BOOMERANG

Contactgegevens BOOMERANG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOOMERANG: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOOMERANG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOLKSTRAAT 49; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32384782 32384782

Fax (fax): +32 (67) 131-63-69 +32 (67) 131-63-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOOMERANG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOOMERANG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOOMERANG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOOMERANG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOOMERANG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOOMERANG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOOMERANG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOOMERANG
Products information BOOMERANG

BTW identificatienummer (tax): BE09968414306
Ondernemingsnummer: 8322387695
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 147,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Type de Logement: Auberges de Jeunesse.

Product categorie (product category): Auberges de jeunesse and refuges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOOMERANG
(Get full report from official database of BE for BOOMERANG)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOOMERANG
Addition kinds of activities for BOOMERANG

519902. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
941104. Administratie van educatieve programma's, niveau van overheid | Administration of educational programs, level of government
15420404. Postkantoorbouw | Post office construction
20519901. Bakkerijproducten, gedeeltelijk gekookt (behalve bevroren) | Bakery products, partially cooked (except frozen)
30890322. Ramen, kunststoffen | Windows, plastics
39990300. Veren en veerproducten | Feathers and feather products
50740204. convectoren | Convectors
80939901. Biofeedback centrum | Biofeedback center

Werken bij BOOMERANG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOOMERANG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOOMERANG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOOMERANG. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Productie verantwoordelijke (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor je team; Je rapporteert aan de productie manager; Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team; - Je werkt mee bij bezettingsproblemen, geeft ondersteuning bij moeilijke productievoortgang, ombouwen enz…; - Je zorgt voor de opmaak van de werkplanningen, opleidingsplannen, … en neemt actie waar nodig om een zo vlot mogelijke productievoortgang te  garanderen; - Je coördineert met de ondersteunende afdelingen; - Onthaal en introductie van nieuwe werknemers in je team; - Procedures en werkinstructies opstellen met input van je team, de productie manager en de preventiedienst; - Voeren van medewerkersgesprekken met de medewerkers van je team; - Ondersteunen en uitvoeren van het productieplan voor je team: - Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door analyse van opportuniteiten, aandachtspunten en initiatief nemen om deze te  verbeteren; - Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties overeenkomstig de Konings-strategie en wettelijke vereisten; - Sterk leiderschap tonen en coachen van operatoren en lijnverantwoordelijken in hun ontwikkeling en prestaties; - Rolmodel zijn en hierdoor doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle werknemers

  • Chauffeur CE - walking floor of afzetcontainers - hoog loon! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U wordt ingezet als chauffeur van een walking floor (hydraulische achterklep) of afzetcontainers met aanhangwagen (haaksysteem). Voor de walking floor: u bent bestuurder én belader. Op een kwartier ben je gelost, maar dan ruim je nadien ook de restjes op in de oplegger. Het zijn vooral dagritten tussen de 2 sites van het bedrijf, Brussel is zowat het verste dat je moet rijden. Voor de afzetcontainers: ophalen/leveren afzetcontainers voor houtafval, gans Belgie + N-Fr.

  • Kapper/Kapster (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kapster sta je in voor het totale pakket. Wassen knippen kleuren drogen brushen stylen ... behoren tot jouw taken

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Winkelmedewerker supermarkt Westmalle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job kan variëren van kassa tot aanvul tot bakkerij tot groenten en fruitafdeling. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: rekken aanvullen in de winkel kwaliteitscontrole van producten klanten bedienen kassawerk

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Toffe studentenjob in kledingzaak te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    - Je zorgt ervoor dat de winkel ordelijk en net is. - Je staat de klanten te woord en helpt hen graag verder. - Je zorgt ervoor dat de paskamers steeds proper ogen. - Je hangt kledij terug in de winkel. - Je plooit kledij netjes op. - Je kan kassawerk aangeleerd worden.

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • Machinist Bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit voor wegenwerken en rioleringswerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je beschikt over moderne graafkranen met de nieuwste technologieën. (GPS-sturing , rotolift). Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor de kleine herstellingen, onderhoudsbeurten en inspecties op je kraan. Je staat in voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Het gaat hier over een veiligheidsfuctie, waar je een grote verantwoordelijkheid draagt.

  • Klusjesman regio Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

Zoek naar antwoorden van BOOMERANG in sociale netwerken
Look for responds of BOOMERANG in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOOMERANG. Laat een reactie achter voor BOOMERANG. BOOMERANG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOOMERANG. Leave a respond for BOOMERANG. BOOMERANG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOOMERANG op de google maps. Adres en contacten BOOMERANG
Location of BOOMERANG on the google maps. Address and contacts of BOOMERANG

Andere gerelateerde bedrijven als come BOOMERANG BOOMERANG: MONS NAUTIC | EDGERCO | ETIENNE VERSCHUEREN | Costenoble Luc | MARC MOENS

Other related companies as BOOMERANG: MONS NAUTIC | EDGERCO | ETIENNE VERSCHUEREN | Costenoble Luc | MARC MOENS

BOOMERANG is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOOMERANG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09968414306. Het bedrijf BOOMERANG bevindt zich op het adres: VOLKSTRAAT 49; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 147,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Auberges de jeunesse and refuges. Lijst met producten zijn Type de Logement: Auberges de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van BOOMERANG is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOOMERANG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOOMERANG, openstaande posities, locatie van BOOMERANG op de kaart.

BOOMERANG is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOOMERANG, company assigned to the tax number BE09968414306. The company BOOMERANG is located at the address: VOLKSTRAAT 49; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 147,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Auberges de jeunesse and refuges. List of products are Type de Logement: Auberges de Jeunesse..
The main activity of BOOMERANG is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOOMERANG is not available. You also can look at reviews of BOOMERANG, open positions, location of BOOMERANG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOOMERANG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOOMERANG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOOMERANG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOOMERANG, employees, financial statistics.