JEUGDHUIS SCHOOTSHEI

Contactgegevens JEUGDHUIS SCHOOTSHEI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS SCHOOTSHEI: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS SCHOOTSHEI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KANAALSTRAAT 5; 3650; DILSEN-STOKKEM, België

Telefoon (phone): 89792238 (+32-89792238) 89792238 (+32-89792238)

Fax (fax): +32 (67) 565-32-95 +32 (67) 565-32-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS SCHOOTSHEI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS SCHOOTSHEI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS SCHOOTSHEI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS SCHOOTSHEI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS SCHOOTSHEI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS SCHOOTSHEI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS SCHOOTSHEI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS SCHOOTSHEI
Products information JEUGDHUIS SCHOOTSHEI

BTW identificatienummer (tax): BE04050628662
Ondernemingsnummer: 3641662597
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 267,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Type de Logement: Auberges de Jeunesse.

Product categorie (product category): Auberges de jeunesse and refuges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS SCHOOTSHEI
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS SCHOOTSHEI)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS SCHOOTSHEI
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS SCHOOTSHEI

179300. Glas- en glaswerk | Glass and glazing work
239399. Textile bags, nec | Textile bags, nec
20389903. Etnische levensmiddelen, nec, bevroren | Ethnic foods, nec, frozen
22210601. Automotive stoffen, kunstmatige vezels | Automotive fabrics, manmade fiber
22990703. Tops, kunstmatige vezel | Tops, manmade fiber
24991602. Omheining, hout | Fencing, wood
37280400. Militaire vliegtuiguitrusting en bewapening | Military aircraft equipment and armament
50630303. Besturing en signaaldraad en kabel, inclusief coaxiaal | Control and signal wire and cable, including coaxial
59490205. Quiltmaterialen en benodigdheden | Quilting materials and supplies
79991510. Skiverhuur concessie | Ski rental concession

Werken bij JEUGDHUIS SCHOOTSHEI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS SCHOOTSHEI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS SCHOOTSHEI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS SCHOOTSHEI. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER - SAMSONITE- NACHTWERK (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een lader losser, zowel manueel als met de transpallet. Je zal instaan voor het laden en lossen in het magazijn, alsook het verpakken van goederen (op vraag van de klant) en orderpicken. Je werkt vlot met de pc en kan zelfstandig werken, neemt initiatief en verantwoordelijkheid op. Nachtwerk van zondag tot donderdagnacht (22u - 6u)

  • Matrijzenbouwer Regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Diepenbeek zijn wij op zoek naar een matrijzenbouwer. Je taken bestaan uit: onderhoud en herstellingen van matrijzen aanpassen van matrijzen Instellen en bijstellen van machines uitvoeren van verbeteringen

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk en Stevoort. (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • HR BUSINESS PARTNER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in de regio Evergem zijn we op zoek naar een HR Business Partner. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de arbeidsrelaties. Je draagt de verantwoordelijkheid in de productie omgeving. Je ondersteunt de leidinggevenden bij de implementatie van KPI\\\'s. Je bent actief betrokken bij het recruterings - en selectiegebeuren. Daarnaast bent je een aanspreekpunt en inspirerende partner bij veranderingsprocessen. Je coacht de leidinggevenden bij de implementatie van de bedrijfswaarden in hun teams en bij de identificatie van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun teamleden. Je werkt actief mee aan de analyse van vragen. Je rapporteert op overzichtelijke wijze, stelt verbeteringsacties voor en implementeert ze na goedkeuring.

  • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

  • OFFICE ASSISTANT (M/V) VOOR ONS BOEKHOUDKANTOOR TE MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt het team door onze klanten op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan aan het onthaal en via telefoon Je staat in voor het dagelijks secretariaatswerk in deze gevarieerde functie: Beheer digitaal en papieren archief en klassement Aanmaken van volmachten Opvolging vervallen ID Doorsturen van aangiftes Neerleggen van jaarrekeningen Opvolging van deadlines Opvolgen van andere wettelijke formaliteiten (Opdrachtbrieven, uiteindelijke begunstigde,witwas)

  • Chauffeur rijbewijs C (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DE BLOCK VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Je rijdt met een vrachtwagen (Rijbewijs C) voor het transporteren van onze verhuurmachines. Dit zijn verschillende soorten grondverzet, verdichtings en transportmachins zoals minigravers, hoogwerkers, walsen, verreikers etc. Verplaatsingen vinden voor het overgrote deel plaats binnen de landsgrenzen.

