736,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Auction rooms. Products created in R茅gina (Le) were not found.
The main activity of R茅gina (Le) is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of R茅gina (Le) is not available. You also can look at reviews of R茅gina (Le), open positions, location of R茅gina (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R茅gina (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R茅gina (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R茅gina (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R茅gina (Le), employees, financial statistics.