Galerij Oscar De Vos

Contactgegevens Galerij Oscar De Vos: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Galerij Oscar De Vos: address, phone, fax, email, website, opening hours

Galerij Oscar De Vos

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Latemstraat 20; 9830; Sint-Martens-Latem, België

Telefoon (phone): 09 281 11 70 (+32-09 281 11 70) 09 281 11 70 (+32-09 281 11 70)

Fax (fax): 09 321 04 16 (+32-09 321 04 16) 09 321 04 16 (+32-09 321 04 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Galerij Oscar De Vos: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Galerij Oscar De Vos"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Galerij Oscar De Vos"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Galerij Oscar De Vos, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Galerij Oscar De Vos. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Galerij Oscar De Vos, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Galerij Oscar De Vos. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Galerij Oscar De Vos
Products information Galerij Oscar De Vos

BTW identificatienummer (tax): BE01926696777
Ondernemingsnummer: 2382354736
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 589,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Pictures & paintings - Purchase & sale; Galleries

Product categorie (product category): Auction rooms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Galerij Oscar De Vos
(Get full report from official database of BE for Galerij Oscar De Vos)

Aanvulling soorten activiteiten voor Galerij Oscar De Vos
Addition kinds of activities for Galerij Oscar De Vos

208599. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
267301. Kleding- en kledingkastzakken (plastic folie) | Garment and wardrobe bags, (plastic film)
651204. Woningoperatie, pieren en dokken | Property operation, piers and docks
35790305. Perforators (kantoormachines) | Perforators (office machines)
79991122. Zwemmen instructie | Swimming instruction

Werken bij Galerij Oscar De Vos: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Galerij Oscar De Vos: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Galerij Oscar De Vos. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Galerij Oscar De Vos. Looking for open vacancies in other companies

  • PLC Onderhoudstechnieker in een 2 ploegenstelsel bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het dagelijks onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van installaties, machines en gebouwen. Je voert planmatig onderhoud uit aan diverse machines volgens diverse methodieken zoals tools uit Lean Manufacturing, Total Productive Maintenance, enz. Je signaleert verbeteringsmogelijkheden, werkt mee aan verbeteringsprojecten en voert de besluiten uit. Je maakt deel uit van een permanentiedienst, in twee ploegen.

  • Schrijnwerk(st)er M / V (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER - PLAATSER M /V voor interieurmeubilair , maatkasten , badkamermeubels , keukens, enz je zal grotendeels instaan voor het plaatsen bij klanten en slechts een klein deel in het atelier werken ervaring is een must : onmiddellijk zelfstandig kunnen werken

  • magazijnmedewerker nachtploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoofdtaak: klaarzetten van de bestellingen voor de verschillende filialen met behulp van een voicepickingsysteem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens en het aanvullen van de piklocaties. Hierbij respecteer je de geldende procedures en FiFo-normen (FiFo = First In First Out, dus wat er eerst binnenkomt van goederen, moet ook als eerste het magazijn verlaten). Dus de laatst bijgekomen producten, plaats je achteraan in het rek. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2 graden) of diepvriestemperatuur (-18 graden).

  • Verkoper Winkelbediende - fashion (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ambitieuze verkoper m/v? Wens jij te werken in Nieuwpoort? Hou je van stijlvolle kledij en volg je de laatste mode op de voet? Dan hebben wij een job voor jou! Als verkoper m/v in een casual, maar klassevolle kledingzaak in Nieuwpoort sta jij in voor de verkoop van kledij. Je benadert de klant op het juiste moment om zijn /haar behoeften te achterhalen. Je informeert en geeft advies aan de klant. Je rekent correct af aan de kassa. Je zorgt dat de winkel netjes ligt.

  • chauffeur CE internationaal huifwagen (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als chauffeur CE nationaal ziet jou takenpakket er als volgt uit: je vervoert voornamelijk producten voor grootwarenhuizen (conserven bier limonade...) je zal weinig moeten zelf laden/lossen; wel afriemen je belevert ongeveer 2 klanten per dag de ritten zijn voornamelijk naar Duitsland laden en in België lossen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MECHELEN – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

  • Bekister (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Lesgever blind typen - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 15:45 tot 16:45 in Kontich.

Zoek naar antwoorden van Galerij Oscar De Vos in sociale netwerken
Look for responds of Galerij Oscar De Vos in social networks

Lees alle opmerkingen voor Galerij Oscar De Vos. Laat een reactie achter voor Galerij Oscar De Vos. Galerij Oscar De Vos bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Galerij Oscar De Vos. Leave a respond for Galerij Oscar De Vos. Galerij Oscar De Vos on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Galerij Oscar De Vos op de google maps. Adres en contacten Galerij Oscar De Vos
Location of Galerij Oscar De Vos on the google maps. Address and contacts of Galerij Oscar De Vos

Andere gerelateerde bedrijven als come Galerij Oscar De Vos Galerij Oscar De Vos: Tennis Club de Spy SA | MYLLE ROGER | RUDY VANDERLINDEN | CLAIRE VAN DROOGHENBROECK | JOZEF BLOCKEEL

Other related companies as Galerij Oscar De Vos: Tennis Club de Spy SA | MYLLE ROGER | RUDY VANDERLINDEN | CLAIRE VAN DROOGHENBROECK | JOZEF BLOCKEEL

Galerij Oscar De Vos is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Galerij Oscar De Vos, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01926696777. Het bedrijf Galerij Oscar De Vos bevindt zich op het adres: Latemstraat 20; 9830; Sint-Martens-Latem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 589,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Auction rooms. Lijst met producten zijn Pictures & paintings - Purchase & sale; Galleries.
De hoofdactiviteit van Galerij Oscar De Vos is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Galerij Oscar De Vos is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Galerij Oscar De Vos, openstaande posities, locatie van Galerij Oscar De Vos op de kaart.

Galerij Oscar De Vos is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Galerij Oscar De Vos, company assigned to the tax number BE01926696777. The company Galerij Oscar De Vos is located at the address: Latemstraat 20; 9830; Sint-Martens-Latem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 589,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Auction rooms. List of products are Pictures & paintings - Purchase & sale; Galleries.
The main activity of Galerij Oscar De Vos is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Galerij Oscar De Vos is not available. You also can look at reviews of Galerij Oscar De Vos, open positions, location of Galerij Oscar De Vos on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Galerij Oscar De Vos, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Galerij Oscar De Vos, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Galerij Oscar De Vos, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Galerij Oscar De Vos, employees, financial statistics.