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Vaste Job

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Freelance docent 'basis boekhouden' Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) DENDERMONDE (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Centric - Data Warehouse Data Modeler / Solution Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Organisation: Data Factory - Data Warehousing, data integration, and data extraction     Objective   Design, and maintain data models and solutions for the data factory deliverables like a Data Warehouse, data integration layer and data extract/import     Main Activities   Executes following tasks:  Collaborative data modeling for the existing and new Data Warehouse and data integration layer Collaborative solution design primarily for the new Data Warehouse and data integration layer Set-up & maintain the data modeling and solution design under Version Control Share the knowledge within and outside the team pro-actively  Align the work with the business needs whilst taking into account the best practices within and outside the industry    Knowledge & Skills  Practical experience in:  Insurance industry modelling Insurance solution design Conceptual/Logical and. Physical Modelling Data Warehouse modeling approaches like 3 Normal Form, Kimball, InMon, Data Vault Ability to make the distinction between a theoretical & practical model/Design . Warehouse modelling concepts: Bus Matrix Fact vs. Dimension Type1/Type2 Slowly Changing Dimensions Fact Loading Strategies (Transaction/Snapshot/Aggregating/...) Delta Loading Knowledge of other methodologies, and services approaches are considered an asset. Experience in an Agile delivery environment. Ready to work as a team player in a SAFe Agile Scrum team located in Fonsny on a full time employment basis. Sufficient knowledge of French, Dutch and English language.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS SCHOOTSHEI in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS SCHOOTSHEI in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS SCHOOTSHEI. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS SCHOOTSHEI. JEUGDHUIS SCHOOTSHEI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS SCHOOTSHEI. Leave a respond for JEUGDHUIS SCHOOTSHEI. JEUGDHUIS SCHOOTSHEI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS SCHOOTSHEI op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS SCHOOTSHEI
Location of JEUGDHUIS SCHOOTSHEI on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS SCHOOTSHEI

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS SCHOOTSHEI JEUGDHUIS SCHOOTSHEI: Banque Bruxelles Lambert SA | KBC | Superette Ameel J | Soda Drinkcenter | Moustique Le Clown & Orix Le Magicien

Other related companies as JEUGDHUIS SCHOOTSHEI: Banque Bruxelles Lambert SA | KBC | Superette Ameel J | Soda Drinkcenter | Moustique Le Clown & Orix Le Magicien

JEUGDHUIS SCHOOTSHEI is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS SCHOOTSHEI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04050628662. Het bedrijf JEUGDHUIS SCHOOTSHEI bevindt zich op het adres: KANAALSTRAAT 5; 3650; DILSEN-STOKKEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 267,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Auberges de jeunesse and refuges. Lijst met producten zijn Type de Logement: Auberges de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS SCHOOTSHEI is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS SCHOOTSHEI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS SCHOOTSHEI, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS SCHOOTSHEI op de kaart.

JEUGDHUIS SCHOOTSHEI is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS SCHOOTSHEI, company assigned to the tax number BE04050628662. The company JEUGDHUIS SCHOOTSHEI is located at the address: KANAALSTRAAT 5; 3650; DILSEN-STOKKEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 267,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Auberges de jeunesse and refuges. List of products are Type de Logement: Auberges de Jeunesse..
The main activity of JEUGDHUIS SCHOOTSHEI is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS SCHOOTSHEI is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS SCHOOTSHEI, open positions, location of JEUGDHUIS SCHOOTSHEI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS SCHOOTSHEI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS SCHOOTSHEI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS SCHOOTSHEI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS SCHOOTSHEI, employees, financial statistics.