Adec Sport NV

Contactgegevens Adec Sport NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adec Sport NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adec Sport NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Reihagenstraat 17 9200 Dendermonde, België

Telefoon (phone): 52 (+32-52) 52 (+32-52)

Fax (fax): 52 (+32-52) 52 (+32-52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adec Sport NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adec Sport NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adec Sport NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adec Sport NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adec Sport NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adec Sport NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adec Sport NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adec Sport NV
Products information Adec Sport NV

BTW identificatienummer (tax): BE09281768798
Ondernemingsnummer: 3377441406
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 334,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Athletic facility floor coverings made of recycled rubber; Ceiling and wall coverings for sports halls; Gymnasium equipment, sports hall equipment; Gymnastic and sports equipment for children; Indoor athletic facility flooring; Large display units (numerals and letters); Peg ladders; Sport balls; Sport nets; Sports accessories; Sports mats; Sprung floors for gymnasiums

Product categorie (product category): Athletic And Gymnastic Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adec Sport NV
(Get full report from official database of BE for Adec Sport NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adec Sport NV
Addition kinds of activities for Adec Sport NV

23960306. Zweetbandjes, hoed en pet: gemaakt van gekochte materialen | Sweat bands, hat and cap: made from purchased materials
28360503. virussen | Viruses
28619900. Gom- en houtchemicaliën, nec | Gum and wood chemicals, nec
28699913. Ddt, technisch | Ddt, technical
38290309. Restitutieapparatuur, fotogrammetrische | Restitution apparatus, photogrammetrical
57199903. Borstels | Brushes
57350101. Video discs, vooraf opgenomen | Video discs, prerecorded
59899902. Hout (brandstof) | Wood (fuel)
76999910. Textiel rolbekleding | Textile roll covering
82439900. Dataverwerking scholen, nec | Data processing schools, nec

Werken bij Adec Sport NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adec Sport NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adec Sport NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adec Sport NV. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAKKER 2 PLOEGEN REGIO HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inpakken van marsepein 'patatjes'.

  • Administratief Bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het klassement en input.

  • ... Op zoek naar een TIJDELIJKE JOB of naar EEN BIJVERDIENSTE?? (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Eeklo zijn we op zoek naar personen die snel kunnen opstarten als inpakmedewerker. Je staat in voor het verpakken en het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de verpakte goederen. Ben je snel beschikbaar? Eerder op zoek naar een tijdelijke job? En kan je je toch voor een aanal weken engageren? Stuur dan meteen jouw gegevens door naar ons kantoor.

  • Franstalige callagents /telefonisten (met optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - actief in de commerciele sector - zijn we op zoek naar franstalige call - agents. Jouw taken: - Je wordt  ingezet op één van de uitdagende projecten van hun opdrachtgevers. In de projecten waarvoor je belt is het doel altijd om commercieel resultaat te behalen. Dit kan zijn door het telefonisch verkopen van abonnementen, contracten of het maken van afspraken voor één van hun klanten. -  Jij weet in je rol als Callcenter Agent als geen ander een visitekaartje te zijn voor de klant.   - Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van je collega's

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen- Boutersem en Hoegaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Magazijnier/ orderpicker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DEPOT 30

    Type: Vaste Job

    Depot 30 is op zoek naar een medewerker voor het algemeen beheer van het magazijn. Je zet de goederen klaar om uit te leveren, je helpt met lossen en stockeren van de aangeleverde producten, je houdt de voorraad in het oog en daarnaast houd je ook het magazijn op orde. Je hebt een verzorgd voorkomen en bent fysiek in orde. Als je geen ervaring hebt, bieden we een opleiding op de werkvloer (IBO) aan.

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

  • Vrachtwagenchauffeur CE vervoer bouwmaterialen (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: KARWEIWERKEN BART DECKERS

    Type: Vaste Job

    Voor het vervoer van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met kraanwerk is een pluspunt maar kan ook aangeleerd worden.

  • Jurist dossierbeheerder (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: ANN CHIJS

    Type: Vaste Job

    Jurist dossierbeheerder in een notariskantoor Het zelfstandig beheren en opvolgen van klantendossiers in diverse materies, zoals verkoop, krediet, schenking, vereffening/verdeling, huwelijkscontract, nalatenschap, echtscheiding, beslag, vennootschappen,... ontvangst en besprekingen met cliënten,...

  • Verkoopmedewerker Slagerij Zaterdag (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verkoopmedewerker voor de zaterdag moet je: Zelfstandig de winkel kunnen openhouden. Alle taken van een slagerij kunnen uitvoeren. Kassa correct kunnen bedienen. Veel belang hechten aan klantvriendelijkheid.

Zoek naar antwoorden van Adec Sport NV in sociale netwerken
Look for responds of Adec Sport NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adec Sport NV. Laat een reactie achter voor Adec Sport NV. Adec Sport NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adec Sport NV. Leave a respond for Adec Sport NV. Adec Sport NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adec Sport NV op de google maps. Adres en contacten Adec Sport NV
Location of Adec Sport NV on the google maps. Address and contacts of Adec Sport NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Adec Sport NV Adec Sport NV: Rodriguez SPRL | Vandoorne BVBA | APER VERMEULEN JOHAN | LOUIS VAN ROMPAEY | Schepens J

Other related companies as Adec Sport NV: Rodriguez SPRL | Vandoorne BVBA | APER VERMEULEN JOHAN | LOUIS VAN ROMPAEY | Schepens J

Adec Sport NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Adec Sport NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09281768798. Het bedrijf Adec Sport NV bevindt zich op het adres: Reihagenstraat 17 9200 Dendermonde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 334,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Athletic And Gymnastic Equipment. Lijst met producten zijn Athletic facility floor coverings made of recycled rubber; Ceiling and wall coverings for sports halls; Gymnasium equipment, sports hall equipment; Gymnastic and sports equipment for children; Indoor athletic facility flooring; Large display units (numerals and letters); Peg ladders; Sport balls; Sport nets; Sports accessories; Sports mats; Sprung floors for gymnasiums.
De hoofdactiviteit van Adec Sport NV is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adec Sport NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adec Sport NV, openstaande posities, locatie van Adec Sport NV op de kaart.

Adec Sport NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Adec Sport NV, company assigned to the tax number BE09281768798. The company Adec Sport NV is located at the address: Reihagenstraat 17 9200 Dendermonde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 334,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Athletic And Gymnastic Equipment. List of products are Athletic facility floor coverings made of recycled rubber; Ceiling and wall coverings for sports halls; Gymnasium equipment, sports hall equipment; Gymnastic and sports equipment for children; Indoor athletic facility flooring; Large display units (numerals and letters); Peg ladders; Sport balls; Sport nets; Sports accessories; Sports mats; Sprung floors for gymnasiums.
The main activity of Adec Sport NV is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Adec Sport NV is not available. You also can look at reviews of Adec Sport NV, open positions, location of Adec Sport NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adec Sport NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adec Sport NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adec Sport NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adec Sport NV, employees, financial statistics.