Elnor Motors NV

Contactgegevens Elnor Motors NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elnor Motors NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elnor Motors NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Costerstraat 45 3150 Haacht, België

Telefoon (phone): 17 (+32-17) 17 (+32-17)

Fax (fax): 17 (+32-17) 17 (+32-17)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elnor Motors NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elnor Motors NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elnor Motors NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elnor Motors NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elnor Motors NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elnor Motors NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elnor Motors NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elnor Motors NV
Products information Elnor Motors NV

BTW identificatienummer (tax): BE02347747802
Ondernemingsnummer: 4338195800
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 444,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Electric motors; Electric motors for intermittent service (for cranes, hoisting equipment, elevators, etc.); Electric motors, low vibration; Explosion-proof DC motors; Explosion-proof electric motors; Firedamp-proof three-phase motors; Low-noise electric motors; Motor development; Single-phase AC motors; Single-phase condenser motors; Special gear motors; Stainless steel motors; Three-phase motors, miniature

Product categorie (product category): Asynchronous Motors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elnor Motors NV
(Get full report from official database of BE for Elnor Motors NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elnor Motors NV
Addition kinds of activities for Elnor Motors NV

2843. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
32290200. Optisch glas | Optical glass
34440502. Booths, spray: geprefabriceerde plaat | Booths, spray: prefabricated sheet metal
36310000. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
38120402. hydrofoons | Hydrophones
38450101. Audiologische apparatuur, electromedical | Audiological equipment, electromedical
48419903. Directe satellietdiensten (dbs) | Direct broadcast satellite services (dbs)
50470104. Instrumenten, chirurgisch en medisch | Instruments, surgical and medical
73639900. Help leveringsdiensten, anders | Help supply services, nec

Werken bij Elnor Motors NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elnor Motors NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elnor Motors NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elnor Motors NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Engineer met passie voor techniek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je zal als Service Engineer instaan voor het operationele gedeelte van verschillende installaties. Jouw technische skills zijn een troef tijdens de bediening van de installaties en het uitvoeren van het onderhoud en de kalibraties Je staat ook in voor de demontage en reiniging van de installaties na testing Jouw communicatieve skills zullen jou helpen bij het geven van demo's en seminaries Stockbeheer maakt ook deel uit van jouw takenpakket Jouw analytisch vermogen is een meerwaarde tijdens het implementeren, testen en evalueren van verbeteringen Technisch onderhoud en installatie van units bij klanten in het buitenland

  • Chauffeur CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Container transport naar diverse klanten. Huifwagentransport tussen onze opslagplaats en diverse klanten.

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • Chauffeur CE afzetcontainers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lummen zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je rijdt met camion-remorque voor het ophalen van afzetcontainers met glas op brouwerijen. Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag. Je werkt +/- 12u/dag, maar je kiest je startuur zelf. Indien je verkiest om 's nachts te werken, is dit zeker een optie. Aangezien het glas zwaar genoeg is, moet je de afzetcontainers niet afbachen.

  • Zaalmedewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een zaalmedewerker! Opleiding of ervaring... Je werkt niet op zondag en bent nog een extra dag vrij tijdens de week. Service Coupé Zaterdag werken vanaf 18u00

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DEINZE– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Schriek - uitstekend betaald (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Action Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    De mogelijke werkuren zijn: 6u15-12u00, 6u15-14u, 11u45-19u30 en 13u45-19u30. Jouw taken kunnen onder meer bestaan uit: verwerken van leveringen, kassawerk, aanvullen en spiegelen van de producten en netjes houden van de winkel. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • JOBSTUDENT OPERATOR (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Body2Win

    Type: Studentenjob

    JOBSTUDENT OPERATOR die bereid is ons VAST één dag per week te ondersteunen. Als student ondersteun je in de volgende taken: Productie: Het afwegen en mengen van de ingrediënten, en het zeven van deze mengsels Het afvullen van deze mengsels in cups De kwaliteitscontrole van de afgevulde cups Lichte onderhoudswerkzaamheden aan de machines Alles proper houden/maken Assemblage: Samenstellen van de geproduceerde cups in verschillende soorten eindproducten

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • Tekenaar machinebouw/solidworks (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het tekenen met het programma Solid Works 3d van offerte tot eindproduct. U doet de opvolging van de lopende projecten in de werkplaats. U plaatst bestellingen en volgt deze ook op. U staat in voor het tekenen van transportbanden, kettingtransporten, doseermachines, ...

  • Mecanicien - Autotechnicus (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: STERCKX

    Type: Werfreserve

    Sterckx Motors NV is een onderdeel van de Sterckx groep en een gerenomeerde Volvo - Hyundai - Suzuki & Isuzu dealer met vestigingen te Halle en Sint-Genesius-Rode. Als lid van het werkplaatsteam tracht u een maximale kwaliteit en totale klantentevredenheid na te streven. U bent zowel inzetbaar in de routinewerkzaamheden en iets uitdagendere werkzaamheden en vooral, gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Elnor Motors NV in sociale netwerken
Look for responds of Elnor Motors NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elnor Motors NV. Laat een reactie achter voor Elnor Motors NV. Elnor Motors NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elnor Motors NV. Leave a respond for Elnor Motors NV. Elnor Motors NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elnor Motors NV op de google maps. Adres en contacten Elnor Motors NV
Location of Elnor Motors NV on the google maps. Address and contacts of Elnor Motors NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Elnor Motors NV Elnor Motors NV: AGF BELGIUM INSURANCE SA | Huyghe Eddy | WILLY NOUWYNCK | P?TISSERIE QUERTAINMONT | Delhaize Group

Other related companies as Elnor Motors NV: AGF BELGIUM INSURANCE SA | Huyghe Eddy | WILLY NOUWYNCK | P?TISSERIE QUERTAINMONT | Delhaize Group

Elnor Motors NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Elnor Motors NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02347747802. Het bedrijf Elnor Motors NV bevindt zich op het adres: De Costerstraat 45 3150 Haacht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 444,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Asynchronous Motors. Lijst met producten zijn Electric motors; Electric motors for intermittent service (for cranes, hoisting equipment, elevators, etc.); Electric motors, low vibration; Explosion-proof DC motors; Explosion-proof electric motors; Firedamp-proof three-phase motors; Low-noise electric motors; Motor development; Single-phase AC motors; Single-phase condenser motors; Special gear motors; Stainless steel motors; Three-phase motors, miniature.
De hoofdactiviteit van Elnor Motors NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elnor Motors NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elnor Motors NV, openstaande posities, locatie van Elnor Motors NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Elnor Motors NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Elnor Motors NV, company assigned to the tax number BE02347747802. The company Elnor Motors NV is located at the address: De Costerstraat 45 3150 Haacht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 444,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Asynchronous Motors. List of products are Electric motors; Electric motors for intermittent service (for cranes, hoisting equipment, elevators, etc.); Electric motors, low vibration; Explosion-proof DC motors; Explosion-proof electric motors; Firedamp-proof three-phase motors; Low-noise electric motors; Motor development; Single-phase AC motors; Single-phase condenser motors; Special gear motors; Stainless steel motors; Three-phase motors, miniature.
The main activity of Elnor Motors NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Elnor Motors NV is not available. You also can look at reviews of Elnor Motors NV, open positions, location of Elnor Motors NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elnor Motors NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elnor Motors NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elnor Motors NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elnor Motors NV, employees, financial statistics.